Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım slm ne zaman trasferin oldu nasıl gidiyor kaç yumurta toplantı umarım hayırlısı olur güzel haberler verirsin

teprik ederim canim ne kadar guzel bir haber. peki sen transferin kacinci gunu test yaptindiki? ben 8 ve 10. gunu yaptim 2kiside negatif cikti.
merak ettim sen kacinci gunu idrar testi yaptigini

ban 8. günümde test yaptım canım benimkisi blastosist transferiydi hem...

ban 8. günümde test yaptım canım benimkisi blastosist transferiydi hem...

canim ben seni teprik etmedim o baskasina yazilmisti.

senin de benimde husrana ugramiza cok uzuldum zaten. msnde birseyler sormak istedim ama cevap vermedin. adet oldiunmui diye soracaktim cunki ikimizde ayni gun transferiydik ve ayni gunlerde adet olmiz lazim. bende bugun sali yani karin ve bel agrisi var ben bugune bekliyorum. ben kan testi yapmadim. en son idrar testinide 9.gunde sanirim yapmidstim cuma gunu. Allahtan umit kesilmez diyede bekledim hep sonrasinda test felan yapmadim.

14.gunumus. trde neden acaba 11 gunde kan testi yaptiyolar? avrupada hep 14gunu test olunuyor... bunuda anlamis degilim

Efelin,

Kan testi yaptiramiyor musun? Hic yaptirmamissin ve 15 gunde hala adet olmamissin. Belki sonuc dusundugun gibi degildir...

idrar testi yaptim yine tek cizgi. vasviyede daha adet olmadi oda benimle ayni gun transfer etirdi. keskeeeeeeeeeeeeeeee nerde bende bugun test aldim idar testi ve ne duygularla yaptigimi anlatamam. evet 2 ciozgi cikacakti bende evet diye haykiracaktim ama malesef tek cigi. aglamaya basldim esime baksana hayal mayalde olsa bir ince cizgi yokmu dedim oda hayir yok dedi bekledim saatlerce ama ikinci cizgi hayalde olsa cikmadi.
kan testi yaptoramam cunki ne diycemde yaptiracam? ben tupbebegi belcikada yaptirdim ben hollandadayim. burdaki hastenelrde sigorata hastanelrri sen ne istersen yapmiyolar. turkiye gibi degil yani. aslinda ben yinede yarin hastaneye gideyim bir doktoru bulayim rica edeyim belkide bana kan testi yaparlar ama idarda cikardi yani hamile olsaydim,. bugun 14gunumdu yani. hic kimse yokturki 1`4 gunde idarar testine cikmasin. keskeeeeeeeeee nerde hamile olsam.

Efelin;

Ben hic idrar testi yapmadim kendim evde. Anliyorum seni benim oldugum yerde de DR un ne zaman derse o zaman yapmak surumundasin testi yoksa sigorta karsilamaz masraflarini. Ama iddrarda cikmiyor diyede kan testi yaptirmamak olmaz kontrol etmeleri gerek. Hadi hamilelik olmadi diyelim ama allah korusun dis gebelik vs ihtimalleri var ki benim basima geldi gecen sefer. Dr una soyle yapsin hemen testini bu kadar niye bekletiyorlar sana da yazik...

canim dis gebelik bende olmaz kanalar tamen tikLI. DEDIGIM gibi bende sasirdim kaldim yani iyi degilim.

Merhaba Arkadaslar, ben Silanaz. Yeni uye oldum siteye hepinizi takip ediyorumm siteden sonuclarinizi, yasadiklarinizi butun pozitif sonuc alan anne adaylarini benden buradan tebrik ediyorumm, olmayanlarada allah'in nasip etmesini diliyorum. Bende Tup bebk tedavisine Mayis ayinda payliscam, ama cok endiseliyimmm. Daha once iki defa Turkiye'de denedim ilkinde Hormon degerlerim cok yukseldin icin ahmilelik olmadini soylediler, ikincide dondurulmuslarla yaptirdimda, hamile kaldim ama Turkiye'den Amerika'ya yasadim yore dondukten iki gun sonra dusuk yaptim. Simdi, Turkiye'ye istemiyorum bi daha gelmek cunku cok stres oluyordu. Banada dua edin arkadaslar, hayirli sonuclar almamm iCin. Rabbim insallah isteyen herkese evlat nasip eylesinnn.....

Efelin, Canim uzulme desemde hic bir faydasi olmiycani biliyorum, ama herseyin hayirlisi. cnaim yalniz degilsin o hamilelik testlerinde iki cizgi gormek icin hayallar kuran, cikmayinca hickira hickira aglayan, yada biraz bekleyim ya obur cizgide cikarsa diye, ama malesef husranla bitiyo. Insallah bizlerede iki cizgi gormek bi yanda allah kesemizde ikiz bebek gormeyi nasip eyler. Ama bence test gununden once kesinlikle evde yapmamalisin, iki defa basimdan gecti hic aklima bile gelmedi, kimi insanlarin kesesine gec yerlesiyor onun icin adet olmadiysan yine bir doktora gozuk, olmasanda arkadasim doktor'a gittik neden olmadini bilesinki bidahaki denemende ayni uzuntuleri yasamiyasinn...

vasviye canim ben daha olmadim. benim adet tarihim 27 martti. 10 nisanda catlatma ignesi vuruldum. 12 nisANDA YUMURTALARIM TOPLANDI 14 NISANDA 2 EMBERYO KONULDU. 25SINDE TEST GUNUMDU. AMA TESTI IDRARLA YAPTIM CUNKI HASTANDE KAN YAPTIRMAM IMKANSIZ UZAK. NEYSE. BEN DAHA ADET OLMADIM.
KITABCIGI OKUDUMDAEMBERYONUN USTUNDEN 18GUN GECERSE ADET OLMASAN DIYOR IDARAR TESTI YAPTIR 2 CIZGI CIKARSA HASTENEYE GEL KAN TESTI YAPACAGIZ DIYOR. PAZARTESIYI BEKLIYCEM PAZARTESI IDARAR TESTI YAPICAM KESKE BIR MUCIZE OLSA YAAAAAAAAAAAAAAA
SEY DIYOR

SILANAZ HOS geldin canim aramiza. insallah ilk ve son tupbebek macaran olur canim benim. insallah evlatlarimizi kucagimiza aliriz.... saglikli evlat istiyorum rabimden saglikli sihatli evlat insallahh

efelin ne sabırlısın ya hu.17.günün bugün.kanda kesiiiin çıkar.orada buradaki sağlık ocakları gibi bir yer yok mu.en azından bir baktırırdın.ben bile merak ettim:)))seni tanımıyorum ama insan her güzel haberle mutlu oluyor.

:Saruboceq::Saruboceq:
canim pusulacim inan bana hic sabirli degilim. 8. gunumde test yapmistim negatif cikti once sonra pozitif cikti:) 10. gunu idarar testi yaptirdim tamen negatif cikti. 14gunu yaptoim idarar tesi ve negatif cikti bende herseyi boiraktim. aspirini progostronu folik asiti ama herseyi bekledim olacam diye. vasviyeyle beraber oldukdu aynigundu herseyimiz o adet oldum deyince ben dusundumki acaba ve arastirmaya basldim bendeki kitapda su yaziyor. benim dun idarar testi yapmam lazimis egerki adewt olmazsam ki olmadim. dun test yapmamlaizmis egerki test negatif cikarsa 2gun sonra gene yapacakmisim. egerki 2 cizgi cikarsa doktoru araycakmisim kan testi iciin olay bu yani.
ve dua icindeyim inan bana. sadce dua ediyorum bugun tekradan folik asit ictim ve aspirin ictim bende progostron vardi 4tane kalmis bugun 2 koydum yarin sabah 1 koycam pazar 1 ve pazarteside adet olmaisam eger hemen progostron hapi alip ve test yapip artik hayatima yasamaya basliycam bende sasirdim valla.
bende rahimde agrilar var bel agrilari var. ama adet yok olmadimda daha insallah hamileyimdirrrrrr ve insallah 9 ay olmam insallahhhhh insallah geliyordur sarisin bebegim:Saruboceq:

SILANAZ HOS geldin canim aramiza. insallah ilk ve son tupbebek macaran olur canim benim. insallah evlatlarimizi kucagimiza aliriz.... saglikli evlat istiyorum rabimden saglikli sihatli evlat insallahh

Efelin cevap ayzdin icin coook tesekkur ederim. Bu konular cok hassas konular, basina gelmeyen eni hayyatta anlamaz. Amin, Arkadasim Ins. Rabbim dualarimizi kabul eder, her seferinde umutlanmak istemiyorum ama elimde degil adet oldum gibi tedavim basliycakk, dedin gibi ins. HAyirli sonuclar alirim, hayirlisiyla evlat kucagima alirimm...

insallah silanazcim insallah. rabim yuzumuze baksin o bilir herseyi o isterse hersey olur insallah rabim hepimizin cocugunu kucagimiza verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…