merhaba arkadaşlar,
bugün test sonucumu aldım.11. gün değerim 170.5 çıktı.ilk aşamayı atlattık bakalım.hayırlısıyla 2 gün sonrada ikiye katlarsa hamileyim diyeceğim artık:))))
ben transferden sonra ilk 25. dk.tuvalete gittim çünkü çokkk sıkışmıştım.onu takip eden her 45 dk. da da gittim.ne bitmek bilmeyen su çıkışıydı o öylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonrasında bir sokak yukarıdaki misafirhanemize çıktık ve ben o akşam uzandım.ama öyle hiç kımıldamadan dümdüz değil,sağıma soluma bol bol dönerek hatta uzun oturarak geçirdim geceyi.sonraki sabahtan itibarende hiçbirşey olmamış gibi davrandım.gezdim,tozdum eğlendim.transferin 4. günü ankaradan ç.kaleye geldik.burada da yine aynı şekilde davrandım.kimseyi dinlemedim kafama göre takıldım hatta havalar soğuk gitmeseydi denizede girecektim ama o olmadı işte.bende bu bölümü çok araştırmış biri olarak kendi transfer sonrası durumumu paylaşayım dedimolumunekankayizsmile
canım elbette ne kadar çok hücreye bölünmüş şekilde trannsfer olursa o kadar daha iyi olur ama bu senin bebeğinin tutunmayacağı anlamına gelmez.burada o kadar çok kişi okuduk ki senin durumunda olupta şimdi bebeklerini kucağına almış olan.sen hiç umudunu yitirme.hep iyisini düşün iyisi olsun canım.slm arkadaşlar bende nette dolaşırken buldum burayı ve çok sevdim bende tüpbebek yaptırdım ve bugün transferimin 6.günü ağrılarım var ama bir sorum olacak bana bir yumurta tarnsfer edildi ve 2 hücreliydi araştırmalarıma göre 4 ve 6 hücreli tutma şansı yüksek deniyo umudum sönmeye başladı aranızda varmı bu şekilde olan 20 sinde kan tahtili yaptırıcaz sonuç ne olur bilmiyorum allah herkese yanı sırada bana bu duyguyu yaşatsın acil cevap...
canım ilk değerim 170,5 ti işte.yarın ikinci testim.ikiye katlarsa artık daha rahat hamileyim demeye başlayabileceğimopuyorumnanaktanMasallah. trnsfer sonrasi 10 dk sonra hemen sikistigim daynamadigim icin wc gittim 30 dk icerisinde yeni gittim sonra 2 saagat dinlendikten sonra eve geldik.
Canim tahlil sonuclarini aldin mi?
Iyi haberlerinizi bekliyorum kizlar haber verin?
canım ilk değerim 170,5 ti işte.yarın ikinci testim.ikiye katlarsa artık daha rahat hamileyim demeye başlayabileceğimopuyorumnanaktan
slm kuka arkadaşım gebelik testine kadar kullandırıyolar coraspirini bana bir değişini verdiler inş hepimizin hakkında kayırlısı olsun birde çıktığın zaman dikkatli yürürsen merdiven inip çıkmaya dikkat edersen allahın izniyle bişi olmaz doktorlar yatmayı fazla tavsiye etmiyo ama dikkatli olmak gerekiyo
öncelikle hayırlı olsun..
canım göbek çevresinden yapılan iğneler yumurta geliştirmek için transfer sonrası buna gerek kalmıyor zira zaten istenen yumurtalar toplanmış ve embriyo oluşturulmuş hatta rahime gönderilmiş oluyor... bu aşamadan sonrasında tutunması bekleniyor ya zaten bunun içinde destek amaçlı kalça iğneleri veriliyor progesteron hormonu iğnesi onlar rahim duvarının incelmesini engelleyip kalın kalmasını böylece tutunmayı kuvvetlendirsin diye yani... teste kadar yapacaksın onları inşallah pozitifi görüp bir süre daha yapacaksın sonrasında kesecekler onuda.. çok acı veren bir iğne zaten yağlı olduğu için çabuk dağılmıyor bere ve sertleşme yapıyor değilmi... alkollü pamukla ovalayın oraları ancak öyle geçiyor... elevit ve coraspinde alıyormusun?
burcudoğan canım arkadaşım kişiye göre tedavi değişiyor.takibimi süleyman bey yapmıştı toplama ve transferi ulun bey yapmıştı.hala kalçadan ve gmbekten iğneye devam ediyorum kese görülene kadarda devam edecekmişim.çok net belirti olmadı adet olucakmışım gibi hafif kasık dolgunluğu ve hafif bel ağrısı dinlenmeyle geçen 10 gün çok az açık kahve lekelenme oldu ertesi gün geçti.ama inan kişiden kişiye değişiyor.herkesin yapısı farklı buna takılma belirtisi hiççç olmayıp hamile olan var bilemiyoruzki.hadi bakalım inşallah bhcg yüksek çıkar inşallah kardeş ....birde ben pek stres yapmadım hep içimden hayırlısıysa vakti geldiyse olsun yarabbim dedim hep öyle dedim...
arkadaşlar bende hala sonç bekliyorum ağrılarım azda olsa var ama neye delalet tabi bilmiyorum sizler hangi hastanede yaptınız öğrenebilirmiyim allah herkese hayırlı haberler duyursun[/QUOTE
Arkadaşım, İnşallah hayırlı haberleriini duyarız. Ben Umut Tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum Ulun Bey ve ilk denemem inşallah son olur, Pazar günü tahlil yaptıracağım, ağrının olması iyi diyorlar, bende hiç ağrı sızı yok, yumoşlar toplandıktan sonra ve tedavi sırasınca da hiç ağrım olmamıştı.
arkadaşlar merhaba
nasipse ekim-kasım gibi umut tüpte tüp bebek koyduracağız . muhasebeciyim günde 12 saat çalşıyorum ve işim stresli bir türlü karar veremiyorum işi bırakayım mı bırakmayayım mı gerçi doktorla detaylı da görüşücem ama.. çalışan var mı aranızda ? bu zorlu yolda hepimizin işi rastgider inşallah..
ya malesef bendede 3 yumurta var anlamadım yaşıma göre çok düşükmüş sizlerde yine baya yumurta toplanıyo bende 1 yumurta hepsinden önce büyüme yapıyo o büyüyen yumurta şuan alınıp atıldı sağlıklı falan olduğu söylendi ama bilmiyorum yarın sabah sonuç alıcam çok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?