Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

zemuszemus
canım idrar testi yaptım az önce tek çizgi(( haklısın butun aşamalar yeniden başlanacak kolay degil senin yaşın bana göre daha küçük ben birde onu takıyorum resmen hayatı zindan ettim kendime

canım merhaba nasılsın
hani test gününe kadar bekliyecektin idrar testi yapmayacaktın
sakın ümitsizliğe kapılma idrarda çıkamamış olabilir.

panadol ben ilkinde 10 gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ama 2 gün sonra kanda 150 çıkmıştı hamileymişim meğer onun için hiç kafanı bulandırma testlerle biraz daha sabır

inşallah canım senin dedigin gibi olur 2 gün sonra pozitif çıkar bu dönem dahada zormuş çok sabırlı olmak gerekir elde degilki kendine iyi bak sende

canım benim dayanamadım malesef baktım ama morelimi bozdum sadece öpüyorum seni...

canım neden yaptın ya belli olmaz idar testini kafana takma lütlen salı kanda olumlu olcak inşallah bende şu anda iki saatin gecmesini bekliyom hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda öptümmmmmmm

canım neden yaptın ya belli olmaz idar testini kafana takma lütlen salı kanda olumlu olcak inşallah bende şu anda iki saatin gecmesini bekliyom hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda öptümmmmmmm

canım inşallah güzel olumlu haber verirsin elden birşey gelmiyor belli zamandan sonra bende öpüyorum seni görüşürüz..

dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı hemen doktorumu aradım testi bir gün önceye çekti yarın sabah kan vermeye gidicem bende inşallah test yanıltmamıştır çok heyecanlıyım

dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı hemen doktorumu aradım testi bir gün önceye çekti yarın sabah kan vermeye gidicem bende inşallah test yanıltmamıştır çok heyecanlıyım..

Canım, inşallah pozitif sonuç alırsın .Ben bügün kanda baktırdım 5.80 çıktı doktorum olumsuz olduğunu söyledi.Kocaman bir negatifim oldu.kısmet değilmiş iyi haberlerini bekliyorum.

canım idrar testi yaptım az önce tek çizgi(( haklısın butun aşamalar yeniden başlanacak kolay degil senin yaşın bana göre daha küçük ben birde onu takıyorum resmen hayatı zindan ettim kendime

Canım,bende dün idrar testi yapmıştım.Tek çizgi çıktı , bügün kandada 5.80 çıktı tutmadı benimki. Ama ben senden umutluyum inşallah iyi haberini alıcaz yarın.

Yaşını falan hiç birşeyi takma kısmetimizde varsa olur zaten , yoksada yapıcak birşey yok ama savaşmadan bırakmamalıyız.

Ben dünden beri ağlıyorum ama değişmiyor hiç bir şey, elimde değil mantıklı düşünüyorum olmama ihitalini biliyorurdum diyorum ama 5 dk. sonra gene yaşlar akıyor gözümden .Kimse kolay olacağını söylemedi. İkinicisinde olur belki , oda olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Milli piyango almaya başlamalıyım yoksa nasıl yetişir insan bu masraflara .....

ah canım güzel bir haber umarım yarında pozitif sonuç alırsın darısıda başımıza olur agrı falan varmıydı sende bir belirti yani..

ah canım ya üzüldüm inanki dedigin gibi olmayınca olmuyor açıkçası bende çok ümitli degilim ne olur yılma mucadelene devam et yaşın hem bana göre daha genç agla aglamak rahatlatıyor insanı milli piyongo alalımda çıksa keşke maddi olarakta bu yol çok yıpratıcı kendine iyi bak öpüyorum seni umarım bir dahaki sefere senin dondurulmuşum varmıydı

canım merhaba sonuç ne oldu çok merak ediyorum nerdesin güzel haberi ver artık......

Canım sağol , şimdi daha iyiyim toparladım kendimi.Benim 8 yumurtam döllenmişti. 5.gün transfer yapıldı doktorumuz dondurma işlemini önermedi o yüzden dondurulmuş yok malesef . Geçen ay aşılama bu ay tüp negatif olunca moralim dibe vurdu. Kaç ay sonra tekrar deneyebiliriz bilgin vamı yazarsan sevinirim. Pozitif sonucunu bekliyorum...senağlama

canım merhaba iyi olmana sevindim emin olki kolay degil ama başka seçenegimizde yok dondurulmuşum benimde yok bildigim kadarıyla 3.4 ay sonra tekrar deneme yapılabiliyor kendini toparlarsın o döneme kadarda sonucumu yazarım oki.. dua et bana canım iyi çıksın..

Haydi canım kaç gündür merakla hayırlı haberlerini bekliyorum. Valla ben bile sabırsızlandım. Allah kolaylık versin.

panadol test yaptınmı cnm merak ediyorum seni inşallah güzel haber almışsındır hepimize umut olursun burdan

panadol test yaptınmı cnm merak ediyorum seni inşallah güzel haber almışsındır hepimize umut olursun burdan

canım merhaba merak ettigin için çok tşk ediyorum canım pozitif çıktı degerim 110,16 çıktı hamileyimmmm allahıma şükürler olsun ama hiç ummuyodum emin olki hiç bir belirti olmayınca darısı tüm isteyenlerin başına

ayrıca burda desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlara tek tek tşk ederim hiç beklemiyodum hatta sabah ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye bütün isteyenlerin başına darısı..

Merhaba arkadaşlar,
177'lik test sonucumu aldığım gün bunu sizlere de yazmıştım. Hatta o gün size forumun bu bölümüne eskisi kadar sık uğrayamayacağımı söylemiştim. Ama burada ortak bir sorunu paylaşan kocaman bir aile olmuşuz.Test sonrasındaki gelişmeleri de sizinle paylaşmak istedim. Test günü doktorum kendi labratuar değerlerine göre bebeğimin tek olduğunu söyledi, içim çok rahatladı. Normal hayatıma iyice döndüm. 14. gün (yani dün) testi tekrar ettik. 800 civarı bir sonuç beklerken BHCG 2000 çıktı. Biz tabi şok!!! Ben yine "İkiz mi yoksa bunlar!!!" diye dövünüp ağlamaya başladım. Hemen ultrasona çağırdılar. Daha 5 hafta da görülmez ki dedim. 1500 üstünde çıkarsa vajinal ultrasonda kesenin izlenmesi gerekirmiş. Doktorun acil acil çağırması zaten yeterince can sıkıcıydı. Adam biz odasına girince öyle gergindi ki. Ulrasonda kese falan yok tabi. İyice gerildi. "Başka bir şey var di mi" diye sordum. Evet başka bişey vardı. Kocaman bir dış gebelik ihtimali. Rahim yerine tüpe yerleşen bebek BHCG yi kanda daha çok yükseltirmiş. Tüp bebekte dış gebelik çok yaygınmış aslında. Embrio tranfer edilirken fazla yukarı bırakılırsa, ya da yüksek bir tazzikle bırakılırsa direkt tüplere kaçarmış. Tabi bazen anlamsız rahim kasılmalarıda bebeği tüpe itebilirmiş. Hatta yeni öğrendim ki; dünyadaki ilk tüp bebek gebeliği dış gebelik olarak oluşmuş. İyice durumdan emin olmak için cumartesi tekrar test ve ultrason var. Rakam daha da yükselir, kese görülmezse yakında bir operasyon geçiriyorum demektir. Yani ben o kadar "İkiz olacağına hiç olmasın" diyecek kadar şaşırdım ya; Rabbim de bana çok sağlam bir ders verdi. Artık yana döne tövbe ediyorum ama olan oldu. Şuan benim güzel bebeğim içimde büyüyor ama yanlış yerde. Hatta istatistiksel olarak bugün kalbi atmaya başladı. Mutlaka alınması gerekiyor. Şimdi de bunu düşünüp ağlıyorum. O doktora hala tam olarak güvenemediğim için tıptaki bir prof. tan da randevu aldık cuma gününe. Gelişmeleri bildiririm. Allah tez vakitte herbirimizin yüzünü güldürür inşallah. Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun. Hoşçakalın.

ayrıca burda desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlara tek tek tşk ederim hiç beklemiyodum hatta sabah ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye bütün isteyenlerin başına darısı..

Arkadaşım Allah tamamına erdirsin. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…