Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

öyle tabi tutsun da Allah ın izniyle, henüz beklemedeyiz biz gerçi ....
Allah isteyen herkese versin inşallah sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin..

kızlar bişey sormak istiyorum aranızda pregnly iğnesini kullanan varmı çok ağrı yapıyo bende bugün 3.günüm benimde beklemedeyim ama bu iğnelerin bitmesine daha 5 gün var oturamıyorum yatamıyorum acıdan

kızlar benimde bugün 9.günüm.crinone jel kullanıyorum o bazen topak halinde dökülüyor ya. 7.fünden itibaren kanlı e kahverengi gelmeye başladı.ve şiddetli bel ağrısı falan yaşadım .bugünde jeli kullanırken hafif geldi.hemşireyi aradım yarın gel bhcg bakalım dedi korkuyorum ya.tutmadı galiba

canım sakın moralini bozma sabırla yarını bekle hatta bence bugün bile baktırabilirsin ama rahat olmaya çalış lütfen olmazsada bu dünyanın sonu değil biliyorsun ...

canım slm ben nisan sonu başlıyorum bakalım artık hayırlısı ama heycan yogun:))

bendede çok heyacan vardı tedaviye başladığım günden itibaren uyku düzenim bile bozuldu, uyuyamıyordum....zaten yoğun bir süreç kontroller ilaçlar v.s..
sanada başarılar..inşallah herşey yolunda gider ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın..

Canım bir doktornla konussan ben gonal-f ve puregon kullandım ama bir agrıı yoktu.belki ilacın dozu ile ilgilidir

canım benim ya çok sagol şansa ve dualara çok ihtiyacımız var...

selam kizlar benimde bugun 2. gunum sancim var sizden nehaberler. neler yiyorsunuz iciyorsunuz. ben yiyip yiyip uyorum ya sizler

emberyo nezaman yerlesiyor bu konuyla bir yazi bile bulamadim bulursaniz link felan yapistirmisiniz?

deniz yildizi yasin kac? neler yaptin anlat idstersen

tekrar selam.. benim embriyom 3. günde yerleştirildi. 8 hücreliydi. yaşımda 31. daha önce de bir tüp bebek denemem var. 2 tane de iptal edilen siklusum oldu. artık hiç bebeğim olmayacağıma inanmaya başlamıştım. demek ki ALLAHIN ol dediği zaman oluyormuş. ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin..

canım herhangibir belirti filan yaşadın mı ben de transferimin 9. günündeyim de...tekrar hayırlı olsun rabbim bize de nasip etsin inş.

belirti olarak pek bişey yaşamadım. ilk başlarda göğüslerim çok şismişti kullandığım ilaçlardan. sonra onlarda inince ben herhalde olmadı dedim. ama alakası bile yokmuş. şu an hafif hafif kasıklarım ağrıyo. sanırım kasık ağrısı da herkeste oluyo. aslında bugün benimde 9. gün. keşke kan varseydin kanda çıkardı. senin de tek embriyo mu? inşallah güzel haberleri en kısa zamanda alırsın. beklemek çokk zor..

evet canım tek...ben de yarın kanda baktırmayı düşünüyorum senin kaç çıkmıştı...allahım inşallah benim de yüzümü güldürür ben de çok istiyorum allahım nolur bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah...

inşallah güzel sonuçlar alırsın sende. ben dayanamayıp 7. gün baktırmıştım 7 küsur çıkmıştı. aradan bir gün geçtiginde 25 oldu. merkezi aradım hemen. bu tarihe göre güzel bir değer dediler. inşallah değerim düşmez diye dua ediyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…