Arkadaslar unutmadan size bisey sorucam transferimin 8.günümdeyim düngece sol yumurtam cok agirdi adet sancisi gibi degildi ama yinede cok korktum.Birde kizlar cok özürdilerim ama bu asamada kabizlik ve makattan kanamasi olan oldumu lütfen cevap yazin bekliyorum... simdiden tesekküredeim kizlaralkisalkisalkis
arkadaşım benimde ilk denemem ve transfer gününü sayarsak 7. gün fakat transfer gününü saymıyoruz. yani 6. gündeyiz. ilk 3-4 gün kasıkta batmalar oluyordu artık hiçbir belirti yok evde dolanıyorum ama doktorum 10 gün rapor verdi test 2 martta ben 1 martta okula başlıyorum (öğretmenim) fakat hiç belirti olmaması tuhaf hayırlısı yazışalım yine
Dediklerinin hepsi bana da oluyordu arkadaşım. Yumurtalık ağrın ile ilgili merak edilecek birşey yok ama kabızlığa mutlaka çare bulmalısın. Ben hayatımın ilk kabızlığını transfer sonrası sonuç beklerken yaşadım ve herşey o kadar olumluyken bebeklerimin tutmamasını o yaşadığım kabızlığa bağlıyorum. Doktorumu arayıp uygun ilaç sormadığım için pişmanım. İlaç hariç bildiğim her türlü doğal çözümü denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Ben de geçer düşüncesiyle bekledim. Mutlaka bu kabızlık için doktorunu ara ve ilaç iste derim.
sana rady zaman gecmek bilmiyor buda ister istemez üzerimizde stres yapiyor malasef......
Hayalbebek, kabız olman durumunda duphalac diye bir şurup içebileceğim yazıyordu bana verdikleri, dikkat edilecek hususlar metninde =) doktor vermişti. Doktorunu arayıp sor. Kabızlık önemli. hele kanaması çok çok daha önemli yani senin sağlığın için. benim de en büyük korkum o. normalde yaşadığım şeyler çünkü bunlar. transfer sonrası yaşamaktan da çok korkuyordum ama allaha şükür bugün 9. günüm olmadım. ama her sabah kahvaltıdan önce 2-3 kayısı yiyorum üzerine su içiyorum. sonra da müsli yiyorum. bir de kefir... kefir bana inanılmaz yaradı. içmeyebaşladığım günden beri hiç sıkıntım kalmadı... sıkıntısı olanlara ve kefirin tadını sevebileceklere tavsiye ederim. doğal bir şey olduğu için içmekten de çekinmioyrum... tavsiye ederim...inşallah güzel sonuçlar alırsın. ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum dayanamıycam sanırım 11. güne kadar
slm kislar,bnim transfer dùn yapldı,ewde dinleniyorum.bna önereceginz seyler warmı?
slm mimikcadim bebegin hayirli olsun benim transferimin 10. günü.Burda doktorum bana bebek ilk 5 gün icinde tutunuyomus ama hangi gün bilemem tabii..Kendini yormamak sartiyla dinlen,temiz hava al,sebze ve meyve cok önemli ve tabiki suda...Banada söylenenler bukadar..gerisi allahin takdiri insallah hepimizin evi bebek sesiyle dolar...
Merhaba silam ben sana dün özelden mesaj göndermistim ama önemli degil birdaha yazarim.Ben münster ile bielefeld arasinda oturuyorum.benim ilk denemem transferimin 10.günündeyim sonuc martin 2 sinde.Yasim genc oldugu icin hormon tedavisinde,doktorum bana düsük dozasda ilaclar verdi.Normal bi tüp bebek ilac tedavisinden sonra simdi beklemedeyim.Dün eltimide sormussun o gercekten cok sansliydi,tek embriyo ile ilk denemede tuttu.Özel bir ilac,tedavi yada akapuntur gibi bisey yasamadi,standart ilac tedavisinden sonra transferi yapildi ve günlük yasamina devam etti.Hatta transferden hemen sonra moral olsun diye alisverise gitti ve neticede eltimin suan 20 günlük bir oglu var.Darisi basimiza arkadaslar.Silam arkadasim sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sor,almanyadaki en iyi klinik ve doktorlarin adresi filan lazim olursa seve seve yardim ederim.Gerisi allahin takdiri dualarimizin kabul olmasi dilegi ile.........Hayalbebek almanyada nerdesin ?
Kacinci denemen ?
Bilgi verir misin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?