Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Canim dualarina en icten dileklerimle ben de amin diyorum ...

Insallah Rabbim kabul eylerr ..

Canim türkiyede nerde tedavi görceksin ?

Bilgilendirirsen sevinirim .. Ben de merkez arastiriyorum ...

Slm silam.Ben transferden sonra hep doktorumu dinledim.Embriyolar transfer edildikten 5 dakika sonra doktorum kalkip gidebilirsin dedi ve bir saat yol geldikten sonra evde 3gün dinlendim ama yemek,wc, gibi ihtiyaclarim icin kalktim.Doktorum bana kosu,agir kaldirmak,sigara,alkol gibi seylerin disinda istedigimi yapabilecigimi söyledi hatta temiz hava,bol su icmek iyi gelir dedi.Kendini yormamak sartiyla günlük hayatina devam edebilirsin cünkü hep yatmakta insanda psikolojik baski yapiyor.Ben günlük ev islerimi yapiyorum,temiz hava aliyorum insallah faydasini görürüm....Sana gelince arkadasim sakin umutsuzluga kapilma ve inan bana ister türkiye ister almanya olsun tutucagi varsa tutar.Ben türkiyede bir doktorla konusmustum"gelip tüp bebek denememizi burda yapsak olurmu,herkez türkiye daha iyi diyor"demistim,doktorda bana"aslinda hic gerek yok,esinizin spermlerinin buraya transferi, sizin evinizden ayri kalmaniz daha cok stresli is,hem biz avrupa standartlariyla ayni sartlarda calisiyoz"demisti.Ben sana kendi doktorumun adresini ve telini veriyorum,arastirmalarimiza göre basarili bir klinik ve doktorumuzda cok cana yakin bir insan umarim faydasini görürsün arkadasim... dr.adi:Arvind Chandra tel:050 42 940360 adres:Hannoversche Strase 24 _31848 Bad Münder Ben yeni üye oldugum icin özelden mesaj gönderemiyormusum kusura bakma canim

Slm bende almanyada yasiyorum ve senin gibi 2 martta sonuc alicam insallah hepimiz iyi haberler veririz....

Canim dualarina en icten dileklerimle ben de amin diyorum ...

Insallah Rabbim kabul eylerr ..

Canim türkiyede nerde tedavi görceksin ?

Bilgilendirirsen sevinirim .. Ben de merkez arastiriyorum ...

Amin,

ben Istanbul´da Memorial Hastanesinde tedavi gördüm ve cok memnun kaldim. Bana 3 tane kondu 2 Marta kan test'i yaptiracam insallah tutmuslardir. Bende beklemekdeyim suan, hersey güzelde beklemek cok zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun canim.

Slm arkadsim tavsiyelerin icin sagol ben kefiri yeni duydum nasil bisey o, nasil kullaniliyo ben almanyada nerden bulucam onu.Test yaparsan sonucunu bildir lütfen kandilin mübarek olsun arkadasim...

Çok yoğun işler giremedim bir türlü... Canım almanya'da olduğuna dikkat etmemişim. Kefir orda var mıdır bilmiyorum doğrusu. süt ile ayran arasında bir tadı olan bir şey. marketlerde satılıyor ama bilemiyorum tabii almanyada olup olmadığını... bu benim dondurulmuşlarla denemem. bugün 11. günüm ve test yaptırcam inşallah. güzel sonuç alırım inşallah korkuyorum ya valla test yapmaya...bakalım kaderden kaçılmaz sonucu paylaşırım inşallah...

Slm canim yardimin icin tesekkür ederim.Allaha sükür kabizligim 2 gün sürdü ve gecti, simdi iyyim.Sonucu paylas canim bekliyorum korkunu ve heyecanini anliyorum insallah hayirli haber verirsin bizlere,....

Slm arkadasim evet ilk denemem ve almanyada yaptirdim sonuca cok az kaldi korkmaya basladim allah yardimcimiz olsun....

Bende önce almanyada yaptiracaktim ama bilmiyorum hic icim rahat degildi, onlara zanki güvenemedim bende böyle internete arastira arastira Türkiye Istanbulda Hastane buldum oraya gittim ve yaptirdim. Insallah dogru karar vermisimdir. Suan bende beklekdeyim, Sali günü kan testim var bakalim, insallah iyi olur hepimiz icin.

Slm canim yardimin icin tesekkür ederim.Allaha sükür kabizligim 2 gün sürdü ve gecti, simdi iyyim.Sonucu paylas canim bekliyorum korkunu ve heyecanini anliyorum insallah hayirli haber verirsin bizlere,....

cumartesi günü 10.günümdü ve kanda test yaptık. doğrusu bu sefer tüp bebek denememize göre daha ümitliyim. dondurulmuşla daha az stres yaşamıştım. neyse sonuç 3,8 =( çok üzüldüm tabii . hemşire gayet soğuk şekilde negatif dedi. doktorumu arayıpsöyledim. 12. günde test yapmanız gerekiyor dedi. o günü bekleyin ve testi öyle yapalım. şimdi bi şey söyleyeyim dedi... ama tabii doğrusu benim ümidim yok. bugün 12. gün sabah kan verdim. öğlene çıkacak. zaten şimdiye sıfırlanmıştır... neyse kimsenin ümidini kesmek için yazmıyorum tabii ki. herşeyin bir zamanı var. bizimkinin zamanı şimdi değilmiş. artık bi daha ki dondurulmuş denememe kadar biraz kendimi dinleyeceğim. şimdiden herkese, tüm sonucunu bekleyenlere bol şans diliyorum. allah gönlünüze göre versin...

Slm arkadasim ne diyebilirimki cok üzgünüm...Benimde yarin kan testim var ve cok korkuyorum allah yardimcimiz olsun

yarın test yaptıracak arkadaşlar allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah. benimde 3 martta transfer var.bende dondurulmuş emriyo transferi olucam.daha 21 yaşındayım biras korkuyorum.tüp bebeğe başlayalı 7 ay oldu. yumurta toplama işleminden sonra hiperstilimasyon oldum.o yüzden embriyolar donduruldu.biraz vücudum dinlensin diye uzattık.doktorum yaşım genç olduğundan umutlu bide eşimde olduğu için sorun iyi olucak inşallah diyo.kızlar siz kaç tane emriyo koydurdunuz. dün tüp bebek merkezine gittiğimde 4 taneside tutmuş bayann.2 aylıkken alıcaklarmış ikisini.ya zor bi karar.kaç tane koydurayım karar veremedim.ya içimde öldürmekte kötüü

Slm arkadasim bende 23 yasindayim.Benimde ilk denemem yarin sonucu ögrenicem,hayirlisi allahtan benimde yasim genc oldugu icin doktorlar daha umutlu konusuyo ama nice insanlar var 40 yasinda bile cocuk sahibi olabiliyo allahin isi umarim herkez arzusuna kavusur.Kac embriyo transfer edilmesi konusunda en iyi bilgiyi doktorun sana söyler bence,ben 2 tane tranfer ettirmeyi düsünüyodum,nitekim sadece 2tane embriyo olustu baskada yok bakalim yarin belli olucak allah yardimcin olsun

Slm arkadsim tavsiyelerin icin sagol ben kefiri yeni duydum nasil bisey o, nasil kullaniliyo ben almanyada nerden bulucam onu.Test yaparsan sonucunu bildir lütfen kandilin mübarek olsun arkadasim...

merhaba arkadaslar,
ben ilk denememin olumsuz sonucunu gecen hafta aldım transfer sonrası kabızlıkla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim size tavsiyem sabah aç karnına bitter çikolata yiyip üzerine ılık su için ben çok faydasını gördüm umarım size da faydası olur

Merhaba arkadaşlar...
Yanlız olmadığını bilmek çok güzel...Ben 39 yaşındayım 2 Aralık'ta Ege Üniversitesinde tüp bebek merkezine başvurdum. Çok hızlı bir süreç yaşadıktan sonra 21 Ocak'ta rahim defermasyon opersyonu geçirdim. 16 Şubat'ta akşam iğnesine 19 Şubat'ta sabah iğneleri başladı ve 25 Şubat'ta yumurtalarım toplandı. 6 yumurta toplandı 5 yumurtam sağlıklıymış ama 2 tanesi döllenmiş.27 Şubat'ta da transferim oldu. 12 Mart'ta sonuç alacağım. Umarım tüm emek harcayan harcayanların emeği boşa gitmez. Özellikle tarihlerle yazdım ki merak eden arkadaşlara bir bilgi verebilir diye...
Transferden sonra yaşadıklarım ise anlatan diğer arkadaşlardan farklı değil. Göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var. Özellikle göğüs uçlarımda hafif acı var. Tabi bu kullandığımız hormonlardan da kaynaklanabilir. Sol kasığım biraz acı ve batma var. Sık idrara çıkıyorum. Ama tabi çok su içmeninde etkisi olabilir:) Yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorum ve kabız olmamaya çalışıyorum. Ne yemem gerekir sorusuna gebelik sitelerinin beslenme bölümüne bakarak cevap bulabilirsiniz.
Test yaptıran arkadaşlar test sonuçlarını buraya yazarlarsa ben kendi adıma çok sevinirim. Hepinize bol şans...

Slm mehru70 umarim 12 martta bize iyi haberler verirsin,ilk deneyimi basarisiz biri olarak buna cok sevinirim inan.Allah dualarini kabul etsin insallah...

Teşekkürler Hayelbebek
Günler geçmek bilmiyor umarım Allah yüzüme bakarda bebeklerime kavuşurum. Tüm sabırla bekleyenler sevinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…