Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Ah canım ya hikayeni okudum inanki öyle herşey olacagına varıyor sanırım ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kaldı...

inanılmaz ve çok şaşrtıcı ohaoldumsmile

Olinca;

hayirli olsun hamileligin. Kuzucugunda buyuk abi oluyor ne kadar guzel. ABD de hic yatirmiyorlar. Transferden 5 dak sonra yurutuyorlar direk. Hastanede kalma, sonda vs asla soz konusu degil. Yalniz forumda bunlari soyleyince TR deki uygulama yanlis diyormusum ya da Turk Dr larini kotuluyormusum gibi oluyor. Daha oncede yazmistim TR deki doktorlar halkimizin yapisindan dolayi yatiriyorlar hastalarini. Tamamen anne adaylari kendilerini daha iyi hissetsinler diye. Gercekten o embryolarin bebek olup, dogup, yiyececek ekmekleri, gorecek gunleri varsa tutunuyorlar. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin..

Olinca arkadaşım hayırlı olsun, ikizde tek de olacaksa da umarım güzel bir hamilellik geçer, hani demişsin ya Tamamen yaşımız ve embrio kalitemizle alakalı.diye katılmıyorum arkadaşım. Hiçbir tıbbı sorunum yok 29 yaşındayım ilk dememem çok ama çok kaliteli bir embriyo oldu, 6 gün yattım, ananaslar , kabak çekirdekleri, sebze yemekleri muntazamdı, ilaç saatinde ama olmadı

Bence tamamen kadar.. O bebeklerin geleceği varsa geliyor, olacağı varsa oluyor, Olmayacaksa kalitelisi de tutmuyor

sana katılıyorum olmayınca olmuyor bende elimden geleni yaptım beslenme olarak dinlenme yatma olarak bugun 9 günüm olmadı diye düşünüyorum embrio kalteliydi insan kendini yıpratmasıyla kalıyor..

panadol neden ümitsizsin canım? Ümitsizlik kapına gelince kov onu, ben bu bebeği istiyorum, Allahın izniyle olacak de, olumlu olmaya zorla kendini.

panadol neden ümitsizsin canım? Ümitsizlik kapına gelince kov onu, ben bu bebeği istiyorum, Allahın izniyle olacak de, olumlu olmaya zorla kendini.

canım benim okadar çok istiyorumki bu bebegi anlatamam hem yaştan dolayı hemde başka sebeplerden dolayı çok dua ettim çok pozitiftim belirti falan olmayınca piskoljim bozuldu sanırım... ayrıca sagolasın..

sana katılıyorum olmayınca olmuyor bende elimden geleni yaptım beslenme olarak dinlenme yatma olarak bugun 9 günüm olmadı diye düşünüyorum embrio kalteliydi insan kendini yıpratmasıyla kalıyor..

Panadol, umutsuz olma daha 3 günümüz var olumlu düşün test sonucu çıkana kadar aklına kötü şeyler getirme . Bende aynı durumdayım üstelik 4 gün dinlendim çalıştığım için fazla dikkat edemedim kendime , kısmetse olucak işallah .Salı günü ikimizde pozitif sonuçlarımızı alıcaz . :dance:

canım benim inşallah pozitif sonuç alırız...

panadol;

belirti var yok diye kafani takma sakin.. herkeste belirti olcak diye birsey yok. hayirlisi olsum umarim positif sonuclanir..

canım benim inşallah pozitif sonuç alırız...

Panadol canım galiba ben pozitif sonuç alamıcam, dün akşamdan beri kahverengi ve pembemsi lekelenmelerim başladı, adet sancısı gibi ağrılarımda var adet oluyorum galiba, doktorumu aradım , Estrofem kullanmaya başla dedi. bütün bunlar yetmiyormuş gibi bir de öksürüz başladı öksürmemek için kendini sıkıyorum artık.Benin şansım yok galiba sana iyi şanslar iyi haberlerini bekliyorum.

merhaba bende çarşamba günü sonuç alıcam msjınızı okuyunca yazmak istedim. bendede dün akşam kahverengi 2- 3 damla kanama oldu bu sabahda jeli sıktıktan sonra bi baktım jele kırmızı kan gelmiş ama normalde kanamam yok doktorumu aradım endişe etmememi jeli yaparken tahriş etmiş olabileceğimi söyledi zaten şakır şakır bir kanamam yok olsa bile tutmadığı anlamına gelmeyeceğini söyledi lütfen sizde olumlu düşünün. ayrıca ben sigara içiyordum transferden beri içmediğimden dolayı öksürük bendede oluyor mümkünse öksürük geldiğinde yatar pozisyonda olmamaya dikkat edin yatarken öksürünce karın kasları daha çok geriliyor öksürük olacağını anladığınız anda oturur pozisyona geçmeye çalışın. umarım iyi haberlerinizi alırsınız.

Canım teşekkür ederim yazdığın için , inşallah iyi haber alırız. Ama bende kanama başladı. Aynı adet kanaması gibi doktorum tahlil gününü bir gün önceye çekti.Yarın yaptırıcaz. Ama umudum kalmadı herşeyin hayırlısı, iki gündür ağlamaktan yüzüm gözüm şişti.Tedaviye başlamadan önce , önemli değil ilk denemde tutmazsa üzülmem diyordum. Ama çok yıkıcı oldu geçen ay negatif sonuçlu aşılama ve bu ayda büyük ihtimalle negatif bit tüp bebek denemesi. Sizlerin iyi haberlerini bekliyorum.

canım slm ümitsiz olma kanaması olup hamile kalanlarda var bunu unutma bende morelmen iyi degilim olmadı sanki bende çok ağladım garip oldum iyicene benimde ilk denememdi umarım süpriz olurda olumlu sonuç alırız sevgiyle kal...

İnşallah dediğin gibi olurda pozitif sonuç alırım. Tedavi iğneler ,yumurta toplama, transfer hepsine tekrar katlanabilirimde şu 12 gün kabus gibi tekrar yaşayabilirmiyim bilmiyorum. Sen de belirti olmaması olumlu sonuca yaklaştığını düşündürüyor bana . İyi haberlerini bekliyorum.

canım idrar testi yaptım az önce tek çizgi(( haklısın butun aşamalar yeniden başlanacak kolay degil senin yaşın bana göre daha küçük ben birde onu takıyorum resmen hayatı zindan ettim kendime

ebrucum bu benim 2. denemem ilkinde pozitif sonuç almıştım ama 6 haftalıktı düştü maalesef. o yüzden bu sefer hep Allahım bana bir daha düşük üzüntüsü yaşatma eğer öyle bişey olacaksa hiç tutmasın diye dua ettim. inan tutup düşmesi çok daha acı çok daha yıpratıcı üzücü. onun için hiç isyan etme ağlama herşeyde bir hayır vardır inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…