Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

transver öncesi neler yediniz bitkisel kürler var arı sütü bal ananas gb

canım ya bende aynı konuyu araştırıyorum az kaldı benimde başlamama arısütü bal polen düşünüyorum kullanmayı bende birde incir suyu içeyim diyorum zararı olurmu erken çatlama vs.tecrübesi olanlar yazarsa belki aydınlanırız bol şans

kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....

kukuleta09 tebrik ederim cnm beni hatırlarmısın kis aldırmaya geldiğinde anatoliaya bende transfer olmuşum benimde tuttu çok şükür sanada çok sevindim inş kucağımıza da alırız hayırlısıyla

ama benim biraz sorunlu bü gün 5+6 günlük ama 1 haftadır kahverengi lekelenmem var bakalım hayırlısı

:dance::dance::dance:

canım benim hatırlamaz olur muyum çok sevindim senin de tutmasına...allahım inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....inşallah sorununu atlatırsın canım allah yardımcın olsun inşallah...

canim teprik ederim. allahim tamamina erdirsin aminnnnnnnnnnnn

aminn.. arkadaslar benim transferimnden once idrar torbamda hic su yokmus doktora dedimki su iceyim ozaman gerek yok dedi. busekilde transfer olupda hamile kalan varmi? transferiim 12de olaCAKTI 1de oldu ve ben tuvalete gidip yapmistim. unutum gitti heycandan. bos idrar torbasiyla transfer oldum. bu dolu idrar torbasiyla neden transfer oluyor bilen varmi?

tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah darısı başımıza

selam kızlar...
bu topik harika olmuş. benimde bugün 8.günüm evdeyim ilk gün hiç kıpırdamadan yattım üçüncü güne kadar da bol bol yattım ondan sonra evin için de yavaş yavaş dolandı basit işlerimi yaptım fakat ikinci günümden beri regl olacakmışım gibi ağrılarım var.sürekli değil ama tedirgin oluyorum merkezden bir arkadaş tutunma ağrısı olabileceğini söyledi bilgisi olan var mı?ılk tüp bebek denememiz tek emriyo ve 5. gün trasferi yapıldı

Efelin;

doktorlarin transferi yapmasini kolaylasmasi icin idrar torbasinin dolu olmasini istiyorlar yoksa embryonun tutunup tutunmamasiyla bir ilgisi yok. Burda transferden sonra bes dakika bile yatirmadiklari icin islem bitince hemen tuvalete gidebiliyorsun. Zaten dr un transferi gerceklestirdiyse bundan sonra hicbir onemi yok.

canim sagolasin cevapin icin. bu benim 6tinci transferim ve 6tisinda cis problemim oldu. hollandada ve trde yatiyolar ama belciklada hic yatirmadilar keskedee dolu mesenayle transferimi olsaydim adam zorlandiysa emberyolari koymusmusudr aca?
bundan oncekide memorildeyde tam emberyoyu koyacaklar zaten cisim var biraktim birakacam hepsi birden tellefonla konusyordu. adamlar telle konusrkene bana emberyo transferi yaptilar. okadar kizdimki trde birdajha son dedim belcikada basima bu geldi. allhim hakimizda hayirlisini versin. insallah en kisa zamanda doguruzda baska seyler dusunebilirixz

Efelin,

Benim de bu sefer mesanem tam dolu degildi halbuki transfer sabahi bol bol da su icmistim. DR da " himm tam dolu degil ama benim icin onemli de degil dedi". Burda embyolar gelmeden once test transferi gibi birsey yapiyorlar bir nevi prova onda sorun cikmazsa embryolari getirip transfer ediyorlar. TR de bu isler nasil bilmiyorum. Ben de bir sorun olur mu diye sordum dr a hayir olmaz demisti. Simdi haftaya kismetse kalp atisi randevusu var.

kendini uzme mesanem bostu diye. Tutunacagii varsa zaten tutunur ya da tutunmustur. Ama Memorial dekilere bende kizdim simdi ben olsaydim bir guzel fircalamistim..

kızalr ya transferden kac gun sonra eve doneyım mesafe 10 saat var
bırde ucaklamı doneyım yoksa otobusle mı

evet hic ilgilenmediler ama alman hastansinde en saygili sekilde transferim olmustuu. ama en iyileri amsterdam unuverstesiydi. gercekten amsterdamda cok saygililar ve degisikler. ama merilde insallah okurlarda kendilerini duzeltirler transfer aninda tellefonla konusrak yaptilar. hayretler icinde kalmistim. co kultur du bilmem neydi zaten hersey para tuzagi canim yanmisti. co culturle ne alakasi varsa. emberyo toplandi 2. gunu transferi oldu zaten.
bende 4 denememde hamile kaldim amsterdam unuverstsinde. ama kalp atisni hic duymadik.

gellim sana ne kadar guzel bir haber demek kalp atini duyacaksiniz ha rabim ne kadar guzel bir duygu. rABIM INSALLAH ogunleri hepimiz goruruz kucagimiza aliriz.
ya en kotusu budefaydi. budefaki belcikada oldu hahahha vallhi biraz kendime geleyim avukta gidecegim okadar yani su anda yazmiyorum ama beterin beterleri var. hamile isem kucagimada alirsam super olur ama ben bu nun sonu gerceten merak ediyorum cunki bu defa ne umduysak degisik sekilerde karsimiza cikti. okadar yiprandik hakeretlere ugradik asagilandik esimle. esimde bir arkadasina demis zaten hacerin cani cok yandi ona bunu birdaha yapmiycam bu sondu demis. gozlerim yasardi yazarkene. bizleri bizler anlariz. neler cektigimizi hisetiklerimizi herdefasinda umutlandigimizi okadar kilo almamizi madi manmevi yikilmamizi bizileri sadce bizler anlariz.
ama ben hamile kalirsam bos mesaneylede emberyo tutundugunu kanitliycaz.

efelın
yok canım sormadım bızde sorun esımde ondan sperm bulunursa yapılacak bulunmazsa yapamam
bende simdi butun dıkkatım spermın bulunmasında hıc onu sormadım

canım ya bırde sana seyı soracaktım her tup bebek yapoan kısı rahım fılmı cekmek zorunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…