Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlar bu sabah çok garip birşey oldu sabah kalktığımda sol elimde işaret ve orta parmağımda kına vardı ohaoldumsmile hala var uyurken olmuş hocaya sordum melekler yakmış dedi çok etkilendim :Saruboceq: inş dualarımın kabulunun işaretidir inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız uğuru hepimizin olsun...vereliniortak

gerçekten mi çok ilginç ya ..ilk kez duydum araştırdın mı neden olabilir daha önce başına böyle bir şey gelen var mı diye

kinan hayirli olsun canim
ben test yaptim bugun negatif cikti. ama 7.gunde normalinde cikar 8gunde negatif umudum var ama daha

kinan hayirli olsun canim
ben test yaptim bugun negatif cikti. ama 7.gunde normalinde cikar 8gunde negatif umudum var ama daha

hadi hayırlısı yaptığın yaz buraya ama negatif olursa sakın üzülüp kafana takma çünkü çıkmama ihtimali çok yüksek onu aklından çıkarma yok anlamına gelmiyor yani gözükmedi diye düşün olur mu bu aradabenim göğüslerim dolgunlaştı ve çok hassaslaştı dokunamıyorum aşırı idrara çıkıyorum sende var mı bu belirtiler eyvahedigeldismile

birde çoook yemek yiyorum çok acıkıyorum...cokacimcoook

Slm kızlar bende sonuc beklıorum :d
5.gun emrıyosu transfer oldu 28 nısan test yaptıracagım
ılk 5 gun kasıklarımda sancı ve belımde agrı oldu bayada bı gaz sancısı vardı
ama bugun rahatım agrılarım ve gaz problemım azaldı.
Bana 2 embrıyo tansfer oldu bakalım hayırlısı yanı aranıza bende katıldım cok zor bı sÜreÇ ,ıdrar testı yaptıran varmı bende kararsızım

canım bu arada sana kaç embriyo transfer edilmişti...:ecrin_bebek:

canim benim bana 2 emberyo transfer oldu. 8yumurta toplandi 5tanesi islenmis 3 dolenmisti ikisi iyi durumda oldgu icin 2 transfer etiler.
bende memelerde dolgunluk yok. bende cok yiyorum oda beklemekten sanirim.
vede artik belirtilerim bitti. sabaha birdaha yapicam test. inslalah allahimdan umidimi kesmiyorum ama

hadi hayırlısı canım hoşgeldin aramıza banada 5.gün transferi yapıldı 2 embriyo koyuldu test günüm 24 nisan cumartesi günü inş hayırlı sonuçlar alırız test yapmanı tavsiye etmem hem çok erken çıkmaz hayal kırıklığı olur senin için bebeğini üzmek istemezsin herhalde bu arada yaşın kaçtıbu arad dertleşmek istersen msndende konuşabiliriz mahsuru yoksa...

inşallah pozitif çıkar canım bu gün yaptın mı msn varsa ordan konuşalım mı ya burdan zor oluyor...

kızlar idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı 8. günüm bu gün çıkmama ihtimali var mı benim gibi olupta sonra pozitif souç alan var mı ne olur yazın çok merak ediyorum...:gitme:senağlama

canım ben 25 yasındayım ve 3.denemem onun için heyecanlıyım karnım şiş ve sert sende de var mı bu sekıl seyler

canım ben 25 yasındayım ve 3.denemem onun için heyecanlıyım karnım şiş ve sert sende de var mı bu sekıl seyler

evet canım var ama ben sana derken kendim gebelik testi yaptım ve negatif çıktı kafam karıştı boşu boşuna belkide bebeğimi üzüyorum şu an keşke yapmasaydım ya çok moralim bozuldu senağlama

gunaydin kizlar bugun 9. gunumdu olsaydi bebegim annecim ben burdayim derdi. idrar testi yaptim ve negatif cikti. yine ellerim bom bos. yine odenecek bir suru para. yine hayaller sifir. aman kendi kendine hamile kalanlar nekadar sanslilar. onlari kiskandim simdi valla billa. yesinler icsinler allaha sukur etsinler.
bu denemem zaten sondu. bebek isi bitti benim icin ustumden herseyi atlatir atlatmaz once su pis kilolari vericem ayiyavrusu gibi oldum. sonrada hayatimi nasil tatlandiririm ona bakicam.

evet canım var ama ben sana derken kendim gebelik testi yaptım ve negatif çıktı kafam karıştı boşu boşuna belkide bebeğimi üzüyorum şu an keşke yapmasaydım ya çok moralim bozuldu senağlama

aman canim benim yap test gayet normal yapman. yapmasaydin catlardin ben catlarim valla yapmasam.
neyse 2 gun once yaptigim testte sonradan ikinci cizgi cikm isti heheheh busabah saat 6tida yaptim tek cigi yattim saat 9kuzda kalkktim halla tek cizgi yani diger cizgi lutfedip gelmemis bile...aman neyse ne dunyanin sonuda degil anpalim olacakla olecegin onmune gecemeyiz.

canım benimde olmadı gibi geliyor yine kucaklarımız boş aynen bende kilo vericem kısmetse yeter artık aldıklarım...:CüvCüv: yine hayal oldugamyoncuiremsu:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…