Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

transfer olan arkadaşlar hepinizin tek embriyomu transfer edildi acaba? iki üç embriyo transferi yasak diye biliyorum ama ikiz bekliyoruz yazanları okudumda ondan merak ettim...

transfer olan arkadaşlar hepinizin tek embriyomu transfer edildi acaba? iki üç embriyo transferi yasak diye biliyorum ama ikiz bekliyoruz yazanları okudumda ondan merak ettim...

slm hayir bana iki embriyo transver edildi,yasi 35 si gecene iki veya 3 transfer ediliyor.ama 3 yasak oldugunu biliyorum,sana tek mi transver edildi?

Iyi Günler arkadaslar

Benim Tramsferimde dün oldu Rabbima dua ediYorum bana ve tüm isteyen müslüman arkadaslarima yasat diye.

Benim kaygilandim soru var . Transfer oncesi 2 litreye yakin su icdim o karar sismisdim ki kasiklarima ve bellime agri girdi . Transsferden sora 5 dk bekledim sora sürgü verdiler hemen . Acaba bu tuunmasini onlermi biraz endiseliyim kizlar bilisi olan varmi :
????

Cok tesekur ederim cevaplariniz icin .

merhaba ilk önce allahım isteyen herkese hayırlısını nasip etsin...
böyle şeyleri kafana takma, ben transferden 5-10 dk sonra tuvalete gittim düşünmedim öyle yapsam tutarmı, düşermi ben hiç kafama takmadım düşünmedim benim tuttu sen içini ferah tut düşünmemeye çalış. vakti zamanı gelmişse sen ne yaparsan yap olur o....sen kendine iii bak yeter..:)

mesajını yenı gördüm ama cevaplayım ben 12 gün rapor aldım sonrasında başladım şimdi şükür hiç sıkıntımız yok

canım allahın izniyle benim tuttu ama fazla umutlanmıyorum keseyi görmeden kalp atışını duymadan inanamıyorum daha... sabırsızlıkla senden haber bekliyorum :)

canım allahın izniyle benim tuttu ama fazla umutlanmıyorum keseyi görmeden kalp atışını duymadan inanamıyorum daha... sabırsızlıkla senden haber bekliyorum :)

günaydın hypnosetransfer sonrası kanaman oldumu hiç benim dün akşam oldu bugün progestan iğne yaptırdım..acaba sonuç ne olacak

Selam benim de bugün 9. günüm ve bende hiç bir belirti yok normal mi bilemiyorum sizde var mı?

slm merhaba...
benim göğüslerim, belim ağrıyodu ayaklarım üşüyodu ogünlerde benim sabah yatarken bulantılarım başlamıştı idrarımın rengi değişmişti ama hiç bi zaman hamileyim demedim psikolojik dedim . bende olan belirtiler arkadaşımda hiç olmamış oda hamile sen içini ferah tut illa belirti olcak diye bişey yok .Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla tabiki :)

Cok tesekur ederim sana biraz olsun rahat dusunuyorum rabbim seninde yüzünü sonuna kadar guldursun .
Senin belirgin bi agrilarin pek yokdu diyosun sanirim bekleyis würecinde .

Benim biraz bellim kasiklarimda zaman zaman batma var sabahda soyle icim bulandi ama pek bilemiyorum hicbiseye yorumlayamiyorum arkadasim .

günaydın hypnosetransfer sonrası kanaman oldumu hiç benim dün akşam oldu bugün progestan iğne yaptırdım..acaba sonuç ne olacak

slm...
transfer sonrası kanamam falan olmadı.ama sen böyle şeylere takılma... kafana hiç bir şey takma ben hep hayırlısıysa olsun diye dua ettim illa olsun diye değil.. dediğim gibi sen içini ferah tut...

allahım isteyen herkese hayırlısını versin. dediğim gibi sen içini ferah tut...

canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah benim olmadı malesef negatif çok üzüldüm ama yapacak bişey yok canım allah arayan isteyen herkese nasip etsin inşallah bizim bebek hayallerimiz başka bahara kaldı malesefff...

mrb arkadaşlar benimde 7. günüm transferimin biraz gerginlik var karnımda okadar fazla belirti yok bndede umarım hepimiz pozitif sonucları alırız inşallah :)

Hafif bir bel ağrım var ama adet ağrısı gibi, göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ilk dönemler uçları acıyordu ama bugün hiç bir ağrı yok şu iki gün hayırlısıyla geçse ve test yapsam bir an evvel

canım benim umudunu hiç bir zaman kaybetme... herşeyin hayırlısı... allahım enkısa zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen bütün arkadaşlara nasip etsin. güçlü ol, üzülme bundada vardır bir hayır elbet...

canım benim takılma sen böyle şeylere içini ferah tut. dedim ya psikolojikte oluyo,, hiç bir belirtide olmuyo. allahım hayırlısını versin...

Arkadaşlar teste 1 gün kala adet oldum doktoru aradım bugün dinlenin yarın test yaptırın ona göre değerlendiririz dedi çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…