umutolsun bende nisanda yaptıracagım.kesinleştimi gerçekten yasa........
tkrar tebrik ederim canım ben tüp bebek için raporlu olarak ne kadra ilaç ücreti ödedin onu merak ettim
hastaneye 1000 tl verecekmişiz öyle söylediler ama ilaçlara ne ödenir onu bilmiyorum..
başa gelen çekilir ödeyeceğiz..
birde sana kaç embriyo transfer edildi.
Canım ben 39 yaşından gün aldığım için hepsini kendim ödedim yaklaşık 1600 tl tutuyor ilaçlar ama kişiden kişiye değişiyor. İlaçların %70'ini sen ödüyorsun hastaneye 1050 tl ödeniyor. Kredi kartıyla da ödebiliyorsunuz.
Benden 6 embriyo toplantı 5 i sağlıklı idi ama 2 tanesi döllendi 2 sinide transfer ettiler
merhaba canım.benim toplama işlemim cumartesi günü oldu.pazartesi günü ağrılarım bitmişti.salı günü de transferim oldu.bana 3 embriyo koyuldu.bugün senin dediğin gibi
kasıklarımda kasılmalar var. nedenini bilmiyorum.evdeyim genelde yatar vaziyetteyim.
merak ediyorum acaba tutunmak için mi çabalıyorlar o yüzden mi bu ağrım.
slm kızlar gerçekten güzel bir topik olmuş bu,aradığım herşeyi bulabiliyorum benim merak ettiğim iğneler acıtıyomu bende kısmetse mart sonu başlıcam adetimi bekliyorum.Ama korkuyorumda iğne fobim var nasıl olcak bilemiyorum valla biri bana anlatsın lütfenmafoldumben
nergis
tebrik ederim.. hayirlisiyla alirsin bebisini kucagina ins..
Bu arada TR de transfer sonrasi hic kalkmadan yatirmalari, sonda kullanma, hastanede kalmak falan ne kadar sasirtici. ABD de doktorlar transfer sonrasi yatmanin tup bebek tadavisinde bilimsel olarak kanitlanmis hic bir olumlu etkisinin olmadigini soyluyorlar. Ben de olacagi varsa yatsakta ayakta da kalsak tutacagini dusunuyorum. Transfer sonrasi fazla yatamayn arkadasar varsa uzulmesinler zaten ABD de yatirmiyorlar...
nergis,
Elbette herkes nasil rahat ediyorsa transfer sonrasi donemi evinde oyle gecirmeli. Benim sasirdigim nokta Turk doktorlarin transfer sonrasi 3-5 gun yatmaya bu kadar onem vermeleri, hastanede yatirmalari, 24 saat hic hareket ettirmemeleri vs. Niye yurtdisindaki doktorlar farkli bizimkiler farkli. Merak ettigim bu...
Eğer ertesi gün işe başlasaydım hiç rahat olmazdım.İçim içimi yerdi.Harket ettikçe tutunamıyormu diye düşünürdüm.Doktorumda izin vermezdi zaten çalışmama.
Ama en önemlisi kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın.Eğer içinizden yatmak istiyorsa yatın, çalışmak geliyorsa çalışın.En önemlisi sizin ruh halinizin hangisini seçeceği.
Ben çalışırsam içim rahat olmayacağı için yatmayı seçenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?