canim korkma sen, igne vurulma saati cok cok onemli. sana soylediklri saaten once orda hazir ol gec kalma sakin. igne vurulunca 36 saat sonra yumurtan catliyor ertesi gunu catlamaz ani o igne onlarin ayari icin
canim benim allah yardimcin olsun. hamileykene diyabet olani duydum ama diyabetliykene olani duymadim ben ama sen bunu doktorunada sor burdan kimse cevap vermese. insallah minigin icinde buyur insallah allahim uzun omurlert verir.
slm kızlar ben birşey soracagım sizlere çatlatma iğnesi olduktan kaç saat sonra yumurtalarınız toplandı ben dün akşam yaptırdım iğneyi bugun çok feci agrım var diyorum çatlama falan olmasın yarın sabah toplanacak çünkü önemli ne olur cevap yazarsanız sevinirim sevgiyle kalın
ben ön görüşmeye bu hafta gidicem.bir yerde okumuştum.hepsini birden almayıp,kutular bittikçe almış bazıları.böylece ilaç kalmıyor elde.canım sende sorun olmasa da tüp bebek de mecburen ilaçları biz kullanıyoruz((doktorlarına güven.dozu sana göre ayarlayacaklardır.tedavin hayırlı olsun.
transferden sonra zaten tuvalete sıkışık olunacağına göre tuvaletimizi yapmaka isteyeceğiz,hemen yapmanın bir sakıncası var mıdır acaba?ve sürgüye mi yapılıyor?
ben transferden sonra 50 dakika kadar tutabildim çişimi..en az 30 dakika olmalıymış..ama mecburdum bırakmaya çünkü serumda verdiler bana..hiperprolaktinemi olduğum için..yani hem serum hem çiş daha fazla tutamadım..ilkini sürgüye yaptım..ikincisinide 1 saat sonra serum bitince kendim gidip tuvalete yaptım..yani toplam yatış sürem..ameliyathanede 15 dakka odada 2 saat ..hemşirem ve doktorum yeterli dedi.sedyeden yatağa da kendim geçtim..önce bacaklarını kalçanı atıosun yavaşça,sonra belini kaldırıosun..bunları özellikle kendin yapacaksın diolar..vücudun alışması için..hastaneden sonra misafirhaneye geçtik..ordada yattım 2 saat sonra akşam yemeği için kafeteryaya indim..yemeğimi yedim..sonra çıkıp tekrar istirahat ettim..ilk günüm böyle dinlenerek geçti..2.gün çok yatmadım..kan dolaşımı olması için yavaş yavaş gezindim..3.gün yola çıktık..Ankaradan çanakkaleye..8 saat geldik..koltuğuma bi yastık koydum üzerine oturdum..bi yastıkta karnıma koydum..çok rahar geldim..evime geldim.dinlendimm..bugün tarnsferimde 7.günüm yemeğimi yapıorum bulaşığımı yıkıyorum..evde dolaşıorum..dün de yürüyüşe gittim 20 dakka..ağır iş yapmıorum..hep yatmakta yanlışmış..hayata adapte olmak lazım dedi doktorum..heyecanla tahlil günümü bekliorum..Allah yazdıysa olacak..kaderimde yoksa hayata küsmiycem..2 yol var sonuçta ya pozitif olucak ya negatif..en başta hastaneye giderken hazırladım kendimi...Allah ım bu sakinliğimi sonuç negatif çıkarsada pozitif çıkarsada korusun..herkese sabırlar ve kolaylıklar diliorum
benim ilk günlerdem kasık larıma batma ağrı oldu sonra karın ağrısına döndü ama öyle bi ağrıki anlatamam hala ağrıyo arada bi başlıyo
sonra test günüme yakın göğüslerim sancılandı çık o gün dedim var bişey
farklılıkları hissediyorsunuz
birde ben uyku pozisyonundayım hep oturduğum yerde uyuyakalıyorum :))
ben transferimin olduğu akşam erkek kardeşimin düğününe gittim :)) öle çok yatmadım ama kendimi yormadım bugüne kadar
tranferden sonra sırtüstü mü yüzüstü mü yatırıyorlar?bazi yerlerde yüzüstü yatırıldığını duydum da zor olsa gerek öyle yatmak. kaç saat yatılıyor hareketsiz
Yüz üstü yatmak diye bişey yok artık. Sadece sırt üstü. Oğlumun transferinde ameliyathanede yarım saat beklettiler beni. Tuvalet ihtiyacım dayanılmaz bir hal aldığı içinde sonda taktılar. Ortam biraz soğuk bizde incecik bir kıyafetle olduğumuz için biraz üşütme ihtimali var. Bu yüzden ben her iki seferde de sonraki günlerde idrarda yanma yaşadım. Bu tranferimde yine oldu. Şimdi bununla ilgili ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Eğer sizde benim gibi soğuğa karşı hassasanız, sizi odaya getirdiklerinde yatağınıza yatınca eşinizden çoraplarınızı giydirmesini isteyin. Belki sadece benim bahtsızlığım oldu bu durum ama iki kez tekrarlayınca insan sinir oluyor.
kızlar merhaba pazzartesi transferim oldu 4.gün embriyosu doktorum cuma gel dedi ama bu kadar çabuk belli olur mu kanda yada farklı bi durum için mi çağırdı beni tedirginim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?