Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaslar benım bır tup bebek deneyımım oldu kısaca sıze ondan bahsedeyım 14 yumurta toplandı transfer gunune kadar 12 adet emrıyo kaldı 6 sı 1 kalıte 6sı 2 kalıte toplam 4 adet 5 blastosıst asamasında 1 kalıte emrıyo transfer ettırdık amam transferın 12 gunune kadar hep yattım tuvalet harış hıç kalkmadım 12 gunu degerı 6.85 ve gıtgıde duştu yanı negatıf gebelık ben artık ınanmıyorum yatmaya dınlenmeye rabbım ol demesı yeterlı o bebek alın yazımızsa olacak ayakta kalsakta hoplasak zıplasakta yıyecek ekmegı varsa dunyada o bısekılde dunyaya gelır tabı dıkkat edecksın fazla ayakta kalmıyacak kendını yoracak ısler yapmayacaksın ama 12 gun boş boşuna yataga baglanma ben yaptım aha hanı kucagımda yavrummu var

blastosist nedemek benim bir 7 ikiside 6 ydi,bunun ne demek oldugunu bilmiyorum 3 embriyo transfer edildi

kızlar benimde yarın sabah bir tane blast embriyo transferim olcak. 12 tane yumurtadan 7 si kaliteliydi onları döllediler hepsi döllendi. bende 2 hafta evde kalmayı düşünüyorum 3-4 gün yatarım ama sonra ev içinde veya dışında hafif hafif takılırım. maksat işten uzak kalıp biraz kafa dinlemek. sürekli yatmanın olumlu bir etkisi olduğu kanıtlanmamış ama kanaması ve düşük tehlikesi olan bayanlara dr lar hiç kalkmadan yat diyolar bu da beni biraz yatmaya itiyor. eğer yatmazsam ve tutunmazsa kendimi suçlarım. olcaksa her şartta olur.

blastosist nedemek benim bir 7 ikiside 6 ydi,bunun ne demek oldugunu bilmiyorum 3 embriyo transfer edildi

canım transferler genellikle 3.günde yapılıyorya; eğer fazla sayıda kaliteli embriyo varsa (en az5) ozaman transferi 5.güne kadar bekletiyolar kaliteli embriyolar blastosist aşamasına geliyor. her embriyo gelemiyor ama gelebilen embriyo (dış ortamda bukadar süre kalabilen) tutunma açısından daha şanslı oluyor. şimdi bu yeni yasayla şansı arttırmak için merkezler mümkün olduğunca blast embriyo transfer etmeye çalışacak.

Sağol canım rüyada gibiyim
ınşallah sizlerde bu mutlu haberi alırsınız:)
Doktor olumlu gebesiniz diyince hemen ağlamaya başladım.....
ınalılmaz bir duygu...

İnşallah sizlerde bu mutlu haberi alırsınız:)
İnalılmaz bir duygu...

Canim tebrik ederim .. ALLAH tamamina erdirsin..

Insallah güzel bir hamilelik gecirir , saglikla bebegini kucagina alirsin ..

Canim benim sana sormak istedigim birsey var ..

Izmir de hangi merkezde yada hastanede tedavi gördün ve ne kadar ödedin bilgi verir misin ?

Tesekkür ederim simdiden .. a.s.

İnşallah sizlerde bu mutlu haberi alırsınız:)
İnalılmaz bir duygu...

Slm cok sevindim allah tamamini erdirsin,ailene sana ve bebegine saglikli bir ömür dilerim.Rabbim insallah bizlerede nasip eder.....

kizlar benimde 3 yildir bebeyim olmuyor...bende tup bebek istiyorum...amma bilmem gerek kac para lazim turkiyede kac para lazim tup bebek yaptirmaya lutfen bana da yazin

35Deniz ve Slam cım ikinizde özel mesaqj atmışınız çok teşekkür ederim ikinizede...Darısı sizlerinde başına tüm dualarınız kabul olur inşallah.
Seve seve sorularınıza cevap veririm.
Slam cım ege üniversitesinde tedavi gördüm eğer 26-39 yaşları arasında isen 2 yıllık evliliğin var ve tetkikler sonucu tüp bebek yapmaya karar verirlerse devlet hastane ücretinin bir kısmını ödüyor sen 1050 tl veriyorsun. İlaçlarında %30'unu devlet ödüyor.
Eğer ücretli yaptıracaksan ve devlet güvencen varsa tüm tahlil ve flimleri devlet ödüyor ama sen yinede 2350 hastaneye veriyorsun ilaçlarda yaklaşık 1600 civarında tutuyor. yaklaşık 5000 tl. Eğer ilaçları sen ödeyeceksen ege ünüversitesinin karşısında Akhisar eczanesi var (pembe çantalarını görmüşsündür) o %20 indirim yapıyor. Eğer devlet ödüyorsa sana dosya veriyor tüm ilaçların küpürlerini o dosyada saklıyorsun en sonunda para veriyorsun.
Öğrenmek istedediğiniz başka sorular varsa seve seve cevaplarım.:)

Ayrıca tüm tebrik eden arkadaşlara çok çok çok çoooooooooooooooooooook teşekkür ederim.
Hepiniz kucağınıza alırsınız bebişlerinizi (ben de dahil:))
Soru soran arkadaşlarada sanırım cevap verdim ama yinede aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz
Ayrıca ege üniversitesinde istediğiniz soruya cevap veriyorlar
hepinize mutlu günler :)

tkrar tebrik ederim canım ben tüp bebek için raporlu olarak ne kadra ilaç ücreti ödedin onu merak ettim
hastaneye 1000 tl verecekmişiz öyle söylediler ama ilaçlara ne ödenir onu bilmiyorum..
başa gelen çekilir ödeyeceğiz..
birde sana kaç embriyo transfer edildi.

kızlar tek emriyo yasası kesinleştimi kızlar benimde 2. tüp bebegim olacak nisanda inşallah bende transferden sonra neler yapmalıyım neler yapmamalıyım

kizlar benimde 3 yildir bebeyim olmuyor...bende tup bebek istiyorum...amma bilmem gerek kac para lazim turkiyede kac para lazim tup bebek yaptirmaya lutfen bana da yazin

canım merkezin fiyatına göre değişir ama kaba taslak ilaçlarla beraber 5000-7000 türk lirasını gözden çıkar ama ilk önce türkiye ye gelmeden merkezleri araştır fiyatlarını öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…