Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza bende umudumu kesiyorum bazen belim çok ağrıyo adet olucak gibi inşallah bende yazabilirim hamilelik haberini

canım çok tşk ederim sakın ha umudunu yitirme beni düşün hiçmi hiç belirtim yoktu hatta sabahleyin ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye seninkide olacak ben inanıyorum....

arkadaslar test gunum 08.05.2010'du ve değerim 430 çıktı..doktorum 28.05.2010 tarihinde kontrole çağırdı..kalp atışı için erken değil mi..sadece allah'ın izni ile keseyi göreriz umarım

arkadaslar test gunum 08.05.2010'du ve değerim 430 çıktı..doktorum 28.05.2010 tarihinde kontrole çağırdı..kalp atışı için erken değil mi..sadece allah'ın izni ile keseyi göreriz umarım

canım erken degil benimde bugun test sonucum çıktı dr. haziranın 1 kese görmeye çagırdı asıl heycanlı dönemimiz başlıyor yok kese yok kalp atışı umarım saglıklı ve hayılrı olurlar seninde hayılrı olsun

Canım çok sevindim .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba Arkadasim bende Kuzey Merica'da deniycem. Bana'da ayni'sni dediler trensfer'den sorna eve yatma filan yok, bende doktor'la konusmayi dusunduyodum en az bir iki saat kalmak icin, konusmasammi yoksa?

valla kızlar hıç kendınıze stres yapmayın ben ılk denememde 3 gun kalkmadan wc dışında yemeklerımde yatagıma gelıyodu sonuç negatıf ıkıncıde 10 gun kalkmadım yıne aynı negatıf üçüncü denememde denememde dedmkı ay yeter en azından evın içinde dolaşcam daha tedavıye baslamadan benı bu evde yatma stresı sarıyodu neyse bu sefer baska bı yerde yaptırmaya karar verdık doktorum dedıkı süreklı yatma rahıme kan dolaşımı gıtmesı lazım dıyınce ben oh be dedım cünkü doktoruma guvenım sonsuzdu ılk 3 gun wc ye yemek masasına kalktım artı jel surup 15 dakka sabah 15 aksam evde yurudum oturdum sıkılınca evde dolastım ağır iş yapmadım masa hazırladım topladım test gunum gelmeden 3 gun önce yaptırdım daha fazla dayanamadım sonuç hamıleyım Allah kımsenın kucagını boş bırakmasın kafaya takmadan tadını çıkarın yatın kalkın evde zamanıysa gelıyo herkese bol şans

benim 2. denemem.ben bu sefer transfer yapıldığı gün bile yatmadım.akşam gezmeye gittim.evde temizlik yapmadım ama tüm yemekleri ben yaptım, araba kullandım, gezdim, dolaştım.vee sonuç pozitif.bugün transferin 8. günü ve bhcg 64.yani bu işin yatmakla hiiiiç alakası yokmuş onu anladım.

tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.benim bugün beşinci günüm.zaman hiç geçmiyor

bena transferden sonraki ilk yarım saat önemli diye kaklkma dedi dr. hatta hemşireye tuvalet için sürgü getirn dedi ben ona yapamayacağımı bildiğim için yanımda hasta bezleri varya ondan götürdüm zaten odada tek oluyorsun hiç yataktan kalakmadan oununla hallettim ama eve geldikten sonra normal dolaştım ev içinde iş yapmadım ama oturdum dolandım hahfif işler yaptım bulaşık gibi alla-ha şükür şu hamileeyiimmm inşallaaa herkesizn kucağını doldursun rabbbim

selam arkadaşlar bugün benim transferimin 2. günü... Ben ilk gün ve dün yattım sadece yemek ve tuvalet için kalktım biraz da canım sıkıldıkça evin içinde yürüdüm bugün de biraz biraz evin içinde dolaşmaya başladım kayınvalidem yanımda olduğu için sağolsun hiç bir iş yaptırmıyor bana... perşembe günü arabayla evime gideceğim p.tesi büyük ihtimalle okula başlarım en azından 1 saatliğine gider gelirim... sürekli evdee olunca insan daha çok stres yapıyor ayrıca oyalanayım diye 1000 parçalık puzzle aldım eve gidince hemen ona başlayacağım.. :lepi:

tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.benim bugün beşinci günüm.zaman hiç geçmiyor

teşekkür ederin darısı başına.benim blastosist transferdi.çok aceleci olduğum için ben 5. gün başladım idrar testi yapmaya :) tabi çıkmadı...kaçıncı gün çıktığını yazmamı ister misin?

yaz yaz.kaçıncı gün çıktı.bende iki gündür mide bulantısı var.sende oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…