sağol canım. demek sende beni takip ediyordun dua içinde Allah razı olsun sağol eksik olma. her şey nasip kısmet. bugün bir toplantı vardı orada konu oldu ablalar var bizlerden büyük bana teselli veriyorlar birisi dediki ruhlar yaratıldığı zaman herkes sırasını bekler gireceği bedeni bilir ve zamanı gelince yerini alır yoksa ne yaparsan yap o zaman gelmediyse bir şeylerde bahane aramak boşuna.bende bunu mantıklı buluyorum o yüzden tamamen oluruna bırkamak için elimden geleni yapıyorum. dinlediğim bütün hikayeler bana şunu gösterdi kafandan attığın anda hiç istekli olmadığın anda olmaz denilen kişilere bile geliyor bu bebekler mesele kafadan atmak özetle. sende bunu uygula canım. senin transferin olmuşmuydu peki. sonuç neydi?
sakin sakin bekle şimdi sanki sana hiç işlem yapılmamış gibi bekle. sakın belirti falan arama hareketsiz kalıp kendini dahada kasma günlük hayatına devam et. ben öyle yapmadım maalesef şu an bu hatamın daha iyi farkındayım. sana tavsiyelerim böyle. hadi hayırlısı bakalım.
inşallah sonucun pozitif olur canım evet beklemek en zoru geçmiyor sanki zaman ama zamanı gelince kavuşursun sağlıkla hayırla bebeğine
Geshenkcim,
Sen ne kadar pozitif bir insansin:) gurur duydum seninle aferin...iyi ki bu siteye uye olup, seninle tanistim canim...kitabi okumaya basliyorum bu aksam - Aski Memnu'dan sonra:) bugun ofiste soyle bir goz gezdirdim aslinda bilmedigimiz pek birsey yok ama yinede okumak istiyorum:)
sana mutlaka anlatacagim okuduklarimi:)
Sevgiler,
Yildiz
kızlar bişey soracam size ya bugün 6. günüm transferim ama çok başım dönüyo benim neden sizdede oluyomu ya dr umu arasam mı acaba
canım progestan kullanıyorsan o baş dönmesi yapıyor benim de sık sık başım dönüyordu baktım progestanın yan etkisinde yazıyor baş dönmesi....
stelina , eslin neredesiniz?
Malesef bu seferde olmadı dün adet oldum(
ya arkadaşım ne olur üzülme Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin arkadaşım biliyorum üzxülme demek ne kadar kolay demii ama seni çok ii anlıyorum üzme kendini sana yazık[/QUO sagol canım yapicak bisey yok uzul ağla hep aynı alıştım sanırım bunlara daha hafif gecirdim sanki busefer ara ara ağlama nobetlerim tutuyo genede:)) ne diyelim Rabbim en iyisini bilir
kızlar bişe sorucam pazartesi transferim var ama ben anestezili istiyorum.sizlerin tranferde canınız yandımı.nası oluyo.rahimi bi aletle açıp ölemi yapıyolar biraz anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?