Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Kizlar transferden sonra ne kadar süre yatmak gerekli ?

Bu o kadar önemli mi ?

Ben de yillarca bunu düsünüp durdum ..

Ben de Almanya ´da yasiyorum .. Burdaki tedavilerimde 15- 20 dakika sonra kalkabilirsiniz diyen merkezler de var ..

Transferi ultrason yapmis gibi yapip gönderen de ...

Aslinda bence hic önemli degil ..

Neden derseniz suan hamileyim ve transferden sonra yatmayi cok istememe ragmen asiri derecede wc ihtiyacim geldigi icin kalkip tuvalete gittim ..

Tuvaletten sonra gelip bir müddet uzandim bunun sebebi de akapunktur yapildigi icin ..

Yoksa eve dönecektim hic uzanmadan ..

Cünkü bu kez düsüncelerime ve tedavime öylesine bos vermistim kii ...

Aslinda bosvermek de degil de ALLAHA teslimiyet diyebilirim ..

ALLAHIM isterse her sekilde olur dedim ve hic birseyi kendime dert etmedim ..

Test gününe kadar bebeklerim benimle diye düsündüm ve transfer oldugumu bir müddet unuttum ..

Allaha cok sükür bebeklerim benimlee ...

Darisi sizlere ..

fghklfgh

canim benim cok sagol ins bende hamiledirim :kedi:
valla cnm hic is yapmiyorum ama iste yapmiyorum kendimi hic zorlamiyorum artik hayirlisi ben elimden gelen herseyi yaptim gerisi rabbime kalmis o ne derse o olur amenna... cnm sen neler yapiyosun hayat nasil gidiyor seni cok optum opuyorumnanaktan

kızlar benimde yarın sabah transferim var ama canımı sıkan konu hiç birinci kalite embriyom yok bakalım yarından sonra neler olacak bende yarın ve pazar günü dinlenip pazartesi işe başlarım diye düşünüyorum işim masa başı ve pek bişey yapmıyorum sizler ne tavsiye edersiniz yumurta toplama günüm ağrılı oldu diye iki gündür izinliyim zaten ...bakalım 2. kalitelerle yüzüm gülecek mi

merhabalar hanimlar benimde 15yumosum oldu 6.GUNE gelen 4 kaliteli embrio kalmis.bende pazartesi gunu iki embrio ile 6.gun transferi oldum RABBIM emeklerimizi bosa cikarmaz insallah birde sorum bizim burada hucresini falan soylemiolar sadece dedikler iyi kalite dediler 2 3 gunluk trasnferle 5 6 gunluk transfer hakkinda ne fark vardir acaba?

canım son gün transferlerinde balstosist yumurta yapıolar yani gelişimi en ileri safhada bak kalitede demiyorum o başka bişey ikinci kalitede olsa birinci kalitede olsa en ileri safhada gelişimini tammalamış oluyor ve onların dış kabuğunu çeşitli yöntemlerle inceltiyorlar ki rahme daha çabuk tutuna bilsin bazı yumurtalarda bu gelişim sürecini bekleyemiyo onları 2-3 gün transfer ediyolar bnm bildiğim bu..yardımcı olabilmişimdir inşallah

canim tesekkur ederim zamanin ayirip yazmissin.yanlissam duzelt lutfen yani 6gunluk olanlar daha dayanan 2 3 GUNLUGE gore daha avantajli olabiliyor yani oylemi insallah hepimzin yuzu guler

Evet 6 günlükler daha dayanıklılar.Ve blastosist aşamasında oluyorlar.Hücre sayısını söyleyemezler zaten çünkü en az 70- 80 hücreli oluyor.

merhaba arkadaslar.belki aranizda beni hatirlayan vardir.bu 3. denemem oldu.geçtigimiz pazar günü 2 tane blast dedikleri embriyo transferim yapildi.bende bu güne kadar hep yattim sayilmaz.arada gezindim.oturdum.annemde kaliyordum bugünde evime geçtim.9 nisan test günüm.dilerim rabbimden hepimiz pozitif sonuçlar aliriz.

Canım tutacağı varsa onunlada tutar hiç merak etme.Biz burda nelerle karşılaştık, 3. kalite tek embiryo tutan bile var kaç tane.Moralini yüksek tut.Bebişlerin sıkı sıkı tutunacak sana

kızlar yat yat nereye kadar.bugün 3.günüm.çarşamba transferim oldu.çoooooook sıkıldım yatmaktan.artık kalksam olmazmı?lütfen bir akıl verin.bu yazıyı bile yatarak yazıyorum

Ben dört gün yatmıştım.Sadece yemek ve tuvalet ihtiyacım için kalkıyordum.Eşimde kızıyordu zaten izin vermiyordu kalkmama
5.gün ılık duş aldım ve yavaş yavaş evde dolaşıyordum,bulaşıkları makineye yerleştirmiştim ama kendimi yormadam.
ılk 3 gün çok önemliymiş o 3 gün embiryo tutunuyorsa tutunuyormuş.Doktorum böyle demişti.

Doktorum bana 95 yaşında biri nasıl hareket eder sizde öyle hareket edeceksiniz demişti. Bende ilk denememde 2 gün yatakda yatmıştım, sonra kalktım ama hiçbir iş yapmadım, annem sağolsun yaptırmadıda. Ani hareketler yasak..
Sonuç olumsuz olduğunda çok pişman oluyorsun, keşke hep yatsaydım, acaba kalktımda ondan mı tutmadı diye. Bendebunun pişmanlığı çok oldu. ıkincide bir sürahi bile kaldırmayı düşünmüyorum. En azından yaptım ama olmadı, kısmet değilmiş demen için...
Canım sende lütfen kendini sakın yorma...

kızlar yat yat nereye kadar.bugün 3.günüm.çarşamba transferim oldu.çoooooook sıkıldım yatmaktan.artık kalksam olmazmı?lütfen bir akıl verin.bu yazıyı bile yatarak yazıyorum

slm canım ilk 72 saat çok önemli yani 3 gün ama ondan sonra evdede hiçbir agır kaldırmadan gezin,sakın elini bi işe bile sürme sende izmirdesin nerde yaptırdın canım ilk denemen mi?birde yaşın ve problem neydi canım...:uhm:

hayır saymıyorlar transferin ilk gününü.Ertesi gün 1.gün dolduğu için ertesi güne birinci gün diyorlar.
Yani benim 5.gün yaptıklarım transfer gününden itibaren 6.gün oluyor.

kızlar bende yattım 7 gun boyunca 3. gun çok kötü ağrım oldu acil kalktım hastaneye ohss den süphelendiler alttan kontrol ettiler 3. gun ve bişe cıkmadı midem rahatsızlanmış yanii öle dediler ogunki ağrı neydi bilmiyorum kasıklarım karnım alt tarafım belimm sonra 2 gun sankii 100 200 mekik cekmişim gibi sağa sola dönemedim gülemedim nefes alırken bile ağrıyodu karnım kasıklarım saten 7. gunde adet oldum böle benim gibi yaşayan varmı neydi benim o yaşadığım bilemiyorum mide yaparmı bunu yaa

benimde 3.yada 4.gün tam hatırlamıyorum kısa süreli belim çok ağrımıştı melony ama ben çok yattığım için olduğunu düşünmüştüm.Meğer tutunmaya çalışıyormuş bebişim.
Canım inşallah bir dahaki sefer bebişin hiç bırakmıyacak annesini.Biliyorum çok zor ama herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok.

saol inşallah canım benimmafoldumben 4. gun ve 5.gun oldu öle hafif bel ağrısı ama bu yaşadığım başka bişeydi 2 saat hastaneye nasıl gittim bilemiyorum düşün araba fren yapınca tümsekden gecince karnım kasıklarım ve belimın ağrısı dayanılmaz acı veriyordu o yaşadığım neydi bilemiyorum ben inşallah 5 tane daha dondurulmuşum var ama benim anlamadım su 5 tane den 1 konulduğunda geri kalan tekrar dondurulcakmı yoksa nası olcak

Canim benim de 13 tane donmus embriyom vardi ve transfer yapilcagi zaman hepsini bir kerede cözündürmedilerr ...

Eger bir tane konulcaksa 2 veya 3 tanesini eritip en iyisini transfer ediyorlarr ..

Digerleri annecigini derin uykularinda bekliyorlarr ...

Hayirli sonuclar alman dilegiylee ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…