Efelin,
Avrupa da turk olmak gercekten zor. Allah kolaylik versin. ABD de cok gocmen oldugu icin ve de yasalar din, dil, irk ayrimi yapmayi yasakladigi icin bir nevi burda yabanci olmak ozellikle buyuk sehirlerde cok daha kolay. Zaten nereye baksaniz ya Hintli ya da Asyali. Umudunu kaybetme bakalim en basta bu transferin sonucu ne olacak. Hayirlisiyla bu tutunmustur ins.. Olmazsa biraz ara verip amsterdam ya da alman da denersiniz bir daha. Alti tane olmasi gercekten cok yipraticidir ama cok daha kotu durumda olan insanlar var.
Gecen burda bir programda bir kadin 10. tup bebek denemesinde dorduz dogurdu. Hemde kocasi trafik kazasinda olmus o da hemen kocasinin spermlerini dondurtmus. Onlarla surekli tup bebek denemis en sonunda 10. denemede tutmus. Babanne, dede deli olular dorduzlere. BIr yanda babasiz dogan cocuklar, bir yan da cocuklarinin parcasini goren acilari hafifleyen babanne. Hem uzucu hem sevindirici. Yani durmak yok allah saglik, para verdikce denemeye devam;-)))
Sevgiler
efelın
yok canım sormadım bızde sorun esımde ondan sperm bulunursa yapılacak bulunmazsa yapamam
bende simdi butun dıkkatım spermın bulunmasında hıc onu sormadım
canım ya bırde sana seyı soracaktım her tup bebek yapoan kısı rahım fılmı cekmek zorunda mı
kızalr ya transferden kac gun sonra eve doneyım mesafe 10 saat var
bırde ucaklamı doneyım yoksa otobusle mı
kiymam sana ya bu snein icin ilkya daha tertemizsin birsey bilmedginden arastiyorsun ama benim tecrubemi sorasan rahim filimi cektir diycem. ecomar var orda 250milyona cekiyolar istanbulda. en ucuz yer orasi yani. esinin sprimine gelince corek otu al isirgan tohumu onu eztirt kahve makineleri var onda sen ez sen ezemsen bunu aktarda yaptir. ve bu ikisi seyi bala karistir isincede polende eztirtir sabah aksam yedir 3ayda felan sprim olusyor sanirim. allahtan umit kesilmez insallah allahim yuznuze bakarda sprim olur. hangi hastanede olacaksiniz? amaliyatlami alcklar esinden sprimi?
canım uçakla dön
otobüsle dönersin ama istirahat edemezsin kasıklarda ağrıda olacak kendin rahat olmayacaksın ama uçakla gitmenin hiç bir etkisi olmaz bir an önce evine ulaşırsın..
umudunukaybetme,
Dr una sor mutlaka. 10 saat otobus yolculugu kolay degil, kisa bir mesafe degil. Ilk uc ayda da ucaga binme izni var mi bunu teyit et. Hamileligin son zamanlarinda ucak izni yok mesela,.
canım ya dr hıcbırsey demedı kı cektırelım dıye
canım parası muhım degıl ben dunya kadar para yı tek otellere yatırdım sen ne dıyorsun para hıc umruma degıl yetr kı bebegım gelsın annesını cok bekletmesın
canım ankara unıversıtesıne olacagıız
bırde ben ıgne vurmaya basladım
bugun adetın 6. gunu yıne dıyeyım mı kı rahım fılmı cektırmek ıstıyorum dıyeyım mı
canım ıns sperm bulunur dualarınıza ıhtıyacım var
merhaba arkadaşlar bende şubat ayında ilk tüp bebek denememi yaptım 2 embriyo transfer edildi hep yattım ama sonuç negatifti nisan 15te blastosist 5. gün transferi yapıldı dondurulmuş embriyolarımdan 2 tanesi transfer edildi bu gün 5. günüm umutluyum heyecanla 26 nisanı bekliyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...
merhaba arkadaşlar bende şubat ayında ilk tüp bebek denememi yaptım 2 embriyo transfer edildi hep yattım ama sonuç negatifti nisan 15te blastosist 5. gün transferi yapıldı dondurulmuş embriyolarımdan 2 tanesi transfer edildi bu gün 5. günüm umutluyum heyecanla 26 nisanı bekliyorum inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...
canim insallah benimde 4. gunum. hadi ikimizde hayirli haberlerimizi aliriz umudumuzu kaybetmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?