slm arkadaşlar benim test günüm yarın ama ben adet oldum bugün çok üzgünüm yine hüsran oldu benim için :çok üzgünüm:
merhaba hanımlar trasferim oldu bugun 4.5 hücreli 2 tane transfer ettiler ilk günüm süreklide yatmak istemiyorum arada kalkıyorum hayılrısı artık
nasılsın? Nasıl geçti ? Biraz anlatır mısın?
slm arkadaşlar benim test günüm yarın ama ben adet oldum bugün çok üzgünüm yine hüsran oldu benim için :çok üzgünüm:
arkadaşlar okur okumaz bi cvp verirseniz sevinirim! yukarıda okudum transferleri olan arkadaşlara 1 den fazla embriyo konulmuş benim transferim yaklaşık 2 hafta sonra ama doktorum bi tane koycağını söyledi yasadan dolayı 2. denemem bu başarı ihtimalini de düşürdü moralim yok.. sizinkiler neden birden fazla cvplarsanız mutlu olurum.. bu arada inş. mutlu haberi alırsınız...
arkadaşlar okur okumaz bi cvp verirseniz sevinirim! yukarıda okudum transferleri olan arkadaşlara 1 den fazla embriyo konulmuş benim transferim yaklaşık 2 hafta sonra ama doktorum bi tane koycağını söyledi yasadan dolayı 2. denemem bu başarı ihtimalini de düşürdü moralim yok.. sizinkiler neden birden fazla cvplarsanız mutlu olurum.. bu arada inş. mutlu haberi alırsınız...
günaydın hanımlar trasfer sonrası kaç gün sonra belirtiler başlanıyor olumlu olursa benim bugun 4 günüm hiç bir şey yok(( cevaplar için tşk..
hepimiz belirti bekliyoz ama benim önceden yaptırdıığm başarısız 2 tüp bebek denememde de edindiğim izlenim adet belirtileriyle diğer belirtilerin benzerlik göstermesi. Göğüslerin şişmesi, şişkinlik, bulantı hep aynı. birincisinde çatlayacak derecede göğüslerim şişmişti tam 12. gün adet oldum. Zaten değerim sıfırdı. İkincisinde de benzer belirtiler vardı. 12. gün kanamam başladı ancak en azından kan testinde deeğr sıfır değildi. 27 diydi sonradandüştü. En azından gebelik oluşmuştu ama devam etmedi. Bugün benimde 7. günüm göğüslerim yine şişmeye başladı. Onun dışında belirgin bir değişiklik yok. şunu da ekleyeyimki geçen sefer gebelik oluşmuştu ve göğüslerimin ucu iyicekoyu kahverengileşmişti. bende 9. günü bekliyom .idrar testi yapacam
arkadaşlar benim ttedavim başarılı olmadı ama genel fikir vermesi açısından:
transferden 15 dakika sonra sürgü ile tuvaletimi yapım; 30 dakika sonra WC ye gittim
bir hafta izin alıp ilk 3 gün çok dikkatli olmak üzere 6 gün yattım
sebze ile beslendim (hastaneden demişlerdi)
hergün ananas ve kabak çekirdeği yedim (kadınlar klubunde okumuştum)
ilaçlarımı hep saatinde aldım
hergün en az 2 lt su içtim
kesinlikle ağır kaldırmadım, uzanmadım, ittirmedim
1. kalite 5. gün embriyosuydu; yeni kanun nedeniyle sadece 1 embriyo transfer edilmişti, olmadı, tutmadıyazmamın nedeni ben geriye bakınca keşke dediğim hiç bişey yok, olacaksa oluyor, demekki gelmeyecekse de bunları yapsak da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?