Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

geshenk tavsiyen için saol cnm sanada ne diyeyim bitanem Rabbim inş en kısa zamand bebişini kucagına almayı nasip eder lütfen sende üzülme napalım bizler denemeye devam edecez

Geshenkcim,

Sen ne kadar pozitif bir insansin:) gurur duydum seninle aferin...iyi ki bu siteye uye olup, seninle tanistim canim...kitabi okumaya basliyorum bu aksam - Aski Memnu'dan sonra:) bugun ofiste soyle bir goz gezdirdim aslinda bilmedigimiz pek birsey yok ama yinede okumak istiyorum:)
sana mutlaka anlatacagim okuduklarimi:)
Sevgiler,
Yildiz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

HABERLERİNİ YORUMLARINI BEKLİYORUM CANIM.

görüşmek üzere...

kızlar bişey soracam size ya bugün 6. günüm transferim ama çok başım dönüyo benim neden sizdede oluyomu ya dr umu arasam mı acaba

kızlar bişey soracam size ya bugün 6. günüm transferim ama çok başım dönüyo benim neden sizdede oluyomu ya dr umu arasam mı acaba

canım progestan kullanıyorsan o baş dönmesi yapıyor benim de sık sık başım dönüyordu baktım progestanın yan etkisinde yazıyor baş dönmesi....

canım progestan kullanıyorsan o baş dönmesi yapıyor benim de sık sık başım dönüyordu baktım progestanın yan etkisinde yazıyor baş dönmesi....

evet onu en baştan beri kullanıyorum ama bi kaçgündür baya kötü olunca korktum ozaman ii ya korkacak bişey yok :)

stelina , eslin neredesiniz?

Burdayim canim uyku tutmadi kactan beri uyanigim cok stresliyim delirmek uzereyim Dun idrar testi yaptim ve sonuc négatif takmadim aslinda cunku adet olmadigim surece Umut var ve hala bisey yok bu bekleyis feci halée yipratiyo béni allahim emeklerimizi bosa cikartma yardim et biz kullarina tedavide hic sevmedigim surec suan tek istegim iyi veya kotu bi sonuca ulasmak aslinda tek istegim iyi sonuc ne uyku tutuyo ne baska bisey esimle bile konusamaz durumdayiz birbiriize ne demeliyiz bilmiyoruz sadece bifbirimizin yuzune bakip olmazsa uzulmek yok yani cok uzulmek yok diyoruz aslinda bu durumda daha cok esime uzuluyorum Ben oda bana ne tuhaf :) karmasik duygular icindeyim anlican kendi derdimden seni unuttum nasilsin bebis nasil kendinize iyi bakin ve bize dua edin bu arada test tarihim pazartesi gorusmek uzere

kızlar bişe sorucam pazartesi transferim var ama ben anestezili istiyorum.sizlerin tranferde canınız yandımı.nası oluyo.rahimi bi aletle açıp ölemi yapıyolar biraz anlatabilirmisiniz

kızlar bişe sorucam pazartesi transferim var ama ben anestezili istiyorum.sizlerin tranferde canınız yandımı.nası oluyo.rahimi bi aletle açıp ölemi yapıyolar biraz anlatabilirmisiniz

evet o şekilde yapılıyor.rahat ol.acı olmuyor.anesteziye hiç gerek yok

ÇOK ÜZÜLDÜM ESLıN, neler yaşadığını öyle iyi biliyorum ki..bazen hiç olmayacak diye düşünüyordum, lanetliyim diye düşünüyordum.evlendim 8 yıl geçti 1 kerecik bile hamile kalamadım artık yaşlandım diyordum.sonra bir gün baktım ki hamileyim.şimdi düşünüyorum ki ben bile hamile kaldıysam herkes kalabilir.onlara moral olsun diye benim gibi uğraşan arkadaşlarımı aradım önce..kimse inancını kaybetmesin, ne olur kaybetme...çok masraf biliyorum ben de çok para harcadım 6 yıldır... sıfır bir araba alacak kadar çok...çok acı çektim ama inan hepsi unutuluyor.OLACAK BıRGÜN MUTLAKA OLACAK...

Son düzenleme:
slm benim transferimin 6 cı günü bu pazar baktırıcam.hayırlısı diyelim.sanırım olumsuz sonuç alanlar var aslında olumsuz demiyorum bu sefer ıskaladım diyelim.varya bende sonuç olumsuz olursa ağlayıp üzülücem ama önemli olan ben ve eşimin el kol sağlığı:))biz eşimle aslında çoktan büyük bir aileyiz bunu hiç unutmuyorum.olamadı kendimizi toplayıp birdaha deneriz.sonuçu olumsuz olan varsa sakın pes etmesin birde herşeyin zamanı var demekki bizler tıptan faydalanalım elimizden geleni yapalım rabbim zamanıysa verir:)

kızlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum...ama sizlere tavsiyem (ki tecrübeyle sabittir) kesinlikle ama kesinlikle stres yapmayın..yaratacak olan Allah'tır bizler sadece birer vesileyiz...dua edin ve günlük hayatınıza devam edin , transfer olduğunuz düşüncesini kafanızdan atmaya çalışın , ne kaybedersiniz ki bide böyle deneyin

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba bende tüp bebek ile şu anda hamileyim.Tedaviye değilde gezmeye gider gibi gittik.Her dr. giderken değişik bişeyler yaptık.değişik yerlerde yemek yedik çay içtik tatlı yedik hep gülerek gidip geldik.3. gün embiriyosu idi çok kaliteli olduğunu söylediler.idrarımı hiç hissettirmeden sonda ile boşalttılar.2 saat sonra tuvalete kalktım.3 gün 3 gece faydası oldu mu bilmiyorum dizlerim bükük uyudum hep sırt üstü uyudum.yastıklara dayadım dizlerimi yada 2 yastığın üzerine koydum.3. günden sonra evin içinde gezinmeye başladım.Hep dinlendim.Hiçbirşey yapmadım tv seyrettim. çok nadir 3. günden sonra internete girdim 3 gün cep tlf ile konuşmadım.hastanede bile aileme kapatırdım.Annem ve eşim bana prenses gibi baktılar.5 gün yemek masasını yatağımın yanına taşıyıp benimle 3 öğün yanımda yemek yediler.elimi hiçbirşeye sürmedim hep yattım ve arada gezindim.Hergün taze portakal suyu biraz ananas biraz kivi biraz kiraz(aspirin etkisi var dikkatli olmak gerekir ben severek yedim) yedim.diğer meyvelerden de ve arada kuru kayısı yedim.Hiç kabız olmadım.Annem ve ben hep YASİN okuduk.Bütün yakınlarımız bizim için dua etti.3 öğüne dikkat ettim.7.gün adet belirtileri olmaya başladı karnımda ve kasıklarımda bacaklarımda hafif sızlamalar oldu.o zaman anladım hamile olduğumu çünkü 9. gün benim adet günümdü ve bu belirtiler adet günümde olurdu.2 gün önce bu belirtilerden anladım.ertesi ve diğer ertesi gün de vardı aynı belirtiler.Kendimden emin oluca 9. gün sabah dayanamayıp test yaptım ve kalın pembe çizgi gördüm.Tabi eken yapmamalıydım çıkmayabilirdi de.Ertesi gün daha silikti testen herhalde.Allah ol deyince oluveriyor.Ben bunları yaptım.Herkesin allah yardımcısı olsun.Daha yumurta büyütme iğneleri yapılırken konuşmaya başladım bebeğimle.Ama her sonuca da alıştırdık kendimizi.Ama eşimle çok inandık 2. denememizde olacağına.İrenbe Aral Özbal ve ekibi işlerinde çok iyiler.aradığınız herşey bu hastanede var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…