Herkese merhaba.benimde transferim cuma gunü oldu bugün 1.gunum ve ilk denememiz.transferden beri sadece tuvalet ve yemek için kalktım onun dısında arada ufak turlar atıyorum.15mayis test gunum olucak,bel ağrısı ve arada kasık ağrım var umarım tutunmaya calisiyolardir. Allahım isteyen herkese versin hayirlisiyla.Pazartesi gunü ise başlamam gerek masa bası isim var sizce gitmeli miyim?ayrıca bu aksam hidirellez dileklerinizi unutmayın
kızlar merhaba, benimde bugün transferimin 2.günü. benim bir sorum olacaktı bilen varsa; ben transferden sonra hemsirenin sormasına ragmen sürgü istemedim(o an heyecandan tuvalet falan düsünemedim) sonra doktor bilgi vermek icin geldiginde tuvalete gidebilir miyim diye sordugumda sürgüye yapabilirsiniz, 2 saat sonra tuvalete gidebilirsiniz demis sanırım ama ben onu 2 saat bekleyin diye anladım ve o kadar sıkısmama ragmen sıktım kendimi yapmadım(( aradan yaklasık 1 saat gecince hemsire geldi, hala yapmayacak mısın diye sorunca ben de doktorun söyledigini ilettim, yanlıs anlamıssın yapabilirisn dedi. tabii sonra hemen sürgüye yaptım ama burda yazılanları okuyuncada tedirgin oldum simdi, bebegimin tutunmasına kötü etki etmemistir insallah o durumum. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
öncelikle hayırlı olsun içini ferah tut bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin yüzünü güldürüp karnını doldursun
Merhaba, ben de yeni transfer oldum, çıktıktan sonra sürgüye yapanlar hemen oldu ama bende sen gibi yapamadığım için beklemek istedim ve yaklaşık yarım saat sonra hemşire tuvalete çıkabileceğimi gelip söyledi.Ve tuvalete çıktım....Umarım bebişine kavuşursun....
insallah hepimiz kavusuruz canım. idrar torbasının dolu olması rahmi geriyormus, o yüzden de transfereden hemen sonra yapmak gerekiyormus ama ben bunu yeni ögrendim. ben doktoru yanlıs anladıgım icin cok sıkısık bekledim( cok korkuyorum simdi yaa ((((( Allahım insallah onu bana bagıslamıstır..
herkese merhaba.benimde transferim cuma gunü oldu bugün 1.gunum ve ilk denememiz.transferden beri sadece tuvalet ve yemek için kalktım onun dısında arada ufak turlar atıyorum.15mayis test gunum olucak,bel ağrısı ve arada kasık ağrım var umarım tutunmaya calisiyolardir. Allahım isteyen herkese versin hayirlisiyla.pazartesi gunü ise başlamam gerek masa bası isim var sizce gitmeli miyim?Ayrıca bu aksam hidirellez dileklerinizi unutmayın
gerçekten kendiniz hareketsiz bırakmayın. Rutin hayatınıza dönün. Yattıkça düşünürsünüz.
Koşturmaca olmadığı sürece hiç bir şey yok. Ben transfer yapılıp işe döndüm. Tam 6 deneme. Son denemde tuttutu. Hızlıda yürüdüm, mesaide kaldım.
Boşuna kafanızı meşgul edersiniz. Günlük yaşama tutunun. Ilk zamanlar 5 gün kalmadığımda oldu. Tuttumu hayır tutmadı...
En sonunda yapılanda aksi herşeyi yaptım. Kısmet işidir bunlar. Inşallah olumlu cevap alırsın.
aynen canım ya bnde bazen öyle diyorum bazen abartıyorum ama geçecek inşallah.10 günüm var daha mayış 14 teşt günüm benimde allahtan hayırlısı inşallah hepimiz için.tatlım kaç embriyo transfer edildi sana ve herhangi bi belirti varmı.bide benim agrılarım geçmedi ya nezaman geçiyo bu kaşık ve bel agrıları.
tek embriyo transfer edildi bugün 11.günüm sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo, belim ağrıyo, göğüs uçlarım acıyo, sabahları biraz midem bulanıyo düşünüyorumda acaba psikolojikmi allah yardımcımız olsun canım
canım ne güzel yarın test günün ozaman.ay inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.benimde agrılarım vardı bugün 5.günüm pek bi agrım kalmadı buda benim canımı sıktı.bişey hissetmiyorum ya tutunmadı gibi geliyo.haftaya bugün test günüm benimde heyecan korku hepsi var üzerimde.vakit geçmiyo hiç.gögüs uçlarım benimde acıyo dokununca ama dedigin gibi belki psikolojiktir.allahım inşllah sıkı sıkı tutunmuş olsunlar bebişlerimiz.haberlerini bekliyorum canm.
bir ara benimde ağrılarım kayboldu.. sonradan tekrar başladı.sen içini ferah tut. güzel şeyler düşün ki herşey güzel olsun. allahım hayırlısını versin canım.. negatif sonucada hazırlamak lazım kendimizi. vardır bir hayır onda da... sana kaç embriyo transfer edildi. :)
Herkese merhaba.benimde transferim cuma gunü oldu bugün 1.gunum ve ilk denememiz.transferden beri sadece tuvalet ve yemek için kalktım onun dısında arada ufak turlar atıyorum.15mayis test gunum olucak,bel ağrısı ve arada kasık ağrım var umarım tutunmaya calisiyolardir. Allahım isteyen herkese versin hayirlisiyla.Pazartesi gunü ise başlamam gerek masa bası isim var sizce gitmeli miyim?ayrıca bu aksam hidirellez dileklerinizi unutmayın
merhaba benim transferim de dün oldu ama şimdilik hiç bir belirtim yok ama bebişlerim benimle inşallah öyle hissediyorum
merhaba benim transferim de dün oldu ama şimdilik hiç bir belirtim yok ama bebişlerim benimle inşallah öyle hissediyorum
öncelikle hayırlı olsun inş güzel 12 gün geçirir sonrada güzel haberler verirsin bu konuda nacizane fikrimi söyleyim belirti sakın arama onun şurası ağrımış benım neden ağrımıyor diye ben 12 gün yatağı kaldırmadım ilerde pişman olmamak için doktorlar yatmayın diyor ama ben çok zor yaptırdım genelde yattım iş yapmadım herşeyı kayınvalıdem yaptı banyoyu bile 3 gün sonra ılık su ile yaptım sende dikkat et normal tuvalete oturma namazı oturarak kıldım küçük bir dua kıtabım vardı her namazdan sonra baştan sona okuyordum ve hep tesbih çektim yemeklerine de dikkat et aslında bu işin tek püf noktası kendini şımart bırak hizmet etsinler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?