Canim cok sagolasin .. Verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim ..
Özelden mesaj attigin icin de cok sagol ama sanirim gelmedi ...
Ben 10 yillik evliyim ve almanyada o kadar tedavi oldum ki ; artik burdaki tedavilerden yavas yavas umudumu kesmeye baslamistim ...
Birilerinin hamile kaldigini duymaya cok ihtiyacim vardi .. Bana cok umut oldu anlattiklarin ...
Insallah sende 2 Martta güzel haberler verirsin bizlere buradan ...
Canim özelden bahsettigin klinik adreslerini yada telefonlarini verirsen sevinirim ..
Transferden sonra nelere dikkat ettin ?
Merkezde ve evinde ne kadar süre yatak istirahati yaptin ?
Paylasirsan sevinirim .. Simdiden cok tesekkürlerr ..
Merhaba arkadaslar,
bende ilk tüp bebek denememi Istanbulda yaptirdim ve simdi beklemedeyin, 2 marta test yapacam insallah positiv cikar. Dün Kandil gecesiydi allahimdan cocuk isteyipde olmayan herkese cocuk versin diye dua ettim, insallah allah dualarimi kabul eder, isteyen herkesin kucagina bebegini almasini nasip eder. Ben Almanyada oturuyorum ama tüp bebek icin türkiyeyi tercih ettim. Insallah allah hepimizi sevindirir.
Canim dualarina en icten dileklerimle ben de amin diyorum ...
Insallah Rabbim kabul eylerr ..
Canim türkiyede nerde tedavi görceksin ?
Bilgilendirirsen sevinirim .. Ben de merkez arastiriyorum ...
Slm arkadsim tavsiyelerin icin sagol ben kefiri yeni duydum nasil bisey o, nasil kullaniliyo ben almanyada nerden bulucam onu.Test yaparsan sonucunu bildir lütfen kandilin mübarek olsun arkadasim...
Slm bende almanyada yasiyorum ve senin gibi 2 martta sonuc alicam insallah hepimiz iyi haberler veririz....
Allah insallah hepimizi güldürür, hepimize bebegini kucagina almayi nasip eder. Sen Almanyadami yaptirdin tüp bebek tedavini?
Çok yoğun işler giremedim bir türlü... Canım almanya'da olduğuna dikkat etmemişim. Kefir orda var mıdır bilmiyorum doğrusu. süt ile ayran arasında bir tadı olan bir şey. marketlerde satılıyor ama bilemiyorum tabii almanyada olup olmadığını... bu benim dondurulmuşlarla denemem. bugün 11. günüm ve test yaptırcam inşallah. güzel sonuç alırım inşallah korkuyorum ya valla test yapmaya...bakalım kaderden kaçılmaz sonucu paylaşırım inşallah...
Slm arkadasim evet ilk denemem ve almanyada yaptirdim sonuca cok az kaldi korkmaya basladim allah yardimcimiz olsun....
Slm canim yardimin icin tesekkür ederim.Allaha sükür kabizligim 2 gün sürdü ve gecti, simdi iyyim.Sonucu paylas canim bekliyorum korkunu ve heyecanini anliyorum insallah hayirli haber verirsin bizlere,....
cumartesi günü 10.günümdü ve kanda test yaptık. doğrusu bu sefer tüp bebek denememize göre daha ümitliyim. dondurulmuşla daha az stres yaşamıştım. neyse sonuç 3,8 =( çok üzüldüm tabii . hemşire gayet soğuk şekilde negatif dedi. doktorumu arayıpsöyledim. 12. günde test yapmanız gerekiyor dedi. o günü bekleyin ve testi öyle yapalım. şimdi bi şey söyleyeyim dedi... ama tabii doğrusu benim ümidim yok. bugün 12. gün sabah kan verdim. öğlene çıkacak. zaten şimdiye sıfırlanmıştır... neyse kimsenin ümidini kesmek için yazmıyorum tabii ki. herşeyin bir zamanı var. bizimkinin zamanı şimdi değilmiş. artık bi daha ki dondurulmuş denememe kadar biraz kendimi dinleyeceğim. şimdiden herkese, tüm sonucunu bekleyenlere bol şans diliyorum. allah gönlünüze göre versin...
yarın test yaptıracak arkadaşlar allahım hayırlı sonuçlar versin inşallah. benimde 3 martta transfer var.bende dondurulmuş emriyo transferi olucam.daha 21 yaşındayım biras korkuyorum.tüp bebeğe başlayalı 7 ay oldu. yumurta toplama işleminden sonra hiperstilimasyon oldum.o yüzden embriyolar donduruldu.biraz vücudum dinlensin diye uzattık.doktorum yaşım genç olduğundan umutlu bide eşimde olduğu için sorun iyi olucak inşallah diyo.kızlar siz kaç tane emriyo koydurdunuz. dün tüp bebek merkezine gittiğimde 4 taneside tutmuş bayann.2 aylıkken alıcaklarmış ikisini.ya zor bi karar.kaç tane koydurayım karar veremedim.ya içimde öldürmekte kötüü
Slm arkadsim tavsiyelerin icin sagol ben kefiri yeni duydum nasil bisey o, nasil kullaniliyo ben almanyada nerden bulucam onu.Test yaparsan sonucunu bildir lütfen kandilin mübarek olsun arkadasim...
Slm mehru70 umarim 12 martta bize iyi haberler verirsin,ilk deneyimi basarisiz biri olarak buna cok sevinirim inan.Allah dualarini kabul etsin insallah...Merhaba arkadaşlar...
Yanlız olmadığını bilmek çok güzel...Ben 39 yaşındayım 2 Aralık'ta Ege Üniversitesinde tüp bebek merkezine başvurdum. Çok hızlı bir süreç yaşadıktan sonra 21 Ocak'ta rahim defermasyon opersyonu geçirdim. 16 Şubat'ta akşam iğnesine 19 Şubat'ta sabah iğneleri başladı ve 25 Şubat'ta yumurtalarım toplandı. 6 yumurta toplandı 5 yumurtam sağlıklıymış ama 2 tanesi döllenmiş.27 Şubat'ta da transferim oldu. 12 Mart'ta sonuç alacağım. Umarım tüm emek harcayan harcayanların emeği boşa gitmez. Özellikle tarihlerle yazdım ki merak eden arkadaşlara bir bilgi verebilir diye...
Transferden sonra yaşadıklarım ise anlatan diğer arkadaşlardan farklı değil. Göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var. Özellikle göğüs uçlarımda hafif acı var. Tabi bu kullandığımız hormonlardan da kaynaklanabilir. Sol kasığım biraz acı ve batma var. Sık idrara çıkıyorum. Ama tabi çok su içmeninde etkisi olabilir:) Yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorum ve kabız olmamaya çalışıyorum. Ne yemem gerekir sorusuna gebelik sitelerinin beslenme bölümüne bakarak cevap bulabilirsiniz.
Test yaptıran arkadaşlar test sonuçlarını buraya yazarlarsa ben kendi adıma çok sevinirim. Hepinize bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?