inşallah beraber seviniriz çok isterim hiç belirtilerin var mı benim ara ara adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda ama neyin belirtisidir bilemiyorum bilmiyorumkismile
panadol
evet mesaneniz dolu olsun diyorlar. Dr yada hemsire verir bilgileri zaten transfer oncesinde.
benimde sancilar var. dune kaDAR COKTU BIRDE BELIMDE AGRIYOR. bu sancilar yumurta aloindiya orasi bos klalinca oraya kan felan doluyormus ondan. mesela benim sol yumurtalik tarafiomda hafif sanci ani kasilmalar var belimde ara sira agri var. diger taraftan mide bulantisi icin felan erken daha. ama olabilirde. insallah rabim emeklerimizi bosa cikartmaz:Saruboceq:
Canım tedavin hayırlı olsun.Sizdede morfoloji sorunu vardı değilmi.İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.Bende tüp bebek yöntemiyle 7 haftalık hamileyim şuan.
vasviye cim ya telaslanma sen kesinlikle hamile kalirsin hemde 2bile olabilir. genelde senin durumdakiler hamile kaliyiolar. o sancilarda yerlesmedendirf kalbini rahat tutu zaten 8zinci gunu idrarda belli oluyor az kaldi. benim bugun 6tinci gunum onumuzdeki cumaya bende test yapicam. ama benim icimde cok istek var hamile kalmak icin. bu istek insallah bizlerin yuznu guldurur
ya biraz önce tuvalet kağıdında birkaç damla kan gördüm sildiğimde moralim bozuldu ama devam etmedi dr yerleşme kanaması olabilir dedi ama rahat değilim 6. gün yerleşme kanaması kanaması olan var mı inşallah dediğin gibi ikimizde hamileyizdir hatta isteyen bekleyen herkes çok isterim :sinifsinif:
evet canim hamilek lekelenmesi o. hani gozun aydin. az kaldi senin kacinci gunun? benim 6tinci gunum.
saol canım valla içim rahatladı yalnız olmadığımı bilmek çok güzel inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız birbirimizin şansı oluruz inşallahtavsiyelerin için teşekkür ederim hepsini yapmaya çalışıcam gerçekten insanın halinden anaca aynı durumda olan anlıyor etrafımda o kadar insanla konuşuyorum ki hep aynı cümleler acele etme olur falan filan ama elde değil onu anlayan yok hepsi almış çocukları kucaklarına bak biz yaptıkta ne oldu diyolar anne oldunuz diyorum daha ne olsun ama anlayana işte...senağlama gamyoncuiremsu ne olur benim bebeğimde oynasa şöyle gözümün önünde...senağlama
bu arad ben 20 yaşındayım buyrunnnnnnnnn
insallah olucak seninde bebegin. rabim sanada hayirli dogumumlar nasip etsin. sen bakma baskalrina kendine bak. herkez kendisi icin yasar. belirtelrin varmi? benim midem bulaniyor. ve cok usuyorum. bu sabahda terleyerek uyanmisin ya sen? az once bilasik yikarkene belimde agrilar hisettim. sende belirti varmi? uykum var cok birde rahmin oldugu yerde agri hisediyorum.. nerdeyse tekm,eliyor diycemhihoyyyt:sm_cool:
canım yaşın çok genç morelini bozma sorun neydi tüpe geçtin bizler 30 üstlerine çıktık baksana bol şans..
vasviyecim ben gecen carsamba transferim oldu. pazartesi yumurta toplama. senin nezamndi transferin.? benimkisi carsamba. ben carsambayi 1 gun diye hesapliyorum ya sen? ozaman 8. gune geldim yani yarin oyledegilmi? idrar testi yapsak cikar aslinda.
yapsami yapmasammi dusunuyorum. oyle korkuyorumki neyse hakimizda neyse hayirlisi olsun. allalhim banada diger arkadslarda sende icinsedisin saglikli evlat dunyaya getirmeyi nasip etsin aminnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?