Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Merhaba kızlar benimde 3.denemem 2 kaliteli embriyom çıktı pgt testinden ve transferim yapıldı 29.04 de benimde kasık agrım var ama e2 de belli oldugunu ilk defa duydum siz eminmisiniz böle bişey oldugunaa

hayırlı olsun canım..bende burdan duydum anlamaya çalışıorum

merhaba kızlar..
benimde transferimin 5.günü kasıklarım vede meme uçlarım ağrıyo.. günler zor geçiyor. Allahım herşeyim hayırlısını versin hepimize...

valla beklemek çok zor canım
her dakika kendimi dinliorum
sen neden kürtaj oldun canım.geçmiş olsun
Ewet beklemek çok zorr bakalım sonuç ne olucak canımm.. Bende translokasyon var 3 ve 17 kromozomlarımda kopukluk var o yüzden döllenme oluo ama düşük oluo eşiminde spermi 2 milyon yani ohhh ohh suyundanda koy
merhaba kızlar..
benimde transferimin 5.günü kasıklarım vede meme uçlarım ağrıyo.. günler zor geçiyor. Allahım herşeyim hayırlısını versin hepimize...

Aminn cnm herşeyin hayırlısı olsun inşallahhhh benimde 3. günüm benimde kasıklarım ağırıoo kaç tane transfer ettiler cnm sana ve sıkıntıı ne sizde

1 tane transfer ettiler. Benim 2,denemem bizimkisi sebepsiz infertilite

Rabbim bu yola baş koyan tüm kullarına yardım etsin gerçekten transfer sonrası vakıt geçmek bilmiyor kimse karamsarlığa kapılmadan dua etsin inş hep güzel haberlerinizi alırız

Rabbim bu yola baş koyan tüm kullarına yardım etsin gerçekten transfer sonrası vakıt geçmek bilmiyor kimse karamsarlığa kapılmadan dua etsin inş hep güzel haberlerinizi alırız

İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder Allah. Ben bebişlerimi sabırsızlıkla bekliyorum canlarım gelecek hafta belli olacaklar ama çok rahatım inşallah sonuç iyi olur

İnşallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder Allah. Ben bebişlerimi sabırsızlıkla bekliyorum canlarım gelecek hafta belli olacaklar ama çok rahatım inşallah sonuç iyi olur

uzun süredir takip ediyorum ilk defa senin gibi olumlu düşünen gördüm , olumsuz düşünerek strese girmekten çok iyidir. inş rabbimde gönlüne göre verir

merhaba arkadaşlar benimde transferimin 2.günü beklemek çok zormuş gerçekten ne sabah oluyo ne akşam.hiçbişey yapmıyorum ama tamamen de yatmıyorum evin içinde geziniyorum biraz oturuyorum.şunu sormak istiyorum sizlere acaba merdiven çıkmak tehlikeli olurmu bizim için benim evim 4.katta asansörde yok.inmiyorum şimdilik ama inmemde gerekecek korkuyorum açıkçası.allah hepimizin yardımcısı olsun inşalllah bebişler sıkı sıkı tutunur bizlere.

bir şey olmaz melekcim Allaha emanet de, kalbini ferah tut. Yavaş yavaş iner çıkarsın inmen gerekirse. Ama evham yapma kalbini serin tut.

Bence bu kadar sıkıntı yaratma canım kendine zarar vermekten başka bişey olmaz herşeyin hayırlısı de gerisini boşver Allah ol dediktan sonra oluyor yoksa gerisi boş

canım allah yardımcımız olsun ...
benimde transferimin 8. günü bugün seni çok çok iyi anlıyorum kafana takma ... ben transfer olduğunu aklıma getirmemeye çalışıyorum.. titizlenmiyorum .... biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış... sen içini ferah tut daha önünde kaç gün var... benim 10 mayısta belli olcak allahım bana hayırlısıysa versin.. bütün temennim o... sen de öyle yap.

aynen canım ya bnde bazen öyle diyorum bazen abartıyorum ama geçecek inşallah.10 günüm var daha mayış 14 teşt günüm benimde allahtan hayırlısı inşallah hepimiz için.tatlım kaç embriyo transfer edildi sana ve herhangi bi belirti varmı.bide benim agrılarım geçmedi ya nezaman geçiyo bu kaşık ve bel agrıları.

canım mrb benim evimde 5.kat ve merdivenler çok dik kafana takma gerekmedikçe inme bence benimde yeni bebeğim 5 haftalık bennden sana tavsiye hurma ceviz ye birde ayatel kürsiyi oku karnına üfle inş hemilesindir kib

Herkese merhaba.benimde transferim cuma gunü oldu bugün 1.gunum ve ilk denememiz.transferden beri sadece tuvalet ve yemek için kalktım onun dısında arada ufak turlar atıyorum.15mayis test gunum olucak,bel ağrısı ve arada kasık ağrım var umarım tutunmaya calisiyolardir. Allahım isteyen herkese versin hayirlisiyla.Pazartesi gunü ise başlamam gerek masa bası isim var sizce gitmeli miyim? ayrıca bu aksam hidirellez dileklerinizi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…