Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bozma morelini napalim elimizden geleni yaptik. GERISI ALLAHA KALDI. bende hic uzulmedim dedim ama bugun ucak carpmis gibi yurudum napalim? elimizden gelirmi baska sey? bunada sukur. ve bundada vaRDIR BIR HAYIR. bu hazirlanmayla unuverste sinavini gecmistik demi? iste bazi seyler varki bizim elimizde degil.dogdugun anne baba sehir, cinsiyet, doguracagin cocuklar yada dogurmayacaklarin vede cinsiyetleri sagliklari bunlar elimizde deegil

vasviye bekliyorum seni nerdesin? insallah sonucun oluml;ufur. insallah. ben senden cok umutluyum. allahima dua ediyorum insallah rabim bizim yuzumuze baksin insallahhhhhh

Merhabalar, benimde transfer olalı 2 gün oldu. Şu anda belimde ve karnımda biraz ağrım var. ılk denemem ve neler yapmam gerektiğini çok iyi bilmiyorum. Sadece yatıyorum ve biraz evin içinde dolaşıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Geçmiş olsun cancan umarım 10 gün sonra bize mutlu haberi verirsin .Seni bilgilendiremiycem çünkü ben tedaviye temmuzda başlıycam ama benim sana sorularım olacak.Kendini iyi hissettiğin zaaman cevap yazarsan sevinirim.
Ben temmuzda tedaviye başlıycam dedim ya temmuz 5 te hastalanıcam (hep düzenli olurum )ilaçları ne zaman kullanmam için verirler öncesinde mi yoksa sonrasında mı? tşk ederim şimdiiden a.s.

canim sen buraya hamileyim diye yazsaydin bende hamile kalmis kadar sevinecektim. ama tup bebekte 7. gun idrarar testinde cikiyor hamile olunca, ben yapmistim hamile oldgumda ve cikmistida. neyse gecmis olsun insallah kendi kendine hamile kalirsin yada nasil olursa. optum seni

vsviyecim adet olmadin demi canim? adet gunun nezaman? sanirim benimkisi saligunu ama kesin bilmiyorum tedavi gordukya hormaon allah hakimizda hayirlini versin uzulme ha demesi kolay ama. ben bugun sabah cok agladim ve sonra disari ciktim eve gec saatlerde geldim

:Saruboceq:
merhaba tupbaby, doktora adetimin ikinci günü gittim ve ilaçlara o gün başladım. Öncesinde birşey yapmadım sadece folik asit içmeye başlamıştım o kadar. Ben kolay bir süreç olur diye düşünmüştüm ama şu anda beklemek hepsinden betermiş. Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin inşallah.

Amin cnm...Kafanı dağıtacak şeyler yap yattığın yerden film izle,kitap oku,dergi oku :))) belki yardımcı olur...a.s.a.s.

Aslında beklemek hiç istemiyorum ama biz erken rezarvasyonla 1 ay önce ( bu durumu bilmiyordıuk tabii) tatil planı yaptık haziran 20 için.
Eğer tedaviye şimdi başlarsam tatilde olumsuz birşey olursa diye korkuyorum.Eşimde tatili iptal etmiyelim diyor çünkü ailevi olarak çok zor bir sene geçirdik.Tatilin iyi geleceğini düşünüyor .
Ama bana bugün gel tatili iptal edelim tedaviye başlayalım dese hemen başlarım :Saruboceq:

yok canım adet olmadım daha kendimi hiç üzmedim zaten sonucu aldığım gibi arkadaşları attım arabaya bayan bayana pikniğe gittik mangal yaptık çok eğlendik üstünde durmıycam artık yeter evlilimi harab ettim çocuk çocuk diye biraz eşime vakit ayırmak istiyorum...:umursamaz:

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. benim evde net yok işyerinden giriyodum fazla giremedim doktorum 45 gün heyet raporu verdi dinleniyorum.öncelikle hiç canınızı sıkmayın sakın kan testinden önce idrar testi yaptırmayın.benim gibi hüsrana uğrayıp kendinizi boşu boşuna üzersinizz. allahtan 11. gün sonucum 100, 13. gün 227 .15.gün 279 17 gün 1481 ve ultrasonumda pozitif kesem boş deil 2 embriyo konmuştu 8 ve 9 hücreli ikiz kesin deill

teprik ederim canim ne kadar guzel bir haber. peki sen transferin kacinci gunu test yaptindiki? ben 8 ve 10. gunu yaptim 2kiside negatif cikti.
merak ettim sen kacinci gunu idrar testi yaptigini

en iyisini yapmissin canim. bende sagda solda dolasiyorum.

slm hanımlar bende adet oldum başlıyacagız inş. bakalım nasıl geçecek başlarken hormonlara bakılıyor dimi adetin 2 günü ona göre ilerlenmesi gerekir diye düşünüyorum ben umut tüp bebekte başlıyorum bende dualarınıza ve şansa ihtiyacım var iyi geceler sizlere başlarken nelere dikkat etmem gerekir yapmam gerekenler nelerdir yazarsanzı sevinirim kızlar iyi geceler hepinize sevgiyle kalın..

merhaba arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi 1,2 aya kadar başlayacağım şuan başlayamıyorum 10 kilo fazlamı vermem gerekiyormuş ben zeynep kamilde yaptıracağım orada yaptıran varmı hiç ve yeni yasaya göre 1 tanemi yumurta transfer ediliyor benim yaşım 30 bakalım tutacakmı inş tutar yarın diyetisyene gideceğim herşeyin hayırlısı hepimize bebeğimizi verir rabbim inş

Hayırlı ve uğurlu olsun canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş. Yapman gereken ilk şey moralini çok yüksek tutman ve umutsuzluğa kapılmaman. Hormonlarına bakılacaktır tabii ama belki doktor gerek duymayabilir. İlk denemenmi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…