Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

benim 6. gün sabah idrarıyla yaptığım testte ikinci çizgi silik de olsa çıktı.bende hiç bulantı olmadı, hala da yok.

benim 6. gün sabah idrarıyla yaptığım testte ikinci çizgi silik de olsa çıktı.bende hiç bulantı olmadı, hala da yok.

ben de dün dayanamayıp test yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.iki defa hem de.bugün tekrar yaptım.bugün tek çizgi çıktı.acayip moralim bozuldu.neden böyle oldu acaba

arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim transfer sonrası idrari biraz bekletmek mi yoksa ameliyathanede hemen transfer sonrası yapmak mı iyidir ben tranfer bitince hemen yapmıştım alttaki beze hemşirenin söylediği şekilde ama il olumsuz oldu yarın ikinci kez transferim var ne yapsam acaba.

Benimde su saat itibariyle 5 gunüm transfer gununude sayersak bu 5 inci denemem ins bebislerim tutunmuslardir dusunmekten uyku tutmuyo artık napicami bilemiyorum bu arada regaip kandiliniz mübarek olsun arkadaslarım çoğunlukla burdayim yazılanları okuyorum kimi zaman çok sevinip kimi zaman da olumsuz haberlerden dolayı üzülüyorum Rabbim bu gecenin ve mübarek uç ayların suyu yüzü hürmetine bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin bu yola bas koyan kader arkadaslarımın yüzümüze baksın günler geçmek bilmiyor belirti varmı diye sorarsanız bilmiyorumki kasıklarım ve belim agriyo okadar ins güzel haberler alırız Allah'a emenet olun

Stelina sanırım kanda beta hcg baktırmalısın.moralini bozmak için daha çok erken.son testin hassasiyeti düşüktür belki..Güzel haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BUGÜN 9. GÜNÜM SALI GÜNÜ BENİMDE TEST sonucum belli olacak hergün belirti arayıp duruyorum her ne kadar takılmayacam diyorsamda. sizleri okudum kiminde hiç olmamış kiminde kasık ağrısı kanama olmuş bünyeye göre değiştiği bir gerçek. hiç belirti olmaması asla tutmadığı anlamına gelmiyor şu an ikizlerine hamile bir arkadaşım vr bu şekilde hiç belirti yaşamadı. bakalım hayırlısı olsun beklemekten başka çaremiz yok şu aşamada.

Eslin inşallah bu sefer olur.Sen de biliyorsun ki, ne kadar az stres, o kadar yüksek tutma ihtimali...benim 2. deneme başarılı oldu çok şükür.şu an 4 haftalık hamileyim.8 yıllık evliyim ilk defa hamile kaldım.bazen bana da hiç olmayacak gibi geliyordu.ama tedaviye başladıktan sonra kafamdaki bütün olumsuz düşünceleri attım.bence Türkiye'de ker kadın için çocuk şart.üzerimizde baskı var.eşten olmasa bile aileden, aileden olmasa bile çevreden..bunları hiiiç düşünmemeye çalıştım.sadece kendim için istediğimi düşündüm hep...

Stelina sanırım kanda beta hcg baktırmalısın.moralini bozmak için daha çok erken.son testin hassasiyeti düşüktür belki..Güzel haberlerini bekliyoruz...

kanda salı günü baktırcam canım.inşallah dediğin gibi son testin hassasiyeti düşüktür.hayırlısı artık.

canım,benim de test günüm salı.inşallah ikimiz de iyi haberle döneriz.

Hayırlı uğurlu olsun bebisin ins canım petly bende buradan güzel haberler verebilirim benim de 8 sene oluyor evleneli 28 yaşındayım sen ikinci de demissin 8 yıl icinde çok sevindim senin adına ben çok aceleci davrandım sanırım ben 3 sene içinde 4 defa negatif sonuc aldım ben Fransa'da yasıyorum gecen yaz istanbulda fertijin Tup bebek merkezinde denedim oda olmadı ins busefer olur belirti filan yok bugün sen yazarmisin biraz belirtilerin nelerdi uzun oldu sanırım çenem düştü galiba:))

Canım kusura bakma sana diye patly arkadasa yasmisim isimleri karıştırdım yani tekrar hayırlı olsun bebisin Rabbim tamamına erdirsin darısı bana ve bütün anne olmak isteyenlere

Canım kusura bakma sana diye patly arkadasa yasmisim isimleri karıştırdım yani tekrar hayırlı olsun bebisin Rabbim tamamına erdirsin darısı bana ve bütün anne olmak isteyenlere

Anladım canım, ben de sana yazacaktım şimdi.valla bu stresten kurtulmanın en kolay yolu bir an önce test yapmak ama negatif çıkarsa biraz daha sabırla beklemek lazım.daha önce de yazdığım gibi ben 5. gün başladım idrar testi yapmaya :) transferden sonra ara ara kasıklarıma çok şiddetli sancılar girdi.korktum tabi adet sancısı diye ama sonra yine kendimi toparladım.hep inandım bu sefer olacağına.oldu diye söylemiyorum gerçekten bu sefer çok inanmıştım.bir de sürekli kanamam var mı diye kontrol ederken bir gün çok hafif bir kahverengi akıntı geldi peçeteye.ama ben sürekli incelediğim için farkettim bunu, normalde farkedilecek bişiy değil.o kadar az bişiydi.onun dışındaki tüm belirtiler adet öncesi belirtiler aslında.

Selam Geshenk,
Benimde test gunum 22 haziran, insallah guzel haberler aliriz. Dune kadar ben hic birsey hissetmemistim ancak dun itibariyle kasiklarimda sanki regl olacakmisim gibi sancilanmalar basladi. Sende herhangibir agri sanci var mi?
Ayni senin gibi ben de birsuru kaynaktan okudum...bu 2 haftalik sure malesef bilinmezliklerle dolu zaman.
Herkes ayni seyi soyluyor kafana takmazsan hersey yolunda gider diye ama malesef kafamiza takiliyor iste
Sen evde test denedin mi?

Umarim guzel haberler aliriz 22sinde. Haberleselim,

Sevgiler,
Yildiz

Kızlar kimse yokmu benim gibi bekleyen transferden sonra neler yasıyoruz paylaşalım çok zor bu süreç lutfen

Selam Eslin,

Benim transferim 10 Haziranda oldu. 6 yumurta topladilar sadece 3 tanesi dollendi, 29 yasinda oldugum icin sadece 1 tane embryo transfer ettiler. 2 tanesini de dondurdular. Transfer sonrasinda 3 gun dinlendim. Sonra yuksek tempolu isime geri dondum. Dune kadar herhangibir agri sanci hissetmedim. Ancak dun kasiklarimda agrilar basladi, sanki regl olacakmisim gibi agriyor.

Bu arada tabiiki aldigimiz ostrojen ve progesteron nedeniyle goguslerimiz sisiyor ve agriyor ayrica kabizlik vs problemi de yasamak dogal doktorumun dedigine gore. Hepsi aldigimiz ilaclarin yan etkisi, o yuzden kesinlikle dogal hamilelik belirtileri ile karistirmamak gerekiyor.

Sali gunu test yaptiracagim, sali gunune kadar heyecanli bekleyis devam edecek.

Sevgiler,
Yildiz

Selam Yildiz1, benim de transferim 12 haziranda oldu 24 haziran test günüm.... Senin dediğin gibi ben de düne kadar çok rahattım çok fazla ağrım olmadı ama dünden beri regl olacakmışım gibi sancılarım var özellikle bugün bu sancılarım beni rahatsız edecek derecede arttı az az olsa sorun değil ama bu kadar şiddetli olması korkutuyor beni... Hakkımızda hayırlısı olsun umarım salı günü güzel sonuçlar alırsın....

xBettyx,
haklisin beklemekten baska care yok...umarim hersey yolunda gider...korkutucu olan senin de dedigin gibi regl sancisina benzer sancilar duymamiz, gerci benim doktorum kabiz olmam icin ilac verdi ve mutlaka ic dedi, gaz sancisi vs yapmasin dedi. Seninki farkli bir sey verdi mi?

anlıyorum canım. bende hala hiç ağrı sızı yok. biraz korkmaya başladım neden bu kadar tepkisiz kaldı vücudum diye. boş rahimlemi geziyorum yoksa gene. off.. canım ben daha hiç test denemedim ateşime baktım acaba nasıl diye 36-9 37.0 arasında çıkıyor. diyorum hava sıcak bide erkenden uyanınca ölçmedim bir kez tuvalete kalkmıştım onlardan mı yüksekliğ diye yoksa düşükmü. amaaan aradıkça fena oluyor insan en iyisi oluruna bırakmak az kaldı zaten. sen yaptınmı evde test?

canım kabız olma sakın ve ıkınma özellikle bana dphalac diye şurup verdiler o iyi gelmişti ilk günler vardı bende transfer günü hele berbattı karnımj çok şişmişti. şimdi iyi her şey yolunda. bol bol meyve ye kayısı ye. onlar kabızlığa iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…