Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

benim ilk denememde transferden sonra 10 gün yattım ama hiç bir faydası olmadı başarısız oldu sadece ağır kaldırma yukarı doğru pek uzanmamaya dikkat bu kadar

mehaba arkadaslar yarin yumurta toplanacak carsamba gunude transfer olacagim,

neler onerirsiniz? transferden sonra ne yapmaliyim ? egrimi yatim dogrumu, bu kez olsun istiyorum.
simdiden tesekurler.

anastasya3355;12611060]kızlar dün ögrendim hamileyimmmm 11. gün kan degerim 100[/QUOTE]

tebrikk ederim anastasyacımm.. bak boşuna bozmuşsun moralinide.. hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsin Allahım.. darısıı diger isteyenn arkadaşlarımızınn başına inşallaahh sevgilerimle...

selam herkese. benda aranıza yeni katıldım sayılır arkadaşlar. bugün transferimin 6. günü. bırakın günleri saatler geçmiyor sanki. bu ikinci denemem. tek embriyo ile... benim içinde dua edin arkadaşlar lütfen..

İsteyen herkes inş. sağlıklı ve hayırlı bebeklere kavuşur.
Bugün tedaviye ilk iğnem ile başladım.
Umut tüp de süleyman tosun.
inş.. hakkımızda hayırlısı olur...
DUALARIMDASINIZ........

kys,

Burda doktorlar yatmanin kanitlanmis hicbir olumlu etkisi olmadigini soyleyip transferden sonra yatin demiyorlar. Transferden 5 dak sonra hadi eve deyip yolluyorlar o kadar yani.. sadece agir isler ve kalbi dakikada 130 dan fazla carpmasina neden olacak spor vs seyden kacinin diyorlar. Ama ben bu sefer anne adaylarinin bu forumda yazdiklarindan yaptim. 3 gun surekli yattim , yemek ve tuvalet icin kalktim, bazen ayaklarim yukarda, bazen duz yattim . Badem, ceviz, ananas yedim bol bol. Cok stress yapmadim sonucta o bebegin tutunup tutunmayacagi coktan belli ama bizim ogrenmemiz icin zaman gecmesi lazim. Rahat ol.. Hayirlisi olsunn..

anastasya hayirli olsun bebsisin.. kucaginada alirsin saglikla ins..

Test sonucu bekleyen arkadaslar.. Herkese hayirlisi olsun diyorum. Gunler gercekten gecmek bilmiyor. Ben de ilk kalp atisi randevusunu bekliyorum. O zamana kadar hamleyim diyemiycem. bir duysam rahatliycm inss..

Bazen duyarizya senelerce tup bebek denediler falan filan diye. Simdi bu isin senelerce denenmesi daha normal gelmeye basladi. Cunku biz de aktif olarak tup bebek uzmanini gormeye baslamamizin uzerinden 1 sene gecti. Bir seneye 1 normal ektopikle sonuclanan mikroenjeksiyon ve 1 de dondurulmus transfer edilebildi.
Yok oydu yok buydu deerken zaman cok cabuk geciyor..

patly, ilgin icin cok tesekurler canim. insallah sende bebegini saglicakla dunyaya getirirsin

İsteyen herkes inş. sağlıklı ve hayırlı bebeklere kavuşur.
Bugün tedaviye ilk iğnem ile başladım.
Umut tüp de süleyman tosun.
inş.. hakkımızda hayırlısı olur...
DUALARIMDASINIZ........

Canım tedavin hayırlı olsun.Sizdede morfoloji sorunu vardı değilmi.İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.Bende tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim şuan.

kızlar dün ögrendim hamileyimmmm 11. gün kan degerim 100

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım anastasya seni kutluyorum
hayırlısı ile bende cuma günü iğnelerimi olmaya başlıyorum transfer gününe kadar zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum herkes beklediği mutlu haberi en kısa zamanda alır umarım

Yüce Rabbim herkese sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.
benimde transferim dün yapıldı.kadıköy şifa hastanesinde doktorum Birgül Sarıkamış ve Engin Enginsu.Birgül hanım gerçekten çok iyibir doktor,herkese tavsiye edebilirim.
Benim eşimde sperm problemi var,o yüzden tüp bebek yapmaya karar verdik.ve mart 20 de tedaviye başladık,bana uzun protokol uyguladı birgül hanım.geçen cumartesi yumartalarım toplandı,8 yumarta toplanmış,5ini döllemişler 3 embriyo oluşmuş,ve transfer gününe kadar ancak 1 tane 1 .kalite embriyo gelişmiş,onuda transfer yaptılar,zaten yeni yasadan dolayı sadece 1 tane transfer yapabileceklerdi,yani dondurmaya embriyomuz kalmamış oldu.ama önemli değil.Bu olur inşallah Allahın izniyle, ama olmazsada nasip değilmiş bu deyip yolumuzu devam edicez.Şuan transferimin 2.günü.Doktorum 12 gün sakın yatma dedi,sadece ilk günü yat,sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi.ben bugünde yatıyorum,bakalım hayırlısıyla günler geçsin güzel haberler alalım inşallah,bebişlerimiz güzel güzel sarılsın...

canım hayırlısı olsun tedavin birgül hanımın methini bende duydum ne kadara yaptırdın tüpü sen nerde yaptı sgk faydalandınmı yazarmısın sevgiler

merhaba hanımlar iğnelere başladıgınızda herhangi bir kür uyguladınızmı yumoşlar kaliteli olsun diye

canım hayırlısı olsun tedavin birgül hanımın methini bende duydum ne kadara yaptırdın tüpü sen nerde yaptı sgk faydalandınmı yazarmısın sevgiler

teşekkür ederim canım..ben birgül hanımın fulya daki muaynanesine gittim.yumurta toplama işlemine kadar orda kontrollerimi yaptı,bana 2 seçenek sundu ya kadıköy şifa yada amerikan hastanesi şifa-4.500 amerikan5.500 idi fiyatları..fakat ben içirenköyde oturduğum için şifaya tercih ettim.Birde Engin beyin çok iyi olduğunu söylediler bana burdada onunla ilgili güzelşeyler okumuştum.İlaçlarda 1.500 falan tuttu.ben sgk dan faydalanmadım maalesef hepsi cepten gitti anlıyacağın...)))

olsun canım sonuçta olumlu olmuş ya allah kucagına almayı nasip etsin darısıda bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…