Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

valla moral oldun allah razı olsun eşimle karalar bağlamıştık bende ilk aşılamamda kanama sonrası düşük yapmıştım o yüzden hiç umudum yoktu

Tamamdır... Bundan sonra negatif düşünmek, konuşmak, mesaj yazmak yasaklanmıştır....:ecrin_bebek:

Kızlar bu sabah merdivenlerden inerken bir basamak kaydım ama düşmedim bir şey olmuş mudur? Korkuyorum son transfer çarşamba oldu ((((((((

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar yumurtalarım alınanı 3 gün oldu transferim yapılalıda 1 gün oldu kasıklarımda çok agrı var nefes alırken bile rahatsız ediyor normalmi

Canım kaç yumurtan oluştu kaç folikul aldilar eğer sayı fazla ise agrioluyor ama yine doktora sor benim reçeteme Ağrı olabilir yazmistiananans ye dutkurusu kabizolma bol sivial

arkadaşlar size sormak istediğim bir şey var. dondurulmuş embriyo transferim 17sinde oldu. 4 gün dinlendim. işe başladım bugün. ama kafama takılan bir şey var. doktoru arayıp soracağım ama size de sormak istedim. progynex kullanıyorum onun yaptığı bir akıntı zaten var ama sıvı-su gibi başka bir akıntım daha var. az da olsa geliyor. bunun sebebi ne olabilir. bileniniz varsa cevaplarını beklerim. Teşekkürler....bilmiyorumkismile

canım mrba bebegın tututumu cok merak attım bende denıycem bu ay tupu cvp lutfen

canım bende kayserılırım fakultede yaptırcam sevgıde ne kadara mal oldu memnun kaldınmı sorunun neydı ben pcosluyum kac yumurtan oldu nolur cvp yaz arkdsm

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar benimde transferim yarın inşallah güzel haberler veririm sizlere burdan herkezden de güzel haberler alırım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Slm arkaslar ben 23 yasindayim 1 senedir cocuk özlemi cektikten sonra 1hafta önce ilk denemimizi yaptik 11 yumurtadan 2 si döllendi 2sinide transfer ettik sonuca daha 1 hafta var ama kasiklarimda hafif batmalar var benim durumumu esimin ailesi disinda kimse bilmiyo yani kendi ailem türkiyede yasiyor onlar üzülmesin diye hic bisey söylemedik ben bu siteye yeni üye oldum tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim simdiden tesekkür ederim

oh oh masallah bunlar ıyıye ısraetkaydirigubbakcemile5

Sevgili bafo insallah dedigin gibidir allah herkeze yardim etsin hep derler ya anneligin degerini anne olunca anlayacaksin ...Ben buna katilmiyorum artik anneligin degerini ve güzelligini hasretini,özlemini cekenlere sorsunlar bence .. yasan bilir allah yardimcimiz olsun:teselli:

merhaba hayalbebek.
senle bi sürü ortak yönümüz varmış.benim sağ tüpüm tıkalı.ayrıca pkoyum.benden de cumartesi dünü 11 yumoş toplantı.iki tanesi döllenmiş.pazartesi günü transfer anında emriyolog döllenenlerden bi tanesinin çoğalarak 3 olduğunu söyledi.pazartesi günü 3 embriyo transfer edildi.şimdi test gününü bekliyorum.

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş.

kızlar bende 2. denememe 3 martta başlıayacam inşallah ama benim aklıma takılan bişey var ben ilk denememde 1. katta oturuyordum ve eve gitmek rahat oldu transferden sonra ama şimdi taşındım ve evim 5. kat sizler transefrden sonra nasıl çıkabildiniz evlerinize acayipkafama takmış durumdayım

canım bence hiç kafanı takma merdivenleri falan ... bak benim 5. tedavimdi kar yagıyordu yol kapandıgı için taksi gelemedi, duraga kadar yokuş yukarı tırmandım resmen, trafikten dolayıda iki saat yolda geçti geldikki bide asansör bozulmuş yavaş yavaş merdivenleride çıktım dedim bu kadar aksilik olmaz sonuç; hiçbir tedavimde birtane bile tutunmamıştı bukadar aksilikle tam 3 tane bebişim tutunmuş yeterki allah nasip etsin.. darısı inşallah hepinizin başına....

kuruntu yapmayın sakın.rahat olun sakin olun.hiç stres yapmadım,tutmazsa sonra yeniden deneriz nolcak dedim.transferimden 2 gün sonra bir sürü misafirim geldi ameliyat olacaktı kuzenim ist'da,bilmiyolardı tüp bebek yaptırdıgımızı,söylemedik,10 gün boyunca onları doktorlarına götürüp getidim yollarda temmuz sıcagında haldur huldur.Allaha şükür tuttu.

Sevgili arkadsim rady aslinda 2,3 veya 5 embriyo hic farketmez benim eltimin tek embriyo ile ilk denemde tuttu yani embriyo sayisi hic önemli degil önemli olan kalitesi bence... allah bizleri yari yolda birakmayacak inaniyorum ben bol bol su icmeyi unutmayin kizlar cok faydasi varmis:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…