Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

akadaslar benimde transferimin 5. günü bende nelere dikkat etmeliyim szce

canim korkma sen, igne vurulma saati cok cok onemli. sana soylediklri saaten once orda hazir ol gec kalma sakin. igne vurulunca 36 saat sonra yumurtan catliyor ertesi gunu catlamaz ani o igne onlarin ayari icin

çok tşk. canım bugun toplandı yumurtalar 6 tane olmuş malesef iyi geçti ama titredim resmen ben nedense heycandan:))bir poşet ilaç verdiler beklemedeyim hayılrısı artık...

canim benim allah yardimcin olsun. hamileykene diyabet olani duydum ama diyabetliykene olani duymadim ben ama sen bunu doktorunada sor burdan kimse cevap vermese. insallah minigin icinde buyur insallah allahim uzun omurlert verir.

Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, dualarınızada binler amin...

Diyabetlinin işe daha zor diyor doktorum, Rabbim isteyen herkese hayırlı kullarından lutfetsin inşallah..

Ben gece 23:00 da yapmam gereken çatlama iğnesini , yanlışlıkla 2 saat geç yapmıştım..Sabah dr'umu aradım ,durumu izah ettim.. onlarda 36 saati ona göre tekrar düzenlediler.. ve 2 gün sonra sabah 11:00 da yapılacak olan toplama işlemi 13:00 da yapıldı..

İğneyi yaptığınız saatden tam 36 saat sonra toplanıyor..

Allah kolaylık versin..

nereye gitmeye karar verdin? Kimden aldın randevunu?

transferden hemen sonra daha hastanedeyken nelere dikkat etmek gerekir?mesela sedye değişikliği yaparken nasıl değiştiriyorlar,hareket etmemek gerekiyorsa?

transferden sonra zaten tuvalete sıkışık olunacağına göre tuvaletimizi yapmaka isteyeceğiz,hemen yapmanın bir sakıncası var mıdır acaba?ve sürgüye mi yapılıyor?

tranferden sonra sırtüstü mü yüzüstü mü yatırıyorlar?bazi yerlerde yüzüstü yatırıldığını duydum da zor olsa gerek öyle yatmak. kaç saat yatılıyor hareketsiz

kızlar benim ilk tüp bebek denemem..haliyle tecrübesizim..lütfen yardımcı olun bana..okuduğum mesajların çoğunda trasferden sonraki günlerde kasıklarda ağrı olduğu yazıo..bende yok sadece beyaz bi akıntı gelio..onuda progestana bağlıyorum..bugün 7.günüm ağrılımı olmam lazım..kafam çok karıştı arkadaşlar..cevap yazarsanız sevinirim:sinifsinif:

benim ilk günlerdem kasık larıma batma ağrı oldu sonra karın ağrısına döndü ama öyle bi ağrıki anlatamam hala ağrıyo arada bi başlıyo
sonra test günüme yakın göğüslerim sancılandı çık o gün dedim var bişey
farklılıkları hissediyorsunuz
birde ben uyku pozisyonundayım hep oturduğum yerde uyuyakalıyorum :))
ben transferimin olduğu akşam erkek kardeşimin düğününe gittim :)) öle çok yatmadım ama kendimi yormadım bugüne kadar

o uyku hali bende de var canım..öğlen eşimin yemek istirahati oluyor onla utyuyorum 1 saat bazen o gidiyo işe ben hala uyuorum..sabah ilacımı 8 de alıorum 10 da basıyor bi uyku..işte hep böylee..hayır diyelim hayırlı olsun sonu inşallah..:Saruboceq:

Tuvalete cikmayin diye hicbirsey soylenmedi transferden sonra. Transferden en fazla 10 dak sonra tuvalete gittim sonrada arabayla eve geldik. Ama sonrassi uc gun yattim yemek, tuvalet disinda kalkmadim. Transferden sonra hic kalkmamayla falan embryolarin tutunmasiyla alakasi yok. ABD de kesinlikle oyle bir gece hastanede yatirmak, surgu koymak kesinlikle yapmiyorlar. Transfer bitti mi hadi giy etegini, pantolonunu dogru eve bu kadar yani...

Bu uygulamalarin tutunma sansini arttitdigi hicbir sekilde kanitlanmamis. Bizim Turk Dr lar nedense hastanede bile yatiriyorlar. Siz evde dinlenin tabi agir is yapmayin, mumkunse uc gun yatin ama transferden sonra saatlerce hic kipirdamayin, surguye yapin falan yok boyle bir sey;-))

tranferden sonra sırtüstü mü yüzüstü mü yatırıyorlar?bazi yerlerde yüzüstü yatırıldığını duydum da zor olsa gerek öyle yatmak. kaç saat yatılıyor hareketsiz

Yüz üstü yatmak diye bişey yok artık. Sadece sırt üstü. Oğlumun transferinde ameliyathanede yarım saat beklettiler beni. Tuvalet ihtiyacım dayanılmaz bir hal aldığı içinde sonda taktılar. Ortam biraz soğuk bizde incecik bir kıyafetle olduğumuz için biraz üşütme ihtimali var. Bu yüzden ben her iki seferde de sonraki günlerde idrarda yanma yaşadım. Bu tranferimde yine oldu. Şimdi bununla ilgili ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Eğer sizde benim gibi soğuğa karşı hassasanız, sizi odaya getirdiklerinde yatağınıza yatınca eşinizden çoraplarınızı giydirmesini isteyin. Belki sadece benim bahtsızlığım oldu bu durum ama iki kez tekrarlayınca insan sinir oluyor.

valla ben yumurta toplanırken de transfer yapılırken de çoraplarımı çıkarmadım..ve hiç üşüme hisstmedim..odaya alıncada sıkıca örtüyolar zaten..sadece kabızlık yaşadımbilmiyorumkismile

kızlar merhaba pazzartesi transferim oldu 4.gün embriyosu doktorum cuma gel dedi ama bu kadar çabuk belli olur mu kanda yada farklı bi durum için mi çağırdı beni tedirginim biraz

kızlar merhaba pazzartesi transferim oldu 4.gün embriyosu doktorum cuma gel dedi ama bu kadar çabuk belli olur mu kanda yada farklı bi durum için mi çağırdı beni tedirginim biraz

merhaba benımde p.tesi transferım oldu 3.gun transferı oldu ama embrıyolar ıkıncı ve ucuncu kalıte ıdı test gunum 15 mayıs

slm arkadaşlar benim test günüm yarın ama ben adet oldum bugün çok üzgünüm yine hüsran oldu benim için :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…