Hayırlı ve uğurlu olsun canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş. Yapman gereken ilk şey moralini çok yüksek tutman ve umutsuzluğa kapılmaman. Hormonlarına bakılacaktır tabii ama belki doktor gerek duymayabilir. İlk denemenmi olacak?
teprik ederim canim ne kadar guzel bir haber. peki sen transferin kacinci gunu test yaptindiki? ben 8 ve 10. gunu yaptim 2kiside negatif cikti.
merak ettim sen kacinci gunu idrar testi yaptigini
ban 8. günümde test yaptım canım benimkisi blastosist transferiydi hem...
Efelin;
Ben hic idrar testi yapmadim kendim evde. Anliyorum seni benim oldugum yerde de DR un ne zaman derse o zaman yapmak surumundasin testi yoksa sigorta karsilamaz masraflarini. Ama iddrarda cikmiyor diyede kan testi yaptirmamak olmaz kontrol etmeleri gerek. Hadi hamilelik olmadi diyelim ama allah korusun dis gebelik vs ihtimalleri var ki benim basima geldi gecen sefer. Dr una soyle yapsin hemen testini bu kadar niye bekletiyorlar sana da yazik...
canim ben seni teprik etmedim o baskasina yazilmisti.
senin de benimde husrana ugramiza cok uzuldum zaten. msnde birseyler sormak istedim ama cevap vermedin. adet oldiunmui diye soracaktim cunki ikimizde ayni gun transferiydik ve ayni gunlerde adet olmiz lazim. bende bugun sali yani karin ve bel agrisi var ben bugune bekliyorum. ben kan testi yapmadim. en son idrar testinide 9.gunde sanirim yapmidstim cuma gunu. Allahtan umit kesilmez diyede bekledim hep sonrasinda test felan yapmadim.
Efelin, Canim uzulme desemde hic bir faydasi olmiycani biliyorum, ama herseyin hayirlisi. cnaim yalniz degilsin o hamilelik testlerinde iki cizgi gormek icin hayallar kuran, cikmayinca hickira hickira aglayan, yada biraz bekleyim ya obur cizgide cikarsa diye, ama malesef husranla bitiyo. Insallah bizlerede iki cizgi gormek bi yanda allah kesemizde ikiz bebek gormeyi nasip eyler. Ama bence test gununden once kesinlikle evde yapmamalisin, iki defa basimdan gecti hic aklima bile gelmedi, kimi insanlarin kesesine gec yerlesiyor onun icin adet olmadiysan yine bir doktora gozuk, olmasanda arkadasim doktor'a gittik neden olmadini bilesinki bidahaki denemende ayni uzuntuleri yasamiyasinn...
efelin ne sabırlısın ya hu.17.günün bugün.kanda kesiiiin çıkar.orada buradaki sağlık ocakları gibi bir yer yok mu.en azından bir baktırırdın.ben bile merak ettim:)))seni tanımıyorum ama insan her güzel haberle mutlu oluyor.
SILANAZ HOS geldin canim aramiza. insallah ilk ve son tupbebek macaran olur canim benim. insallah evlatlarimizi kucagimiza aliriz.... saglikli evlat istiyorum rabimden saglikli sihatli evlat insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?