Merhabalar, benimde transfer olalı 2 gün oldu. Şu anda belimde ve karnımda biraz ağrım var. İlk denemem ve neler yapmam gerektiğini çok iyi bilmiyorum. Sadece yatıyorum ve biraz evin içinde dolaşıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
vasviye bekliyorum seni nerdesin? insallah sonucun oluml;ufur. insallah. ben senden cok umutluyum. allahima dua ediyorum insallah rabim bizim yuzumuze baksin insallahhhhhh
Geçmiş olsun cancan umarım 10 gün sonra bize mutlu haberi verirsin .Seni bilgilendiremiycem çünkü ben tedaviye temmuzda başlıycam ama benim sana sorularım olacak.Kendini iyi hissettiğin zaaman cevap yazarsan sevinirim.
Ben temmuzda tedaviye başlıycam dedim ya temmuz 5 te hastalanıcam (hep düzenli olurum )ilaçları ne zaman kullanmam için verirler öncesinde mi yoksa sonrasında mı? tşk ederim şimdiiden a.s.
:Saruboceq:
merhaba tupbaby, doktora adetimin ikinci günü gittim ve ilaçlara o gün başladım. Öncesinde birşey yapmadım sadece folik asit içmeye başlamıştım o kadar. Ben kolay bir süreç olur diye düşünmüştüm ama şu anda beklemek hepsinden betermiş. Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin inşallah.
Amin cnm...Kafanı dağıtacak şeyler yap yattığın yerden film izle,kitap oku,dergi oku :))) belki yardımcı olur...a.s.a.s.
vsviyecim adet olmadin demi canim? adet gunun nezaman? sanirim benimkisi saligunu ama kesin bilmiyorum tedavi gordukya hormaon allah hakimizda hayirlini versin uzulme ha demesi kolay ama. ben bugun sabah cok agladim ve sonra disari ciktim eve gec saatlerde geldim
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. benim evde net yok işyerinden giriyodum fazla giremedim doktorum 45 gün heyet raporu verdi dinleniyorum.öncelikle hiç canınızı sıkmayın sakın kan testinden önce idrar testi yaptırmayın.benim gibi hüsrana uğrayıp kendinizi boşu boşuna üzersinizz. allahtan 11. gün sonucum 100, 13. gün 227 .15.gün 279 17 gün 1481 ve ultrasonumda pozitif kesem boş deil 2 embriyo konmuştu 8 ve 9 hücreli ikiz kesin deill
yok canım adet olmadım daha kendimi hiç üzmedim zaten sonucu aldığım gibi arkadaşları attım arabaya bayan bayana pikniğe gittik mangal yaptık çok eğlendik üstünde durmıycam artık yeter evlilimi harab ettim çocuk çocuk diye biraz eşime vakit ayırmak istiyorum...:umursamaz:
slm hanımlar bende adet oldum başlıyacagız inş. bakalım nasıl geçecek başlarken hormonlara bakılıyor dimi adetin 2 günü ona göre ilerlenmesi gerekir diye düşünüyorum ben umut tüp bebekte başlıyorum bende dualarınıza ve şansa ihtiyacım var iyi geceler sizlere başlarken nelere dikkat etmem gerekir yapmam gerekenler nelerdir yazarsanzı sevinirim kızlar iyi geceler hepinize sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?