Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Arkadaslar unutmadan size bisey sorucam transferimin 8.günümdeyim düngece sol yumurtam cok agirdi adet sancisi gibi degildi ama yinede cok korktum.Birde kizlar cok özürdilerim ama bu asamada kabizlik ve makattan kanamasi olan oldumu lütfen cevap yazin bekliyorum... simdiden tesekküredeim kizlaralkisalkisalkis

Dediklerinin hepsi bana da oluyordu arkadaşım. Yumurtalık ağrın ile ilgili merak edilecek birşey yok ama kabızlığa mutlaka çare bulmalısın. Ben hayatımın ilk kabızlığını transfer sonrası sonuç beklerken yaşadım ve herşey o kadar olumluyken bebeklerimin tutmamasını o yaşadığım kabızlığa bağlıyorum. Doktorumu arayıp uygun ilaç sormadığım için pişmanım. İlaç hariç bildiğim her türlü doğal çözümü denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Ben de geçer düşüncesiyle bekledim. Mutlaka bu kabızlık için doktorunu ara ve ilaç iste derim.

duphaloc diye bi kabızlık ilacı veriyorlar sanırım tüp bebekte benim doktorum öyle demişti dünde 1 sefer 2 ölçek galiba

benimde transferim dün oldu 3 embriyo verdiler 8 martta test yaptırıcam duhhaloc kabızlık için bende kullanıyorum

arkadaşım benimde ilk denemem ve transfer gününü sayarsak 7. gün fakat transfer gününü saymıyoruz. yani 6. gündeyiz. ilk 3-4 gün kasıkta batmalar oluyordu artık hiçbir belirti yok evde dolanıyorum ama doktorum 10 gün rapor verdi test 2 martta ben 1 martta okula başlıyorum (öğretmenim) fakat hiç belirti olmaması tuhaf hayırlısı yazışalım yine

sevgili esrayaz arkadasim benimde sonucum 2 martta insallah hepimiz hayirli haberler duyariz agrilarin kesildi diye korkma belkide bebegin sana tutunmustur rahati yerinde artik demekki..(insallah) :dance:

arkadasim tavsiyen icin tesekkürederim umarim bundan sonraki denemen basarili olur allah yardimcimiz olsun

sana rady zaman gecmek bilmiyor buda ister istemez üzerimizde stres yapiyor malasef......

Hayalbebek, kabız olman durumunda duphalac diye bir şurup içebileceğim yazıyordu bana verdikleri, dikkat edilecek hususlar metninde =) doktor vermişti. Doktorunu arayıp sor. Kabızlık önemli. hele kanaması çok çok daha önemli yani senin sağlığın için. benim de en büyük korkum o. normalde yaşadığım şeyler çünkü bunlar. transfer sonrası yaşamaktan da çok korkuyordum ama allaha şükür bugün 9. günüm olmadım. ama her sabah kahvaltıdan önce 2-3 kayısı yiyorum üzerine su içiyorum. sonra da müsli yiyorum. bir de kefir... kefir bana inanılmaz yaradı. içmeyebaşladığım günden beri hiç sıkıntım kalmadı... sıkıntısı olanlara ve kefirin tadını sevebileceklere tavsiye ederim. doğal bir şey olduğu için içmekten de çekinmioyrum... tavsiye ederim...inşallah güzel sonuçlar alırsın. ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum dayanamıycam sanırım 11. güne kadar

Slm arkadsim tavsiyelerin icin sagol ben kefiri yeni duydum nasil bisey o, nasil kullaniliyo ben almanyada nerden bulucam onu.Test yaparsan sonucunu bildir lütfen kandilin mübarek olsun arkadasim...

mrhb,Rabbim hepimize yardimci olsun,pozitif dusun her zaman birde bebekle kontak kur benim dr bana devamli bebekle konusmami onerdi bizim onu istedigimizi hissetmeliymis,bol bol su icmelisin,sansimiz acik olsun umarim hepimiz pozitif sonucu aliriiz:ecrin_bebek:

slm kislar,bnim transfer dùn yapldı,ewde dinleniyorum.bna önereceginz seyler warmı?

slm mimikcadim bebegin hayirli olsun benim transferimin 10. günü.Burda doktorum bana bebek ilk 5 gün icinde tutunuyomus ama hangi gün bilemem tabii..Kendini yormamak sartiyla dinlen,temiz hava al,sebze ve meyve cok önemli ve tabiki suda...Banada söylenenler bukadar..gerisi allahin takdiri insallah hepimizin evi bebek sesiyle dolar...

Hayalbebek almanyada nerdesin ?

Kacinci denemen ?

Bilgi verir misin canim ?

Hayalbebek almanyada nerdesin ?

Kacinci denemen ?

Bilgi verir misin canim ?
Merhaba silam ben sana dün özelden mesaj göndermistim ama önemli degil birdaha yazarim.Ben münster ile bielefeld arasinda oturuyorum.benim ilk denemem transferimin 10.günündeyim sonuc martin 2 sinde.Yasim genc oldugu icin hormon tedavisinde,doktorum bana düsük dozasda ilaclar verdi.Normal bi tüp bebek ilac tedavisinden sonra simdi beklemedeyim.Dün eltimide sormussun o gercekten cok sansliydi,tek embriyo ile ilk denemede tuttu.Özel bir ilac,tedavi yada akapuntur gibi bisey yasamadi,standart ilac tedavisinden sonra transferi yapildi ve günlük yasamina devam etti.Hatta transferden hemen sonra moral olsun diye alisverise gitti ve neticede eltimin suan 20 günlük bir oglu var.Darisi basimiza arkadaslar.Silam arkadasim sormak istedigin bisey olursa cekinmeden sor,almanyadaki en iyi klinik ve doktorlarin adresi filan lazim olursa seve seve yardim ederim.Gerisi allahin takdiri dualarimizin kabul olmasi dilegi ile.........

Canim cok sagolasin .. Verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim ..

Özelden mesaj attigin icin de cok sagol ama sanirim gelmedi ...

Ben 10 yillik evliyim ve almanyada o kadar tedavi oldum ki ; artik burdaki tedavilerden yavas yavas umudumu kesmeye baslamistim ...

Birilerinin hamile kaldigini duymaya cok ihtiyacim vardi .. Bana cok umut oldu anlattiklarin ...

Insallah sende 2 Martta güzel haberler verirsin bizlere buradan ...

Canim özelden bahsettigin klinik adreslerini yada telefonlarini verirsen sevinirim ..

Transferden sonra nelere dikkat ettin ?

Merkezde ve evinde ne kadar süre yatak istirahati yaptin ?

Paylasirsan sevinirim .. Simdiden cok tesekkürlerr ..

Merhaba arkadaslar,

bende ilk tüp bebek denememi Istanbulda yaptirdim ve simdi beklemedeyin, 2 marta test yapacam insallah positiv cikar. Dün Kandil gecesiydi allahimdan cocuk isteyipde olmayan herkese cocuk versin diye dua ettim, insallah allah dualarimi kabul eder, isteyen herkesin kucagina bebegini almasini nasip eder. Ben Almanyada oturuyorum ama tüp bebek icin türkiyeyi tercih ettim. Insallah allah hepimizi sevindirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…