allah yardımcın olsun canım inşallahh hayırlı haberlerini alırız inşallah
İsteyen herkes inş. sağlıklı ve hayırlı bebeklere kavuşur.
Bugün tedaviye ilk iğnem ile başladım.
Umut tüp de süleyman tosun.
inş.. hakkımızda hayırlısı olur...
DUALARIMDASINIZ........
kızlar dün ögrendim hamileyimmmm 11. gün kan degerim 100
Yüce Rabbim herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.
benimde transferim dün yapıldı.kadıköy şifa hastanesinde doktorum Birgül Sarıkamış ve Engin Enginsu.Birgül hanım gerçekten çok iyibir doktor,herkese tavsiye edebilirim.
Benim eşimde sperm problemi var,o yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik.ve mart 20 de tedaviye başladık,bana uzun protokol uyguladı birgül hanım.geçen cumartesi yumartalarım toplandı,8 yumarta toplanmış,5ini döllemişler 3 embriyo oluşmuş,ve transfer gününe kadar ancak 1 tane 1 .kalite embriyo gelişmiş,onuda transfer yaptılar,zaten yeni yasadan dolayı sadece 1 tane transfer yapabileceklerdi,yani dondurmaya embriyomuz kalmamış oldu.ama önemli değil.Bu olur inşallah Allahın izniyle, ama olmazsada nasip değilmiş bu deyip yolumuzu devam edicez.Şuan transferimin 2.günü.Doktorum 12 gün sakın yatma dedi,sadece ilk günü yat,sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben bugünde yatıyorum,bakalım hayırlısıyla günler geçsin güzel haberler alalım inşallah,bebişlerimiz güzel güzel sarılsın...
canım hayırlısı olsun tedavin birgül hanımın methini bende duydum ne kadara yaptırdın tüpü sen nerde yaptı sgk faydalandınmı yazarmısın sevgiler
teşekkür ederim canım..ben birgül hanımın fulya daki muaynanesine gittim.yumurta toplama işlemine kadar orda kontrollerimi yaptı,bana 2 seçenek sundu ya kadıköy şifa yada amerikan hastanesi şifa-4.500 amerikan5.500 idi fiyatları..fakat ben içirenköyde oturduğum için şifaya tercih ettim.Birde Engin beyin çok iyi olduğunu söylediler bana burdada onunla ilgili güzelşeyler okumuştum.İlaçlarda 1.500 falan tuttu.ben sgk dan faydalanmadım maalesef hepsi cepten gitti anlıyacağın...)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?