insallah silanazcim insallah. rabim yuzumuze baksin o bilir herseyi o isterse hersey olur insallah rabim hepimizin cocugunu kucagimiza verir
slm öncelikle ben zeynep kamilde yaptırdım evet yeni yasadan dolayı 1 embrio veriyorlar eğer yaş 35 olsaydı 2 yada3 embrio veriyorlar ben cuma günü test yaptırıcam inşallah güzel haber alırım beim yaş 28 ama bana 2 embrio verdiler çünkü üç denemeyide zeynep kamilde yaptırdım 3 olduğu için denemem 2verdiler inşallah pozitif sonuç alırım tek embrio ile gebe kalan çok önemli olan moral allah hayırlısını versin inşallah seninde güzel geçsin herşeyin
slm öncelikle ben zeynep kamilde yaptırdım evet yeni yasadan dolayı 1 embrio veriyorlar eğer yaş 35 olsaydı 2 yada3 embrio veriyorlar ben cuma günü test yaptırıcam inşallah güzel haber alırım beim yaş 28 ama bana 2 embrio verdiler çünkü üç denemeyide zeynep kamilde yaptırdım 3 olduğu için denemem 2verdiler inşallah pozitif sonuç alırım tek embrio ile gebe kalan çok önemli olan moral allah hayırlısını versin inşallah seninde güzel geçsin herşeyin
ben aslında zeynep kamilde yaptırmıcaktım ama tekrar denedim istersen eğer imkanında varsa orayı deneme napalım bende inşallah güzel sonuç alırım sende tabiki alırsın güzel sonuç ama tavsiyede etmem orda yaptırmanı ben pişmanım keşke başka yerde deneseydim diyorum ama gerçi daha sonuçta almadım önmemli olan sana doktorlaın iyi davranmaları orada pek yok o moralini bozduğundan söylüyorum orada yaptırma diye yinede tercih sizin hayırlı müjdeli sonuç alırsın inşallah
cevabın için çok sağol.ben birkaç ay içinde memorial da başlamayı düşünüyorum aslında.ama tutmazsa(ki inşallah tutar)bir müddet iyi bir merkeze gidemem.yaşımdan dolayı vakit kaybetmek de istemiyorum.zeynep kamil de yaptıran birini bulmuşken bi sorayım dedim.tabii ki devlet hastanesinde ilgi olmayacağını biliyorum.ama işlerinde iyilerdir herhalde.sen üçünü de orada mı yaptırdın?
Pusula ilk mi olacak? Bende memorial da başlicam inşallah haziranda...
Selam arkadaşlar..
Bugün transferde 4. günüm, 2 transfer yapıldı .. benım ciddi bir diyabet sorunum var, insülin kullanıyorum ( bu işlemler sırasında ilaç kullanmak zararlı olduğu için insüline geçtirdi doktorum) Kş'im hep yüksek... insülin de kullanmama rağmen nedenini anlamadığım şekilde yükseliyor..
Diyabet olduğu halde gebe kalan varmı aranızda?
silanaz ve efelin teşekkür edrm inşallah yazarım buraya bende hamileyim diye yüreğim ağzımda bekliyorum işte test yaptırcağım günü sancılarım çoğaldıkça tabiki moralimde bozuluyor ama neyse inşallah KALBİZE GÖRE VERİR RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH
evet canım ilk olacak.senin kaçıncı denemen.aynı zamanlarda başlıycaz aksilik olmazsa.
slm kızlar ben birşey soracagım sizlere çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra yumurtalarınız toplandı ben dün akşam yaptırdım iğneyi bugun çok feci agrım var diyorum çatlama falan olmasın yarın sabah toplanacak çünkü önemli ne olur cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın
Benim de ilk. O kadar korkuyorum ki. Ön görüşme için gittim. İlaç dozlarım belirlendi. Ama aklım karışık. Bana gonal f 450 den 5 kutu yazmış Bende hiç bir sorun yok. Bu doz çok değil mi. Senin takvimin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?