transver öncesi neler yediniz bitkisel kürler var arı sütü bal ananas gb
kukuleta09 tebrik ederim cnm beni hatırlarmısın bilmem kis aldırmaya geldiğinde anatoliaya bende transfer olmuşum benimde tuttu çok şükür sanada çok sevindim inş kucağımıza da alırız hayırlısıyla
ama benim biraz sorunlu bü gün 5+6 günlük ama 1 haftadır kahverengi lekelenmem var bakalım hayırlısı
kukuleta09 tebrik ederim cnm beni hatırlarmısın kis aldırmaya geldiğinde anatoliaya bende transfer olmuşum benimde tuttu çok şükür sanada çok sevindim inş kucağımıza da alırız hayırlısıyla
ama benim biraz sorunlu bü gün 5+6 günlük ama 1 haftadır kahverengi lekelenmem var bakalım hayırlısı
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
canim teprik ederim. allahim tamamina erdirsin aminnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrr hamileyimmmmmmmmm......allahım inanamıyorum bugün transferin 10. günü kanda hcg 71 geldi...allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah....çok mutluyum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah....
Efelin;
doktorlarin transferi yapmasini kolaylasmasi icin idrar torbasinin dolu olmasini istiyorlar yoksa embryonun tutunup tutunmamasiyla bir ilgisi yok. Burda transferden sonra bes dakika bile yatirmadiklari icin islem bitince hemen tuvalete gidebiliyorsun. Zaten dr un transferi gerceklestirdiyse bundan sonra hicbir onemi yok.
kızalr ya transferden kac gun sonra eve doneyım mesafe 10 saat var
bırde ucaklamı doneyım yoksa otobusle mı[/Q
hayirli olsun canim. doktorunuz ne dedi? doktioruna sordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?