Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

slm arkadaşlar bende nette dolaşırken buldum burayı ve çok sevdim bende tüpbebek yaptırdım ve bugün transferimin 6.günü ağrılarım var ama bir sorum olacak bana bir yumurta tarnsfer edildi ve 2 hücreliydi araştırmalarıma göre 4 ve 6 hücreli tutma şansı yüksek deniyo umudum sönmeye başladı aranızda varmı bu şekilde olan 20 sinde kan tahtili yaptırıcaz sonuç ne olur bilmiyorum allah herkese yanı sırada bana bu duyguyu yaşatsın acil cevap...

Masallah. trnsfer sonrasi 10 dk sonra hemen sikistigim daynamadigim icin wc gittim 30 dk icerisinde yeni gittim sonra 2 saagat dinlendikten sonra eve geldik.

Canim tahlil sonuclarini aldin mi?

Iyi haberlerinizi bekliyorum kizlar haber verin?

canım elbette ne kadar çok hücreye bölünmüş şekilde trannsfer olursa o kadar daha iyi olur ama bu senin bebeğinin tutunmayacağı anlamına gelmez.burada o kadar çok kişi okuduk ki senin durumunda olupta şimdi bebeklerini kucağına almış olan.sen hiç umudunu yitirme.hep iyisini düşün iyisi olsun canım.

Masallah. trnsfer sonrasi 10 dk sonra hemen sikistigim daynamadigim icin wc gittim 30 dk icerisinde yeni gittim sonra 2 saagat dinlendikten sonra eve geldik.

Canim tahlil sonuclarini aldin mi?

Iyi haberlerinizi bekliyorum kizlar haber verin?
canım ilk değerim 170,5 ti işte.yarın ikinci testim.ikiye katlarsa artık daha rahat hamileyim demeye başlayabileceğimopuyorumnanaktan

slm kuka arkadaşım gebelik testine kadar kullandırıyolar coraspirini bana bir değişini verdiler inş hepimizin hakkında kayırlısı olsun birde çıktığın zaman dikkatli yürürsen merdiven inip çıkmaya dikkat edersen allahın izniyle bişi olmaz doktorlar yatmayı fazla tavsiye etmiyo ama dikkatli olmak gerekiyo

çok teşekkür ederim cevabın için arkadaşım ama günler geçmek bilmiyo malesef salı günü sonuç belli olacak ama

Tsk edrim canim! insallah birsey olmas insallah saglam evime donerim!Duanizi eksik etmeyin Gorusmek uzere!

Bende progesteron sertleşme yapmadı ama, kalçalarım morardı hergün elevit, coraspin, folibit ve birde günde 4 tane estrofem içiyorum, ayrıca günde 3 kez 2 şer tane progestan kapsül vajinadan atıyorum.
12. günüm Pazar'a denk geliyor, kan tahlilini Cumartesi yaptırsam olurmu acaba....

Offf çok sağol canım ya, bende Ulun Beye güveniyorum bakalım inşallah Allah gönlümüze göre verir, sen kaçıncı gün yaptırmıştın testi ve değeri kaç çıkmıştı, Pazara bekleyemiycem bende 11. gün yaptırayım diyorum.

arkadaşlar bende hala sonç bekliyorum ağrılarım azda olsa var ama neye delalet tabi bilmiyorum sizler hangi hastanede yaptınız öğrenebilirmiyim allah herkese hayırlı haberler duyursun

Arkadaşım, İnşallah hayırlı haberleriini duyarız. Ben Umut Tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum Ulun Bey ve ilk denemem inşallah son olur, Pazar günü tahlil yaptıracağım, ağrının olması iyi diyorlar, bende hiç ağrı sızı yok, yumoşlar toplandıktan sonra ve tedavi sırasınca da hiç ağrım olmamıştı.

burcudoğan arkadaşım her bünye farklı diyolar ağrısızda olabiliyomuş ben 7 sene önce bir kez denetmiştim ozaman olmamıştı 7 sene sonra birkez daha denemek istedim 6 aydır uğraşıyorum üçüncü iğnede tek yumurta ilk önce büyüme yapıyo biraz ara verdik bir ay sonra tekrar iğnelere başladım yine tek yumurta önce büyüdü ve bende devam ettim o bir yumurta 2 hücreli olarak atıldı sonuçta bende korkuyorum inş senin içinde hayırlı haberler duyarız herkese allah hayırlı haberler vermeyi sağlar cevabın içinde tşk ederim

arkadaşlar merhaba
nasipse ekim-kasım gibi umut tüpte tüp bebek koyduracağız . muhasebeciyim günde 12 saat çalşıyorum ve işim stresli bir türlü karar veremiyorum işi bırakayım mı bırakmayayım mı gerçi doktorla detaylı da görüşücem ama.. çalışan var mı aranızda ? bu zorlu yolda hepimizin işi rastgider inşallah..

canım işten ayrılmana gerek yok ben izne getirdim 10 gün evdeydim ama dr sana diyo bugün dinlen çok agır işler yapma örnek boyunu geçen yere uzanma gibi falan zaten çok yatmak iyi degil diyolar san ayat demiyo dr normal hayatına dön diyolar işi bırakmana gerek yok anlayacagın

Galiba 2-3 günlük konuşmalarımız silinmiş.
Cumartesi negatif sonucu aldığımdan beri dünya başıma yıkılmış gibiydim fakat bugün biraz daha iyiyim, sabah Ulun Bey2 in yolunu tuttum, benden 7 yumurta toplanmıştı, öncelikle neden yumurta sayısının az olduğunu araştıracakmışız, adetimin 3. günü yaptırmak üzere kan tahlili verdi, tahlil sonucuna göre belki laporoskopi yapılıp tüplerimin bağlaanması gerekebilirmiş, çünkü tüplerde sıvı birikmesi var ve bu sıvı embriyoyu zehirleyerek tutunmasını engelliyebiliyormuş, aranızda daha önce bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar varsa bilgi verirse çok sevinirm.

senın aına cok uzuldum rabbım ınsana herseyı alıstırıor malesef
benımde ekımde ılk denemem olacak
nşşşş hepımızın yuzu guler

ya malesef bendede 3 yumurta var anlamadım yaşıma göre çok düşükmüş sizlerde yine baya yumurta toplanıyo bende 1 yumurta hepsinden önce büyüme yapıyo o büyüyen yumurta şuan alınıp atıldı sağlıklı falan olduğu söylendi ama bilmiyorum yarın sabah sonuç alıcam çok korkuyorm

umarım istediğin sonuca ulaşırsın, sonuçta bir yumurta ve bir embriyo lazım bu iş için, sağlıklı bir döllenme olduktan sonra 1-2 farketniyr aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…