Canim benim de 13 tane donmus embriyom vardi ve transfer yapilcagi zaman hepsini bir kerede cözündürmedilerr ...
Eger bir tane konulcaksa 2 veya 3 tanesini eritip en iyisini transfer ediyorlarr ..
Digerleri annecigini derin uykularinda bekliyorlarr ...
Hayirli sonuclar alman dilegiylee ..
slm kızlar benim yarın transfer günüm heyacan bastıki anlatamam.13 yumoşum toplandı 7.si kaliteli olarak döllenmiş.benim 3. gün emriyosu olacak ama 5.gün emriyolarının tutunma şansı daha yüksekmiş öylemi
kizlar progesteron ignesinden dolayi ikinci silik cizgi cikabilirmi acil cvp verin lutfen bilmiyorumkismile
Herkese merhaba,
Benim de bugun kan testim vardi. Transfer gununu de sayarsak bugun 11. gun. Az once hemsire aradi ve bHCG nin 160 progesterone level ininda 30 oldugunu soyledi. Carsamba yeniden test yapicaklar ve o zaman bHCG nin double olmasi gerektigini soyledi. Umarim hic birimizin emekleri bosa cikmaz. Dualarda benide unutmayin lutfen. Sarildim herkese
Tebrikler hamilesin sende.zemuszemuszemuszemus
alismam biraz zaman alicak ama bir aksilik cikmazsa ins oyle gibi duruyor..gamyoncuiremsua.s
kızlar canım çok sıkıldı bugün transferimin 9. günü öğlen idrar testi yaptım negatif cumartesi kan testi ama umudum yok artık hayallerime veda ediyorum yavaş yavaşş
Selam anastasya benim kan testi günüm 13. gündü ve ogün 116 çıkmıştı. Sırf meraktan idrar testi yaptım negatif çıktı düşün... Seni ümitlendirmek için yazmıyorum.. Ama ümidinide kaybetmenide istemiyorum. Her kişide çok belirleyici olmuyor bu idrar testi canım.. Başka şeyler olumlu şeyler düşünerek geçir kalan günlerinide.. İnşallahh senin için en hayırlısı hangisiyse o olur arkadaşım.. dikkat et kendine.. Üzüntüyle duygularını hormonlarınıda etkileme, belkide seninledir bebişin :)
kızlar canım çok sıkıldı bugün transferimin 9. günü öğlen idrar testi yaptım negatif cumartesi kan testi ama umudum yok artık hayallerime veda ediyorum yavaş yavaşş
kızlar bugün yumurtalarım toplandı pazartesiye transfer allahın izniyle ... bana dua edin lütfen bu artık son olsun 3 aşılamam var daha evvelden tüp bebekte 2.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?