Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

germe kendini canım.. eminimki iyi sonuç alacaksın bugünde.. o artık seninle annesi merak etme sen yerimseniben

merhaba arkadaşlar,
bugün test sonucumu aldım.11. gün değerim 170.5 çıktı.ilk aşamayı atlattık bakalım.hayırlısıyla 2 gün sonrada ikiye katlarsa hamileyim diyeceğim artık:))))
ben transferden sonra ilk 25. dk.tuvalete gittim çünkü çokkk sıkışmıştım.onu takip eden her 45 dk. da da gittim.ne bitmek bilmeyen su çıkışıydı o öylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonrasında bir sokak yukarıdaki misafirhanemize çıktık ve ben o akşam uzandım.ama öyle hiç kımıldamadan dümdüz değil,sağıma soluma bol bol dönerek hatta uzun oturarak geçirdim geceyi.sonraki sabahtan itibarende hiçbirşey olmamış gibi davrandım.gezdim,tozdum eğlendim.transferin 4. günü ankaradan ç.kaleye geldik.burada da yine aynı şekilde davrandım.kimseyi dinlemedim kafama göre takıldım hatta havalar soğuk gitmeseydi denizede girecektim ama o olmadı işte.bende bu bölümü çok araştırmış biri olarak kendi transfer sonrası durumumu paylaşayım dedimolumunekankayizsmile

canım eve tıkılıp kalmış biri olarak hızla ve gözlerime inanamayarak okudum yazdıklarını
benim 2. denemem ve bugün transferimin 3. günü hava sıcak daraldım,bunaldım,sıkıldım...tek embriyo transfer edildi allah yardımcımız olsun ne güzel senin değerin iyi çıkmış hamilesin allahın izniyle darısı bana..geçmiyor günler yaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten çevremdeki herkes inanmayan gözlerle bakıyor bana tatlım. bu benim 4. denemem bundan önceki üçünde evde yatıp durdumda oldu mu dedim,bu sefer tam tersini yaptım.zaten doktorlarda bunu öneriyorlar.en azından benim dr.um bunu önermişti.bende işe yaradı,sizlerlede paylaşayım dedimolumunekankayizsmile

evet cumartesi 11 gün 62.03 olan sonucum pazartesi yani bugün 13 gün ve 151.16 olmuş 2dende fazla katlamış:)))))))))))))))))))))))))))darısı herkesin başına hemşerim senin en kısa zamanda darısı başına diyorum.hamişleride tebrik ediyorum:)

tebrik ederim. hayırlı olsun..

:lepi: harikaaaaaaaaaaaaaaa... süpeeeeeeeerrrrrrrrr hihoyyyt maşşallahhh hadi sağlıkla devamı olsun inşallah.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüvpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan banada çok dua et ne olur... ümidimi kaybettiğim bugünlerde aah aahhh..

Merhaba herkeze yazıları okuyup baya rahatladım... Bugun transferim oldu 11 yumurtanin 5 dollendi demisti bugun kaliteli sadece 2 tane dediler Allaha sukur Tup bebege girebildik,yeni yari yolda mi kaldim diye korkmustuk.

Ne iyecegimi ne icecegimi bilmiyorum..Ozel bir diyet var mi? Allah herkeze yardimci olsun!

6. gün itibarıyla bende öyle yapıcam canım yaa..yat yat zaman geçmior..bugündaha sık kalktım oturdum kasıklarım ağrıdı ama ne yapıyım transferden öncede ağryodu zaten..ol dediyse rabbim olmuştur aslında bukadar basit amaa...
zeymah tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bana inşallahhh......
kukacım ananas suyu,dut kurusu ve kabak çekirdeğini duydum ben birde kabız olmamak için kayısı tüketiyorum ben ayrıca sabah ve akşam bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum...allah yardımcınız olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızz

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..
hamileliklerini öğrenenleri tebrik ediyorum,değerlerinin kat kat artmasını diliyorum..benim gibi tedavi aşamasında olanlara da başarılı tedaviler diliyorum..
transferi yapılmış arkadaşlara bir sorum var;vurulan son iğneden kaç gün ya da kaç saat sonra çatlatma iğnesi vuruluyor,merak ediyorum da!

geshenk inşallah yarabbim en kısa zamnada sende hamiş kalırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Arkadaşım senin adına öyle çok sevindim ki, Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim tedavimi de Ulun Bey yaptı, bende bugün 8. günümdeyim Pazar günü tahlil yaptıracağım ama hiçbirşey hisstmiyorum ağrı sızı yok, sende herhangi bir belirti olmuşmuydu, birde transferden sonra karından iğne yapmaya devam ettin mi? bana sadece kalçadan iğne verdiler de merak ettim.

benim en son yumurta geliştici iğnem olan gonal-f akşam 7 gibiydi ve vurulduğu akşamkadan sonra bir gece boş geçti ertesi gece tam 11 de olmuştu.. öyle demişti doktorum ve yine bir gece geçti sonrasındaki günün sabahı 09:30 gibide yumurtlarım toplanmıştı..
hayırlı olsun bakalım nerede yaptırdın?? ilk denemenmi? sebepsizlerdenmiydin ben gibi sende :)

öncelikle hayırlı olsun..
canım göbek çevresinden yapılan iğneler yumurta geliştirmek için transfer sonrası buna gerek kalmıyor zira zaten istenen yumurtalar toplanmış ve embriyo oluşturulmuş hatta rahime gönderilmiş oluyor... bu aşamadan sonrasında tutunması bekleniyor ya zaten bunun içinde destek amaçlı kalça iğneleri veriliyor progesteron hormonu iğnesi onlar rahim duvarının incelmesini engelleyip kalın kalmasını böylece tutunmayı kuvvetlendirsin diye yani... teste kadar yapacaksın onları inşallah pozitifi görüp bir süre daha yapacaksın sonrasında kesecekler onuda.. çok acı veren bir iğne zaten yağlı olduğu için çabuk dağılmıyor bere ve sertleşme yapıyor değilmi... alkollü pamukla ovalayın oraları ancak öyle geçiyor... elevit ve coraspinde alıyormusun?

burcudoğan canım arkadaşım kişiye göre tedavi değişiyor.takibimi süleyman bey yapmıştı toplama ve transferi ulun bey yapmıştı.hala kalçadan ve gmbekten iğneye devam ediyorum kese görülene kadarda devam edecekmişim.çok net belirti olmadı adet olucakmışım gibi hafif kasık dolgunluğu ve hafif bel ağrısı dinlenmeyle geçen 10 gün çok az açık kahve lekelenme oldu ertesi gün geçti.ama inan kişiden kişiye değişiyor.herkesin yapısı farklı buna takılma belirtisi hiççç olmayıp hamile olan var bilemiyoruzki.hadi bakalım inşallah bhcg yüksek çıkar inşallah kardeş ....birde ben pek stres yapmadım hep içimden hayırlısıysa vakti geldiyse olsun yarabbim dedim hep öyle dedim...

haaa bu arada göbekten olan iğnelerim biri kan sulandırıcı biride progesteron salgılayan yağlı iğne o tedavideki iğnelerden değil.bence kafanı karıştırma ulun bey iyi bir hekim o nederse onu dinle.hadi hayırlısı sevgi ile kal...

geshen canım hemşom nasılsın.kocaman öpt..

canım transfer sonrası neden iğne verdiler size kan sulandırıcı düşük tehlikesine karşı bunun için coraspin veriyorlar diğer doktorlar.. göbektende verildiğini hiç bilmiyordum bakın yeni bişi daha öğrendim..

sağol hemşoooo bende seni öpüyorum tatlı hamişim.. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

amin canim son igneyi 21.30 yaptim ve catlama ignesini 22.00 yaptim...Allahim yardimcimiz olsun! Insallah sonuc alirsin

merhaba! Arkadaslar coraspin transferden sonra kac gun devam edilecektir? bugun 2-ci gunum almadim simdi icersem gec mi olur.
ARkadaslar yarin biraz dis alacagim seyler var transferin 3-cu gunun olacak acaba bir sakincasi var mi? Cunku persembe donuyorum mecbur cikmam gerekecek tavsiyeniz ne olacak transfer olan arkadaslar..

herkeze Allahim yardimci olsun!

Tsk deri canim test ne zaman yaacaksin?Ne zaman belli olacak? Bugun 2-ci gunum canim sikildi yerinde uzak oturan biri degilim patlayacagim gibi geldi.Surekli yemek istiyorum azcik ama 3 saat arayla normal mi degil mi diyorum..

Bu arada ananas suyunu yakin marketlerden bulamadim incir suyu nar cayi yogurt yran su gunde 2 defa cay iciyorum. Yarin dut kurusun aliyim kabak cekirdegi ile Allah buyuktur insallah Allahim yuzumuzu guldurur umidiyle yasiyorum

Suan dollenmis transfer olan iki yumurtamla konusup duruyorum...Yarin mecbur alacak seylerim var biraz gezecegim...Insallah bir zarari olmas yorulmadan donmeye calisirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…