Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

inşallah beraber seviniriz çok isterim hiç belirtilerin var mı benim ara ara adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda ama neyin belirtisidir bilemiyorum bilmiyorumkismile

benimde sancilar var. dune kaDAR COKTU BIRDE BELIMDE AGRIYOR. bu sancilar yumurta aloindiya orasi bos klalinca oraya kan felan doluyormus ondan. mesela benim sol yumurtalik tarafiomda hafif sanci ani kasilmalar var belimde ara sira agri var. diger taraftan mide bulantisi icin felan erken daha. ama olabilirde. insallah rabim emeklerimizi bosa cikartmaz:Saruboceq:

canım benden yumurta toplanmadı donmuş embriyolardan transfer edildi o yüzden sancılara anlam veremiyorum mide bulantısı zaten benim için belirti değil çünkü ilaçlar yapıyor :sinifsinif:

Canım tedavin hayırlı olsun.Sizdede morfoloji sorunu vardı değilmi.İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.Bende tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim şuan.

ALLAH Bebeğini ailenize bağışlasın inş..
İnş. isteyen herkes bebeklerine kavuşur.
Evet canım ya bizde morfoloji %1,
RABBİM Verirse alacağız bebeklerimizi kucağımıza.
Kendine dikkat et, yeğenimize bize umut olan bebeğine iyi bak...

vasviye cim ya telaslanma sen kesinlikle hamile kalirsin hemde 2bile olabilir. genelde senin durumdakiler hamile kaliyiolar. o sancilarda yerlesmedendirf kalbini rahat tutu zaten 8zinci gunu idrarda belli oluyor az kaldi. benim bugun 6tinci gunum onumuzdeki cumaya bende test yapicam. ama benim icimde cok istek var hamile kalmak icin. bu istek insallah bizlerin yuznu guldurur

ya biraz önce tuvalet kağıdında birkaç damla kan gördüm sildiğimde moralim bozuldu ama devam etmedi dr yerleşme kanaması olabilir dedi ama rahat değilim 6. gün yerleşme kanaması kanaması olan var mı inşallah dediğin gibi ikimizde hamileyizdir hatta isteyen bekleyen herkes çok isterim :sinifsinif:

evet canim hamilek lekelenmesi o. hani gozun aydin. az kaldi senin kacinci gunun? benim 6tinci gunum.

evet canim hamilek lekelenmesi o. hani gozun aydin. az kaldi senin kacinci gunun? benim 6tinci gunum.

benimde 6. günüm ama içim rahat değil dr jel damarıda zedelemiş olabilir dedi tam bir sonuç yok yani tedirginim inş olur ya çok istiyoruz 3 senedir mahvolduk doktorlara taşınmaktan hayırlısı artık eyvahedigeldismile

vasviyecim insallah olur ama insallah. olsun su anda zaten hamilesin bun tadini cikart. icinde emberyolarin felan hamilesin yani. enazindan su anda. ben o sekilde dusnuyorum icim rahat.
ben 24 yildir istiyorum yasim 45 olacak 2 ay sonra. iste elden birsey gelmiyor inan her seyi yapmaya haziriz esimle vede yapiyoruz ama olmayinca olmuyor inan bana. sen daha gecsin uzme kendini rahat birak. inan bende ilkdefa rahatim. bende onceki tedavilerimde senin gibiydim. ama su anda rahatim rahat ol. hersey guzel olacak. 2 gun sonra zaten belli olacak tutundularmi bize diye. bak yalniz degilsin bende varim. hadi uyalim bebeklerimiz buyusunb. bol sut ic yardim ediyormus tutunmasina. kivi ananas ye. yesilik ye. et felan yeme sadce yesilik ve meyva ye. gunde 2 bardak yesil cay ic. folik asiti 2 tane al. okadar sonrada 2litre su ic bak olacak sen gencsin

saol canım valla içim rahatladı yalnız olmadığımı bilmek çok güzel inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız birbirimizin şansı oluruz inşallahtavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini yapmaya çalışıcam gerçekten insanın halinden anaca aynı durumda olan anlıyor etrafımda o kadar insanla konuşuyorum ki hep aynı cümleler acele etme olur falan filan ama elde değil onu anlayan yok hepsi almış çocukları kucaklarına bak biz yaptıkta ne oldu diyolar anne oldunuz diyorum daha ne olsun ama anlayana işte...senağlama gamyoncuiremsu ne olur benim bebeğimde oynasa şöyle gözümün önünde...senağlama

insallah olucak seninde bebegin. rabim sanada hayirli dogumumlar nasip etsin. sen bakma baskalrina kendine bak. herkez kendisi icin yasar. belirtelrin varmi? benim midem bulaniyor. ve cok usuyorum. bu sabahda terleyerek uyanmisin ya sen? az once bilasik yikarkene belimde agrilar hisettim. sende belirti varmi? uykum var cok birde rahmin oldugu yerde agri hisediyorum.. nerdeyse tekm,eliyor diycemhihoyyyt:sm_cool:

benimde kasıklarımda dediğin gibi tekmeye benzer atmalar oluyor mide bulantım yok belimde ağrımda var kısmet artık inşallah bu sefer olmuştur ne diyelim...kaydirigubbakcemile5

vasviyecim ben gecen carsamba transferim oldu. pazartesi yumurta toplama. senin nezamndi transferin.? benimkisi carsamba. ben carsambayi 1 gun diye hesapliyorum ya sen? ozaman 8. gune geldim yani yarin oyledegilmi? idrar testi yapsak cikar aslinda.
yapsami yapmasammi dusunuyorum. oyle korkuyorumki neyse hakimizda neyse hayirlisi olsun. allalhim banada diger arkadslarda sende icinsedisin saglikli evlat dunyaya getirmeyi nasip etsin aminnnnnn.

benimde çarşamba oldu canım aynı o günü 1 olarak sayıcaksın yok test yapma bence çıkmasa hayal kırıklığına uğruyor insan asıl günü bekleyelim az sık dişini 2 gün kaldı...eyvahedigeldismilelmaz::gitme:

benim test gunum onumuzdeki sali yaaa. 7gun var yani. hollandada 16ti gunde test. trde 12 gunde. allah hakimzda hayirlisini versin

benim cumartesi günü cnm 2 gün kaldı blastasist dönemi 5. embriyosu olduğu için 10. gün çıkar sonuç dedi dr...:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…