evet eray bey yaptı o tedavimde solda kist olduğu halde stoplamadılar devam ettiler.ve solda hiççç yumurt olmuyordu.4 yumurt koyuldu 3 kalitesiz 1 tanesi fena değil deyip 4 tane koymuşlardı.umutta 2 ay doğum kontrol hapı kullandırdı dr ben çok özle bişey yapmadım tedavime 1 ay kala internette okudum kistim için soğan kürü yaptım çok düzenli değil ama günde 1 kere yaptım bilmiyorum faydası oldumu ve tüm yumurtlara soldan çıktı:)))doktorundan memnunsan devam et. ama sorun çözülmeden bence tüp bebek denenmemeli.eşimde sorun yoktu.eşime özel bişey yapmadım.eşinden sorun yoksa ve yumurta kalitende iyi o oluşum her neyse eğer erken menapoz riskini yol açmayacaksa alınması aldır ve donmuşları koydur.olmadı son bi şans ver sende umut tüp bebekte denersin:))))allahım inşallah en kısa zamanda rabbim sanada verir:))bana varya 4 kez tüplerim kapalıyken yumurtlatıp ilişki önerme tedavisi yapıldı yani ovulasyon indiksiyonu hataya bak tüplerime bakmadan adamlara diyorumki 1.5 yıl oldu korunmuyoruz dedim önce araştırılkar eziyetli rahim filmi çekitler.ünüversitede eziyetli tüp bebek negatif sonuç anlıyorum seni insanın bırakası geliyor.lütfen bırakma dr dan memnun değilsen bundan sonarki tedaviye yeni sayfayala başla önce dinlen ben öyle yaptım pskolojik destek aldık eşli özelde çalışıyordum ayrıldım ,faydası oldumu bilmiyorum soğan kürü yaptım.en önemlisi doktorum ve ekibe çok inanandım.bugüne kadar doktorların yaptığı gibi yapalım olur olmaz demedi sorunu çözdü 3 ay hatta 4 ay geç başladım...çok uzatmada 30 dan sonar kadınada yumurt rezervi azalıyor.önce bir tatil yada bir kaç ay dinlen emin adımlarla başla sakın pes etme:))))))inşallah benimkide bugün saat 2de baktırıcam katlamıştır...biraz gergin gibiyim ama tatlı gerginli...
canım eve tıkılıp kalmış biri olarak hızla ve gözlerime inanamayarak okudum yazdıklarını
benim 2. denemem ve bugün transferimin 3. günü hava sıcak daraldım,bunaldım,sıkıldım...tek embriyo transfer edildi allah yardımcımız olsun ne güzel senin değerin iyi çıkmış hamilesin allahın izniyle darısı bana..geçmiyor günler yaaaa
merhaba arkadaşlar,
bugün test sonucumu aldım.11. gün değerim 170.5 çıktı.ilk aşamayı atlattık bakalım.hayırlısıyla 2 gün sonrada ikiye katlarsa hamileyim diyeceğim artık:))))
ben transferden sonra ilk 25. dk.tuvalete gittim çünkü çokkk sıkışmıştım.onu takip eden her 45 dk. da da gittim.ne bitmek bilmeyen su çıkışıydı o öylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonrasında bir sokak yukarıdaki misafirhanemize çıktık ve ben o akşam uzandım.ama öyle hiç kımıldamadan dümdüz değil,sağıma soluma bol bol dönerek hatta uzun oturarak geçirdim geceyi.sonraki sabahtan itibarende hiçbirşey olmamış gibi davrandım.gezdim,tozdum eğlendim.transferin 4. günü ankaradan ç.kaleye geldik.burada da yine aynı şekilde davrandım.kimseyi dinlemedim kafama göre takıldım hatta havalar soğuk gitmeseydi denizede girecektim ama o olmadı işte.bende bu bölümü çok araştırmış biri olarak kendi transfer sonrası durumumu paylaşayım dedimolumunekankayizsmile
evet cumartesi 11 gün 62.03 olan sonucum pazartesi yani bugün 13 gün ve 151.16 olmuş 2dende fazla katlamış:)))))))))))))))))))))))))))darısı herkesin başına hemşerim senin en kısa zamanda darısı başına diyorum.hamişleride tebrik ediyorum:)
ceshenk ve cemre18 çok teşekürler darısı herkesi başına inşallah 2 ye de katlar tam rahatlarım evet 8 gün ankaraya aynı gün gidiş ve dönüş yapmıştım 8 saat yol yaptım. trasferden 2 saat sonrada 2 saat otobüsle eve dönmüştüm.demekki nasibimde varmış:))ama yolculuklardada hiç yormadım kendimi:))2 ci tüp bebek denememdi bu ilki ünüversitedeydi ve 7 yumurta çıkmıştı hepsi kalitesiz , bunu umut tüp bebekte yaptırmıştım 13 yumurta çıktı 10 tane döllendi 7 tane 8 hücreliydi 6 dondurulmuştu 1 tane tranfer edilmişti, ilkinde 4 taneydi ama kalitesizdi demekki önemli olan çok yumurta transfer etmek değil 1 tane olsun ama kaliteli olmasıymış önemli olan:))rabbim herkese nasip etsin:))
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..
hamileliklerini öğrenenleri tebrik ediyorum,değerlerinin kat kat artmasını diliyorum..benim gibi tedavi aşamasında olanlara da başarılı tedaviler diliyorum..
transferi yapılmış arkadaşlara bir sorum var;vurulan son iğneden kaç gün ya da kaç saat sonra çatlatma iğnesi vuruluyor,merak ediyorum da!
Arkadaşım senin adına öyle çok sevindim ki, Allah tamamını erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim tedavimi de Ulun Bey yaptı, bende bugün 8. günümdeyim Pazar günü tahlil yaptıracağım ama hiçbirşey hisstmiyorum ağrı sızı yok, sende herhangi bir belirti olmuşmuydu, birde transferden sonra karından iğne yapmaya devam ettin mi? bana sadece kalçadan iğne verdiler de merak ettim.
haaa bu arada göbekten olan iğnelerim biri kan sulandırıcı biride progesteron salgılayan yağlı iğne o tedavideki iğnelerden değil.bence kafanı karıştırma ulun bey iyi bir hekim o nederse onu dinle.hadi hayırlısı sevgi ile kal...
geshen canım hemşom nasılsın.kocaman öpt..
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..
hamileliklerini öğrenenleri tebrik ediyorum,değerlerinin kat kat artmasını diliyorum..benim gibi tedavi aşamasında olanlara da başarılı tedaviler diliyorum..
transferi yapılmış arkadaşlara bir sorum var;vurulan son iğneden kaç gün ya da kaç saat sonra çatlatma iğnesi vuruluyor,merak ediyorum da!
6. gün itibarıyla bende öyle yapıcam canım yaa..yat yat zaman geçmior..bugündaha sık kalktım oturdum kasıklarım ağrıdı ama ne yapıyım transferden öncede ağryodu zaten..ol dediyse rabbim olmuştur aslında bukadar basit amaa...
zeymah tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bana inşallahhh......
kukacım ananas suyu,dut kurusu ve kabak çekirdeğini duydum ben birde kabız olmamak için kayısı tüketiyorum ben ayrıca sabah ve akşam bir yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum...allah yardımcınız olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?