slm benim transferimin 6 cı günü bu pazar baktırıcam.hayırlısı diyelim.sanırım olumsuz sonuç alanlar var aslında olumsuz demiyorum bu sefer ıskaladım diyelim.varya bende sonuç olumsuz olursa ağlayıp üzülücem ama önemli olan ben ve eşimin el kol sağlığı:))biz eşimle aslında çoktan büyük bir aileyiz bunu hiç unutmuyorum.olamadı kendimizi toplayıp birdaha deneriz.sonuçu olumsuz olan varsa sakın pes etmesin birde herşeyin zamanı var demekki bizler tıptan faydalanalım elimizden geleni yapalım rabbim zamanıysa verir:)
Geshenkcim,
Sen ne kadar pozitif bir insansin:) gurur duydum seninle aferin...iyi ki bu siteye uye olup, seninle tanistim canim...kitabi okumaya basliyorum bu aksam - Aski Memnu'dan sonra:) bugun ofiste soyle bir goz gezdirdim aslinda bilmedigimiz pek birsey yok ama yinede okumak istiyorum:)
sana mutlaka anlatacagim okuduklarimi:)
Sevgiler,
Yildiz
gehenk sağ ol hemşerim:)))tek emriyo koydula 8 hüçreli kalan 6 taneyi dondurdular.8 hücreli kaçıncı kalite oluyor.
8 hücreli 3 gün saat16:30 da konuldu.dondurulanlarda 8 hücreli.
geshenk allah imkan versin bilzere ve eşlerimize sağlık versin durmak yok yola devam diyorum:)))bu olmasa bile dinlenip 4-5 ay sonra yola devam asla vaz geçmiyorum her olumsuz sonuç benim için kazaydı diyorum.eee tabi emek veriyoruz üzülücez ama allah sağlık verirse bizlereimkanda verir:)))
geshenk hemşerim sakın pes etme topladığın anda kendini yola devam etmeni temenni edrim:)))
benim yumurtalarım cumartesi sabah saat 11 de toplanmış oldu salı saat 16.30da transfer oldu yani 3 gün bitimine doğru transfer oldu.2ci denemem.varya ilki kocaelide oldu ve 7 tane topladılar kalitelerini bile bilmiyorum 4 tane transfer etmişlerdi 3 nün kalitesi düşük demişlerdi 1 iyi bu yüzden 4 tane koyduk dediler.olmadı negatif.2cisini özelde yaptırdım 1cisine göre düşük doz kullanıldı ve sıkı takiple 13 yumurta toplandı 10 tane döllendi.7 tanesi 8 hücreli 1 tane koyuldu 6 tane donduruldu eşimde sorun yok tüplerim yapalıydı benim.hayırlısı diyorum olmasa bile durmak yok.negatif olursa laparoskopi yapıcak doktorum.bugün 8 günüm.çok oturup yada çok ayakta kalınca bel ağrım var ve bir sürü ilaç içiyorum göbekten iğne kalçadan iğne çok emek veriyorum ama.nasıbimde varsa rabbim zamanını ne zaman uygun görürse o zaman oluca demekki:))her şeyin hayırlısı diyorum bakalım.
birde ankaraya tayinim çıktı yarın 4saat otobüs yolum var.dinlenmeye çalışıcam bakalım:))
evet tayinim çıktı memur oldum.test günüm bu cumartesi yarında ankaraya gidiyorumof tam sırasıydı.ne yapalım mecburen dikkat edicem.umut tüp bebekte dr süleyman beye gitmiştim ama ulun bey topladı ve ulun bey transferi yaptı 2side iyi:))
arkadaşlar 11.günde betehcg sonucum 62.03 çıktı pazartesi tekrar baktırıcam inşallah katlar...
arkadaşlar 11.günde betehcg sonucum 62.03 çıktı pazartesi tekrar baktırıcam inşallah katlar...
ceshenk ve cemre18 çok teşekürler darısı herkesi başına inşallah 2 ye de katlar tam rahatlarım evet 8 gün ankaraya aynı gün gidiş ve dönüş yapmıştım 8 saat yol yaptım. trasferden 2 saat sonrada 2 saat otobüsle eve dönmüştüm.demekki nasibimde varmış:))ama yolculuklardada hiç yormadım kendimi:))2 ci tüp bebek denememdi bu ilki ünüversitedeydi ve 7 yumurta çıkmıştı hepsi kalitesiz , bunu umut tüp bebekte yaptırmıştım 13 yumurta çıktı 10 tane döllendi 7 tane 8 hücreliydi 6 dondurulmuştu 1 tane tranfer edilmişti, ilkinde 4 taneydi ama kalitesizdi demekki önemli olan çok yumurta transfer etmek değil 1 tane olsun ama kaliteli olmasıymış önemli olan:))rabbim herkese nasip etsin:))
ceshen hemşom adapazarının neresindesin ben beşköprüde otoruyorum:))rabbim inşallah sanada nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))))dualarım seninle olsun:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?