gerçekten mi çok ilginç ya ..ilk kez duydum araştırdın mı neden olabilir daha önce başına böyle bir şey gelen var mı diye
kinan hayirli olsun canim
ben test yaptim bugun negatif cikti. ama 7.gunde normalinde cikar 8gunde negatif umudum var ama daha
hadi hayırlısı yaptığın yaz buraya ama negatif olursa sakın üzülüp kafana takma çünkü çıkmama ihtimali çok yüksek onu aklından çıkarma yok anlamına gelmiyor yani gözükmedi diye düşün olur mu bu aradabenim göğüslerim dolgunlaştı ve çok hassaslaştı dokunamıyorum aşırı idrara çıkıyorum sende var mı bu belirtiler eyvahedigeldismile
kinan hayirli olsun canim
ben test yaptim bugun negatif cikti. ama 7.gunde normalinde cikar 8gunde negatif umudum var ama daha
ovülasyon sorunum var 3 senedir tedavi görüyorum dr tavsiyeyle tüpe geçtim zaman kaybetmemem gerektiğini söyledi bilmiyorumkismile
allah gönlüne göre versin
canım bu arada sana kaç embriyo transfer edilmişti...:ecrin_bebek:
Slm kızlar bende sonuc beklıorum :d
5.gun emrıyosu transfer oldu 28 nısan test yaptıracagım
İlk 5 gun kasıklarımda sancı ve belımde agrı oldu bayada bİ gaz sancısı vardı
ama bugun rahatım agrılarım ve gaz problemİm azaldı.
Bana 2 embrıyo tansfer oldu bakalım hayırlısı yanİ aranıza bende katıldım cok zor bİ sÜreÇ ,ıdrar testı yaptıran varmı bende kararsızım
canim benim bana 2 emberyo transfer oldu. 8yumurta toplandi 5tanesi islenmis 3 dolenmisti ikisi iyi durumda oldgu icin 2 transfer etiler.
bende memelerde dolgunluk yok. bende cok yiyorum oda beklemekten sanirim.
vede artik belirtilerim bitti. sabaha birdaha yapicam test. inslalah allahimdan umidimi kesmiyorum ama
hadi hayırlısı canım hoşgeldin aramıza banada 5.gün transferi yapıldı 2 embriyo koyuldu test günüm 24 nisan cumartesi günü inş hayırlı sonuçlar alırız test yapmanı tavsiye etmem hem çok erken çıkmaz hayal kırıklığı olur senin için bebeğini üzmek istemezsin herhalde bu arada yaşın kaçtıbu arad dertleşmek istersen msndende konuşabiliriz mahsuru yoksa...
canım ben 25 yasındayım ve 3.denemem onun için heyecanlıyım karnım şiş ve sert sende de var mı bu sekıl seyler
evet canım var ama ben sana derken kendim gebelik testi yaptım ve negatif çıktı kafam karıştı boşu boşuna belkide bebeğimi üzüyorum şu an keşke yapmasaydım ya çok moralim bozuldu senağlama
aman canim benim yap test gayet normal yapman. yapmasaydin catlardin ben catlarim valla yapmasam.
neyse 2 gun once yaptigim testte sonradan ikinci cizgi cikm isti heheheh busabah saat 6tida yaptim tek cigi yattim saat 9kuzda kalkktim halla tek cizgi yani diger cizgi lutfedip gelmemis bile...aman neyse ne dunyanin sonuda degil anpalim olacakla olecegin onmune gecemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?