canım merhaba merak ettigin için çok tşk ediyorum canım pozitif çıktı degerim 110,16 çıktı hamileyimmmm allahıma şükürler olsun ama hiç ummuyodum emin olki hiç bir belirti olmayınca darısı tüm isteyenlerin başına
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bende umudumu kesiyorum bazen belim çok ağrıyo adet olucak gibi inşallah bende yazabilirim hamilelik haberini
Arkadaşım Allah tamamına erdirsin. Herşey gönlünce olsun inşallah.
arkadaslar test gunum 08.05.2010'du ve değerim 430 çıktı..doktorum 28.05.2010 tarihinde kontrole çağırdı..kalp atışı için erken değil mi..sadece allah'ın izni ile keseyi göreriz umarım
ayrıca burda desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlara tek tek tşk ederim hiç beklemiyodum hatta sabah ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye bütün isteyenlerin başına darısı..
Canım çok sevindim. Darısı başımıza. Nerde yaptırmıştın acaba?
canım merhaba merak ettigin için çok tşk ediyorum canım pozitif çıktı degerim 110,16 çıktı hamileyimmmm allahıma şükürler olsun ama hiç ummuyodum emin olki hiç bir belirti olmayınca darısı tüm isteyenlerin başına
Canım çok sevindim .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
panadol buralardamısın nasıl gidiyo cnm hamilelik sen ovulasyon testi kullandınmı hiç
meraba hayırlı olsun bende çok sevindim nerde yaptırdınız rica etsem öğrenebilirmiyim kaçıncı denemeydi?Canım çok sevindim .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tuvalete cikmayin diye hicbirsey soylenmedi transferden sonra. Transferden en fazla 10 dak sonra tuvalete gittim sonrada arabayla eve geldik. Ama sonrassi uc gun yattim yemek, tuvalet disinda kalkmadim. Transferden sonra hic kalkmamayla falan embryolarin tutunmasiyla alakasi yok. ABD de kesinlikle oyle bir gece hastanede yatirmak, surgu koymak kesinlikle yapmiyorlar. Transfer bitti mi hadi giy etegini, pantolonunu dogru eve bu kadar yani...
Bu uygulamalarin tutunma sansini arttitdigi hicbir sekilde kanitlanmamis. Bizim Turk Dr lar nedense hastanede bile yatiriyorlar. Siz evde dinlenin tabi agir is yapmayin, mumkunse uc gun yatin ama transferden sonra saatlerce hic kipirdamayin, surguye yapin falan yok boyle bir sey;-))
benim 2. denemem.ben bu sefer transfer yapıldığı gün bile yatmadım.akşam gezmeye gittim.evde temizlik yapmadım ama tüm yemekleri ben yaptım, araba kullandım, gezdim, dolaştım.vee sonuç pozitif.bugün transferin 8. günü ve bhcg 64.yani bu işin yatmakla hiiiiç alakası yokmuş onu anladım.
tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.benim bugün beşinci günüm.zaman hiç geçmiyor
teşekkür ederin darısı başına.benim blastosist transferdi.çok aceleci olduğum için ben 5. gün başladım idrar testi yapmaya :) tabi çıkmadı...kaçıncı gün çıktığını yazmamı ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?