merhabalar sonucunu bende çok merak ediyorum inşallah pozitif sonuç alırsın sağlıklı ve hayırlı bebeklerin olurMerhaba arkadaşlar...
Yanlız olmadığını bilmek çok güzel...Ben 39 yaşındayım 2 Aralık'ta Ege Üniversitesinde tüp bebek merkezine başvurdum. Çok hızlı bir süreç yaşadıktan sonra 21 Ocak'ta rahim defermasyon opersyonu geçirdim. 16 Şubat'ta akşam iğnesine 19 Şubat'ta sabah iğneleri başladı ve 25 Şubat'ta yumurtalarım toplandı. 6 yumurta toplandı 5 yumurtam sağlıklıymış ama 2 tanesi döllenmiş.27 Şubat'ta da transferim oldu. 12 Mart'ta sonuç alacağım. Umarım tüm emek harcayan harcayanların emeği boşa gitmez. Özellikle tarihlerle yazdım ki merak eden arkadaşlara bir bilgi verebilir diye...
Transferden sonra yaşadıklarım ise anlatan diğer arkadaşlardan farklı değil. Göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var. Özellikle göğüs uçlarımda hafif acı var. Tabi bu kullandığımız hormonlardan da kaynaklanabilir. Sol kasığım biraz acı ve batma var. Sık idrara çıkıyorum. Ama tabi çok su içmeninde etkisi olabilir:) Yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorum ve kabız olmamaya çalışıyorum. Ne yemem gerekir sorusuna gebelik sitelerinin beslenme bölümüne bakarak cevap bulabilirsiniz.
Test yaptıran arkadaşlar test sonuçlarını buraya yazarlarsa ben kendi adıma çok sevinirim. Hepinize bol şans...
arkadaşınız akrabanız falanda yokmu ben ilk tedavimdetoplam 10 gün arkadaşımda kaldım 2. de arabamda kaldım biraz 3 günde doktorumla konuştum hastanede kaldım çok zor oluyor biliyorum misafirhaneler oluyor otellerden daha uygun birde bazı merkezlerin anlaşmalı olduğu oteller oluyor indirimli onlarda da kalbilirsiniz
çok zordu biliyorum ben de her seferinde şimdi ne yapacağız diğe strese girmiştim ama allah bir kolaylığını veriytor inşallah sizede o kolaylıkları verir
arabanız yoksa yol için en iyisi uçak bence kısa yolculuk olur
yok canim akraba arkadas yok maalesf olsa da gitmem de
ins bizede kolaylik verir
canim ya ucakta inite ve kalkista cok sarsiliyor ya ondan korkuyorum
Merhaba arkadaşlar...
Yanlız olmadığını bilmek çok güzel...Ben 39 yaşındayım 2 Aralık'ta Ege Üniversitesinde tüp bebek merkezine başvurdum. Çok hızlı bir süreç yaşadıktan sonra 21 Ocak'ta rahim defermasyon opersyonu geçirdim. 16 Şubat'ta akşam iğnesine 19 Şubat'ta sabah iğneleri başladı ve 25 Şubat'ta yumurtalarım toplandı. 6 yumurta toplandı 5 yumurtam sağlıklıymış ama 2 tanesi döllenmiş.27 Şubat'ta da transferim oldu. 12 Mart'ta sonuç alacağım. Umarım tüm emek harcayan harcayanların emeği boşa gitmez. Özellikle tarihlerle yazdım ki merak eden arkadaşlara bir bilgi verebilir diye...
Transferden sonra yaşadıklarım ise anlatan diğer arkadaşlardan farklı değil. Göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var. Özellikle göğüs uçlarımda hafif acı var. Tabi bu kullandığımız hormonlardan da kaynaklanabilir. Sol kasığım biraz acı ve batma var. Sık idrara çıkıyorum. Ama tabi çok su içmeninde etkisi olabilir:) Yediklerime ve içtiklerime çok dikkat ediyorum ve kabız olmamaya çalışıyorum. Ne yemem gerekir sorusuna gebelik sitelerinin beslenme bölümüne bakarak cevap bulabilirsiniz.
Test yaptıran arkadaşlar test sonuçlarını buraya yazarlarsa ben kendi adıma çok sevinirim. Hepinize bol şans...
Evet canım ilk denemem ve çok heyecanlıyım ama bazen hiç birşey hissetmiyorum diye üzülüyorum. Eşimde sen güçlü kadınsın bebeklerinde güçlüdür bizi bırakmazlar merak etme diye moral veriyor. Umarım 12 Mart cuma günü sevinçli haberlerimi sizinle paylaşırım. Bu arada doktorun dediğinden önce ne idrar ne kan testi yaptırmayacağım. Eğer önceden garantili sonuç alınacak olsa bize 10. ya 9. günde gelin derlerdi. Sabırla beklemek annelik için iyi bir deneyim bence :)
Teşekkür ederim 35denizcim
palaşmak için buradayız özel olmaz canım
4,5 yıllık evliyim
ege üniversitesi ekip halinde çalışan bir merkez her konuda uzmanlar var
sizi hepsi tanıyor ve isminizle çağırıyorlar
ben birde operasyon geçirdim ve hep Cüneyt bey benimle ilgilendi
Ekibin başında Ege Nazan Tavmergen Göker var
Sorduğunuz her soruya bıkmadan cevap veriyorlar
İster telefonla ister yüzyüze
Tüp bebek merkezi hastanenin en modern yeri farklı bir havası var hastanede gibi gelmiyor
Bu arada beraber tedavi gördüğüm arkadaşların bazıları özelde başarı elde edemeyenler
İnşallah hepimiz mutlu haberlerimizi buradan veririz:)
ben ters zamana denk geldim o zaman aslında bende senin gibi düşünmüştüm aşılama olunca eşimin sperm işleri orda olmuştu ve çok kibarlardı ege hanmı biliyorum ama orda yapmıyormuş artık inşallah hepimiz için hayırlısı olur cüneyt beyide biliyorum bird ebayan var hayırlısı olsun artık napalım seninde güzel haberlerini almayı isterim..
Ege Hanım orada canım Erol bey artık orada değil şifada
Zaten eğer özel olarak Ege Hanıma gelmiyorsan kim denk gelirse o bakıyor
Hepsi konusunda uzman ve iyi insanlar
İlk müracaatta Emine hanım var bazen sinirli olabiliyor çünkü bir sürü insana laf anlatmaya çalışıor.
Dr olarak Cüneyt beyin dışında Gülnaz hanım, Ayşen Hanı, Hüsein bey ve Rafael bey var.
Hemşirelerden en çok Gülşen hemşire benimle ilgilendi Kızıl Saçlı kısa boylu aksanlı konuşan...Çok tatlı bir bayan iğne yapmasınıda o göstermişti. Ben tüm iğnelerimi kendim yaptım.
Başka sorun varsa cevaplarım canım :)
Cuma oradayım test günüm bebişlerimin benimle kalmış olmasını diliyorum...
allahım inşallah canım inşallah seninledir bebiş ya da bebişlerin
emine hnmı biliyorum valla işi zor
aksanlı konuşanda çok iyi ben şimdiye kadar halkla ilişkilerde nurten ve şeyda hemşireyle irtibatta oldum...inşallah hakkımızda hayırlısı olur benim eşim yurt dışında olduğu için tedavi mayısa kaldı yoksa bu ay başlayacaktı..inşallah senin içinde hayırlısı olur az kalmış..cuma günü bekleyeceğim sonucun için..
teşekkür ederim canım
İnşallah seninde hayırlısıyla başlar mayısta zor bir süreç ama yanlız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor. İnsan kucağına alınca bebişini yada bebişlerini eminim hepsini unutur.
Cuma gününe az kaldı bugün kendimi acayip sabırsız hissediyorum. Az kaldı ama :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?