Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

zeymah hemşehrim hayırlı olsun canım.
bende bir negatif aldım okuduysan geçmişte arka sayfada hemen yazım var. inşallah olumlu olur sonucun. müjdeni okurum umarım buradan.

yıldız seni merak ediyorum sürekli bakıyorum yazın varmı diye ama yokk. nerdesin neler yapıyorsun tatildemisin canım?? haber verirsen kendinden sevinirim.

en son yazan arkadaşlar paylaşımız için sağolun. ne güzel iki pozitif sonuç var... demek zamanınız gelmiş ve tüp sebep olmuş. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. diğer tüm isteyen annelik özlemi çeken kadınlarada yaşatsın inşallah.

gehenk sağ ol hemşerim:)))tek emriyo koydula 8 hüçreli kalan 6 taneyi dondurdular.8 hücreli kaçıncı kalite oluyor.

geshenk allah imkan versin bilzere ve eşlerimize sağlık versin durmak yok yola devam diyorum:)))bu olmasa bile dinlenip 4-5 ay sonra yola devam asla vaz geçmiyorum her olumsuz sonuç benim için kazaydı diyorum.eee tabi emek veriyoruz üzülücez ama allah sağlık verirse bizlereimkanda verir:)))

gehenk sağ ol hemşerim:)))tek emriyo koydula 8 hüçreli kalan 6 taneyi dondurdular.8 hücreli kaçıncı kalite oluyor.

8 hücreli 3 gün saat16:30 da konuldu.dondurulanlarda 8 hücreli.

canım güzel görünüyor. hayırlısı olsun. 2 günlükmüydü embriyoların kaç günlük verildi yani sana. epey dondurulmuşunda var maşallah inşallah şu an onlara gerek kalmaz.

geshenk hemşerim sakın pes etme topladığın anda kendini yola devam etmeni temenni edrim:)))

ne güzel öyle düşünüyor olman. canım ben bir türlü böyle düşünemiyorum. hiiiç hamile kalamadımki ben. her şey yolunda giderken bile tutmadı ya. doktorların göremediği önemli bir sorun var demekki ne bileyim açıkçası hevesimde kalmadı kabullendim yani ben durumu. herkesin çocuğu olacak diye bir şey yok ne yapalım. olursa çok büyük sürpriz hatta mucize olur bu saatten sonra bana. her şey olacağına varıyor sonuçta. inşallah senden alırız müjdeli haberi buna çok sevinirim. mutlaka haber ver olurmu canım. dularım seninle.

benim yumurtalarım cumartesi sabah saat 11 de toplanmış oldu salı saat 16.30da transfer oldu yani 3 gün bitimine doğru transfer oldu.2ci denemem.varya ilki kocaelide oldu ve 7 tane topladılar kalitelerini bile bilmiyorum 4 tane transfer etmişlerdi 3 nün kalitesi düşük demişlerdi 1 iyi bu yüzden 4 tane koyduk dediler.olmadı negatif.2cisini özelde yaptırdım 1cisine göre düşük doz kullanıldı ve sıkı takiple 13 yumurta toplandı 10 tane döllendi.7 tanesi 8 hücreli 1 tane koyuldu 6 tane donduruldu eşimde sorun yok tüplerim yapalıydı benim.hayırlısı diyorum olmasa bile durmak yok.negatif olursa laparoskopi yapıcak doktorum.bugün 8 günüm.çok oturup yada çok ayakta kalınca bel ağrım var ve bir sürü ilaç içiyorum göbekten iğne kalçadan iğne çok emek veriyorum ama.nasıbimde varsa rabbim zamanını ne zaman uygun görürse o zaman oluca demekki:))her şeyin hayırlısı diyorum bakalım.

evet o kadar emek veriliyor. Rabbim emeklerinin karşılığını versin bitanem. dışarıdan kolay gelir yaşayan bilir o aşamaları.. hele o kalçadan yediğimiz progesteron iğneleri yağlı ya dağılmıyor benim hala geçmedi yerleri düşün işte. kolay değil hiç bir aşama. kolaymı 2 günde bir çatala otur onca iğne ye ilaç al. Allahım daha aratmadan verir inşallah. karşılığını alırsın umarım canım benim. opuyorumnanaktan

birde ankaraya tayinim çıktı yarın 4saat otobüs yolum var.dinlenmeye çalışıcam bakalım:))

pardon canım mesleğini unuttum ben. memurmuydun tayinin çıktı.. yaa tam zamanını bulmuş nasıl yolculuk yapacaksın şimdi test günün ne zamandı. vee hangi hastaneye yaptırdın tüp bebeğini.. zor olmayacakmı devam edecek süreç açısından.

evet tayinim çıktı memur oldum.test günüm bu cumartesi yarında ankaraya gidiyorumof tam sırasıydı.ne yapalım mecburen dikkat edicem.umut tüp bebekte dr süleyman beye gitmiştim ama ulun bey topladı ve ulun bey transferi yaptı 2side iyi:))

bu merkez ve doktorlar hakkında hep iyi şeyler duyuyorum. inşallah sanada uğurlu gelirler. başarılarını sendede gösterirler. gerçekten zamanlama çok fena olmuş. olsun vardır bir hayır bunda da. hayırlı olsun. çok dikkat et ama. kendi aracınızlamı gideceksiniz. otobüslemi.. ağır hareket et tamammı. çok da kasma ama rahat davran zarar verecek şeylerden kaçın yeter.

otobüsleama otobüs bence fazla sarsmıyor.yok ya öyle aşırı kasmıyorum çok oturunca bel ağrım olıyor ama arada hareket ederim.sağ ol tavsiyelerin için sonucu bildirirm:)

arkadaşlar 11.günde betehcg sonucum 62.03 çıktı pazartesi tekrar baktırıcam inşallah katlar...

çoooooooooook sevindim.... ahhhh ne güzel haber :lepi: hadi inşallah katlar.. katlar hatta merak etme.... ikinci testin ne zamandı.. 11. gün çok iyi sonuç maşallah.... bu ilk hamileliğinmiydi senin??? daha önce kalabilmişmiydin yani??? senin ekip başarılıymış gerçektende... nasıl sevindim anlatamam.. bak yolculuk yaptın bide o arada... demekki olacağı zaman engel tanımıyor..... alkisalkisalkis

ceshenk ve cemre18 çok teşekürler darısı herkesi başına inşallah 2 ye de katlar tam rahatlarım evet 8 gün ankaraya aynı gün gidiş ve dönüş yapmıştım 8 saat yol yaptım. trasferden 2 saat sonrada 2 saat otobüsle eve dönmüştüm.demekki nasibimde varmış:))ama yolculuklardada hiç yormadım kendimi:))2 ci tüp bebek denememdi bu ilki ünüversitedeydi ve 7 yumurta çıkmıştı hepsi kalitesiz , bunu umut tüp bebekte yaptırmıştım 13 yumurta çıktı 10 tane döllendi 7 tane 8 hücreliydi 6 dondurulmuştu 1 tane tranfer edilmişti, ilkinde 4 taneydi ama kalitesizdi demekki önemli olan çok yumurta transfer etmek değil 1 tane olsun ama kaliteli olmasıymış önemli olan:))rabbim herkese nasip etsin:))

ceshen hemşom adapazarının neresindesin ben beşköprüde otoruyorum:))rabbim inşallah sanada nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))))dualarım seninle olsun:))))))))))))))))

amiiinnn.... valla çok sevindim hemşehrim... gelecek olan bak nasılda geliyor. inşallah sımsıkı tutunur annesine hiiç bırakmaz. canım ilkini izmitte eray bey yaptı sanırım.. 4 embriyo transfer ettiler değilmi o zaman.. şimdi 1 tane... bak işte aynen dediğin gibi kaliteli olsun çok olacağına dimi onların kalitesi çokmu düşüktü acaba.. peki bu tedavinde özel bir şey yapmışmıydım karışımlar falan aldınmı hani yumurtan kaliteli olsun diye. yada eşine kür vitamin desteği falan oldumu.. çok sordum ama :))) benimde 5. gün transferiydi ve 2 adet verilmişti yani blastokist tutunma şansı daha yüksek hale getirilmişti ve ikiside 5AA idi yani en yüksek kalite ama gene olmadı.. şimdi bir kademe daha düşük dondurulmuşlarım var ama şans görmüyorum kendimde açıkçası artık vazgeçtim gibi bişi... çokk uğraştım çünkü.. bu kadar iyi gitmesine rağmen genede olmadı ya.. bende bide myom var rahim kadar büyüktü işlem öncesi ilaçlarında etkisiyle büyümüştür dahada mutlaka.. hamile kalmana zararı olmaz demişti doktorum ve o haliyle denendi fakat rahmi deforme ettiğini söyledi bir keresinde.. şimdi onu aldırsammı diye var kafamda rahime zarar verip hepten o da giderse erken menopaza girmekten korkuyorum.. işte bebek araken başıma gelenler bunlar.. o da aşılamadan sonra varoldu bende....

ceshen hemşom adapazarının neresindesin ben beşköprüde otoruyorum:))rabbim inşallah sanada nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))))dualarım seninle olsun:))))))))))))))))

ben merkezde oturuyorum... sakarya caddesinde... ahhh etmesini çok isterdim ama etmeyecek galiba hiç ümidim yok bu saatten sonra..

evet eray bey yaptı o tedavimde solda kist olduğu halde stoplamadılar devam ettiler.ve solda hiççç yumurt olmuyordu.4 yumurt koyuldu 3 kalitesiz 1 tanesi fena değil deyip 4 tane koymuşlardı.umutta 2 ay doğum kontrol hapı kullandırdı dr ben çok özle bişey yapmadım tedavime 1 ay kala internette okudum kistim için soğan kürü yaptım çok düzenli değil ama günde 1 kere yaptım bilmiyorum faydası oldumu ve tüm yumurtlara soldan çıktı:)))doktorundan memnunsan devam et. ama sorun çözülmeden bence tüp bebek denenmemeli.eşimde sorun yoktu.eşime özel bişey yapmadım.eşinden sorun yoksa ve yumurta kalitende iyi o oluşum her neyse eğer erken menapoz riskini yol açmayacaksa alınması aldır ve donmuşları koydur.olmadı son bi şans ver sende umut tüp bebekte denersin:))))allahım inşallah en kısa zamanda rabbim sanada verir:))bana varya 4 kez tüplerim kapalıyken yumurtlatıp ilişki önerme tedavisi yapıldı yani ovulasyon indiksiyonu hataya bak tüplerime bakmadan adamlara diyorumki 1.5 yıl oldu korunmuyoruz dedim önce araştırılkar eziyetli rahim filmi çekitler.ünüversitede eziyetli tüp bebek negatif sonuç anlıyorum seni insanın bırakası geliyor.lütfen bırakma dr dan memnun değilsen bundan sonarki tedaviye yeni sayfayala başla önce dinlen ben öyle yaptım pskolojik destek aldık eşli özelde çalışıyordum ayrıldım ,faydası oldumu bilmiyorum soğan kürü yaptım.en önemlisi doktorum ve ekibe çok inanandım.bugüne kadar doktorların yaptığı gibi yapalım olur olmaz demedi sorunu çözdü 3 ay hatta 4 ay geç başladım...çok uzatmada 30 dan sonar kadınada yumurt rezervi azalıyor.önce bir tatil yada bir kaç ay dinlen emin adımlarla başla sakın pes etme:))))))inşallah benimkide bugün saat 2de baktırıcam katlamıştır...biraz gergin gibiyim ama tatlı gerginli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…