valla moral oldun allah razı olsun eşimle karalar bağlamıştık bende ilk aşılamamda kanama sonrası düşük yapmıştım o yüzden hiç umudum yoktu
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yumurtalarım alınanı 3 gün oldu transferim yapılalıda 1 gün oldu kasıklarımda çok agrı var nefes alırken bile rahatsız ediyor normalmi
canım mrba bebegın tututumu cok merak attım bende denıycem bu ay tupu cvp lutfenmerhaba kızlar hamile olanları tebrik ederim benimde ilk denemem bugün transfer gününü sayarsak 7. günüm transferim sabah 10 da oldu çünkü bende belirtiler gögüs ağrısı ve sık tuvalete çıkma sizdede olmuşmuydu lütfen yardımcı olurmusunuz
canım bende kayserılırım fakultede yaptırcam sevgıde ne kadara mal oldu memnun kaldınmı sorunun neydı ben pcosluyum kac yumurtan oldu nolur cvp yaz arkdsmbenimde sol tüpüm kapalı ben kayseri sevgi hastanesinde başladım inşallah iyi sonuçlar alırım ben senden şunu öğrenmek istiyorum ben puregon kullandım günde 225 lik ve doktorum şimdi olguraton diye bir iğne istedi 0.25 lik hergün vurunacakmışım 5 gün o ilaç ne onu öğrenmek istiyorum
Slm arkaslar ben 23 yasindayim 1 senedir cocuk özlemi cektikten sonra 1hafta önce ilk denemimizi yaptik 11 yumurtadan 2 si döllendi 2sinide transfer ettik sonuca daha 1 hafta var ama kasiklarimda hafif batmalar var benim durumumu esimin ailesi disinda kimse bilmiyo yani kendi ailem türkiyede yasiyor onlar üzülmesin diye hic bisey söylemedik ben bu siteye yeni üye oldum tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim simdiden tesekkür ederim
Sevgili bafo insallah dedigin gibidir allah herkeze yardim etsin hep derler ya anneligin degerini anne olunca anlayacaksin ...Ben buna katilmiyorum artik anneligin degerini ve güzelligini hasretini,özlemini cekenlere sorsunlar bence .. yasan bilir allah yardimcimiz olsun:teselli:
kızlar bende 2. denememe 3 martta başlıayacam inşallah ama benim aklıma takılan bişey var ben ilk denememde 1. katta oturuyordum ve eve gitmek rahat oldu transferden sonra ama şimdi taşındım ve evim 5. kat sizler transefrden sonra nasıl çıkabildiniz evlerinize acayipkafama takmış durumdayım
merhaba hayalbebek.
senle bi sürü ortak yönümüz varmış.benim sağ tüpüm tıkalı.ayrıca pkoyum.benden de cumartesi dünü 11 yumoş toplantı.iki tanesi döllenmiş.pazartesi günü transfer anında emriyolog döllenenlerden bi tanesinin çoğalarak 3 olduğunu söyledi.pazartesi günü 3 embriyo transfer edildi.şimdi test gününü bekliyorum.
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?