Arkadaşlar merhaba, transferin 5.günü E2 değer ne olmalı... Bilgisi olan varmı ?:18:
Merhaba kızlar benimde 3.denemem 2 kaliteli embriyom çıktı pgt testinden ve transferim yapıldı 29.04 de benimde kasık agrım var ama e2 de belli oldugunu ilk defa duydum siz eminmisiniz böle bişey oldugunaa
hayırlı olsun canım..bende burdan duydum anlamaya çalışıorum
Saol cnm beklemek ne kdr zor yaa ben 3 defada kürtaj oldum inşallah rabbim bu defa bebegimi kucagıma almayı nasip edicek
Ewet beklemek çok zorr bakalım sonuç ne olucak canımm.. Bende translokasyon var 3 ve 17 kromozomlarımda kopukluk var o yüzden döllenme oluo ama düşük oluo eşiminde spermi 2 milyon yani ohhh ohh suyundanda koyvalla beklemek çok zor canım
her dakika kendimi dinliorum
sen neden kürtaj oldun canım.geçmiş olsun
merhaba kızlar..
benimde transferimin 5.günü kasıklarım vede meme uçlarım ağrıyo.. günler zor geçiyor. Allahım herşeyim hayırlısını versin hepimize...
Ewet beklemek çok zorr bakalım sonuç ne olucak canımm.. Bende translokasyon var 3 ve 17 kromozomlarımda kopukluk var o yüzden döllenme oluo ama düşük oluo eşiminde spermi 2 milyon yani ohhh ohh suyundanda koy
Aminn cnm herşeyin hayırlısı olsun inşallahhhh benimde 3. günüm benimde kasıklarım ağırıoo kaç tane transfer ettiler cnm sana ve sıkıntıı ne sizde
İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder Allah. Ben bebişlerimi sabırsızlıkla bekliyorum canlarım gelecek hafta belli olacaklar ama çok rahatım inşallah sonuç iyi olur
İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder Allah. Ben bebişlerimi sabırsızlıkla bekliyorum canlarım gelecek hafta belli olacaklar ama çok rahatım inşallah sonuç iyi olur
merhaba arkadaşlar benimde transferimin 2.günü beklemek çok zormuş gerçekten ne sabah oluyo ne akşam.hiçbişey yapmıyorum ama tamamen de yatmıyorum evin içinde geziniyorum biraz oturuyorum.şunu sormak istiyorum sizlere acaba merdiven çıkmak tehlikeli olurmu bizim için benim evim 4.katta asansörde yok.inmiyorum şimdilik ama inmemde gerekecek korkuyorum açıkçası.allah hepimizin yardımcısı olsun inşalllah bebişler sıkı sıkı tutunur bizlere.
merhaba arkadaşlar benimde transferimin 2.günü beklemek çok zormuş gerçekten ne sabah oluyo ne akşam.hiçbişey yapmıyorum ama tamamen de yatmıyorum evin içinde geziniyorum biraz oturuyorum.şunu sormak istiyorum sizlere acaba merdiven çıkmak tehlikeli olurmu bizim için benim evim 4.katta asansörde yok.inmiyorum şimdilik ama inmemde gerekecek korkuyorum açıkçası.allah hepimizin yardımcısı olsun inşalllah bebişler sıkı sıkı tutunur bizlere.
canım allah yardımcımız olsun ...
benimde transferimin 8. günü bugün seni çok çok iyi anlıyorum kafana takma ... ben transfer olduğunu aklıma getirmemeye çalışıyorum.. titizlenmiyorum .... biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış... sen içini ferah tut daha önünde kaç gün var... benim 10 mayısta belli olcak allahım bana hayırlısıysa versin.. bütün temennim o... sen de öyle yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?