canım idrar testi yaptım az önce tek çizgi(( haklısın butun aşamalar yeniden başlanacak kolay degil senin yaşın bana göre daha küçük ben birde onu takıyorum resmen hayatı zindan ettim kendime
panadol ben ilkinde 10 gün idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ama 2 gün sonra kanda 150 çıkmıştı hamileymişim meğer onun için hiç kafanı bulandırma testlerle biraz daha sabır
zemuszemus
canım merhaba nasılsın
hani test gününe kadar bekliyecektin idrar testi yapmayacaktın
sakın ümitsizliğe kapılma idrarda çıkamamış olabilir.
canım benim dayanamadım malesef baktım ama morelimi bozdum sadece öpüyorum seni...
canım neden yaptın ya belli olmaz idar testini kafana takma lütlen salı kanda olumlu olcak inşallah bende şu anda iki saatin gecmesini bekliyom hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda öptümmmmmmm
canım idrar testi yaptım az önce tek çizgi(( haklısın butun aşamalar yeniden başlanacak kolay degil senin yaşın bana göre daha küçük ben birde onu takıyorum resmen hayatı zindan ettim kendime
dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı hemen doktorumu aradım testi bir gün önceye çekti yarın sabah kan vermeye gidicem bende inşallah test yanıltmamıştır çok heyecanlıyım
Canım,bende dün idrar testi yapmıştım.Tek çizgi çıktı , bügün kandada 5.80 çıktı tutmadı benimki. Ama ben senden umutluyum inşallah iyi haberini alıcaz yarın.
Yaşını falan hiç birşeyi takma kısmetimizde varsa olur zaten , yoksada yapıcak birşey yok ama savaşmadan bırakmamalıyız.
Ben dünden beri ağlıyorum ama değişmiyor hiç bir şey, elimde değil mantıklı düşünüyorum olmama ihitalini biliyorurdum diyorum ama 5 dk. sonra gene yaşlar akıyor gözümden .Kimse kolay olacağını söylemedi. İkinicisinde olur belki , oda olmazsa ne yaparım bilmiyorum.Milli piyango almaya başlamalıyım yoksa nasıl yetişir insan bu masraflara .....
canım neden yaptın ya belli olmaz idar testini kafana takma lütlen salı kanda olumlu olcak inşallah bende şu anda iki saatin gecmesini bekliyom hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda öptümmmmmmm
ah canım ya üzüldüm inanki dedigin gibi olmayınca olmuyor açıkçası bende çok ümitli degilim ne olur yılma mucadelene devam et yaşın hem bana göre daha genç agla aglamak rahatlatıyor insanı milli piyongo alalımda çıksa keşke maddi olarakta bu yol çok yıpratıcı kendine iyi bak öpüyorum seni umarım bir dahaki sefere senin dondurulmuşum varmıydı
Canım sağol , şimdi daha iyiyim toparladım kendimi.Benim 8 yumurtam döllenmişti. 5.gün transfer yapıldı doktorumuz dondurma işlemini önermedi o yüzden dondurulmuş yok malesef . Geçen ay aşılama bu ay tüp negatif olunca moralim dibe vurdu. Kaç ay sonra tekrar deneyebiliriz bilgin vamı yazarsan sevinirim. Pozitif sonucunu bekliyorum...senağlama
canım merhaba iyi olmana sevindim emin olki kolay degil ama başka seçenegimizde yok dondurulmuşum benimde yok bildigim kadarıyla 3.4 ay sonra tekrar deneme yapılabiliyor kendini toparlarsın o döneme kadarda sonucumu yazarım oki.. dua et bana canım iyi çıksın..
Haydi canım kaç gündür merakla hayırlı haberlerini bekliyorum. Valla ben bile sabırsızlandım. Allah kolaylık versin.
panadol test yaptınmı cnm merak ediyorum seni inşallah güzel haber almışsındır hepimize umut olursun burdan
ayrıca burda desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlara tek tek tşk ederim hiç beklemiyodum hatta sabah ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye bütün isteyenlerin başına darısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?