Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

umarım istediğin sonuca ulaşırsın, sonuçta bir yumurta ve bir embriyo lazım bu iş için, sağlıklı bir döllenme olduktan sonra 1-2 farketniyr aslında.

malesef cnm bende sabırsızlandım ve bu akşam gidip kan tahtililimi yaptırdım ama sonuç negatif kısmetse önümüzdeki ay birdaha deniycez ama nasıl olucak bilmiyorum

malesef cnm bende sabırsızlandım ve bu akşam gidip kan tahtililimi yaptırdım ama sonuç negatif kısmetse önümüzdeki ay birdaha deniycez ama nasıl olucak bilmiyorum

Çok üzüldüm canım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, hamile olduğunu öğrenip sonradan kaybedenleri düşünüp avuttum ben kendimi, ya öyle olsaydı çok daha zor olurdu dayanmak.
Yılmak yok bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıyla er yada geç.

aminn
pes etmek yok....
inşallah bir gün (++++++)bol pozitifli rapor alıcaz hepimiz.

Üzülme der... Mevlana ..!
İstediğin bir şey
olmuyorsa ,
ya daha iyisi olacağı için...;
ya da gerçekten de olmaması,
gerektiği için olmuyordur. . .

‎....''OLMUYORSA ZORLAMAYACAKSIN''.......
‎..*Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelers...in.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin… Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın… Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi!
Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa olmazı için zorlayacaksın.....

allah herkese nasip etsin diyorum negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin.burcu ben 11 gün baktırmıştım 62.03 çıktı 13 gün yine baktırdım 151.16 çıktı bu cumartesi ultrason var inşallah sağlıklı keseyi görür doktor.internete çok giremiyorum işim gereği ama kusura bakmayın geç cvp vermek zorunda kalıyorum.rabbim herkese versinnnnn:)

burcu bir önceki yazını şimdi okudum.benim 2ci denememde oldu keseyi görmeden bebeği görmeden hala inanamıyorum.sakın pes etme önce sorun ortadan kalsın öyle devam et.anlıyorum üzgünsün çok normal.ama en önemlisi sana ve eşine bir şey olmasın bu işin devamlılığında siz çok önemlisiniz sağlıkcakla kal.

çok güzelmiş...

Çok güzel bir sözmüş, teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla sıhhatle keseyi de göreceksin, bebişini kucağına da alacaksın.

Darısı bizlerin başına.opuyorumnanaktan

burcudoğan cnm sana özel mesaj atamıyorum henüz ben hastane masrafını sorucaktım tüpbebek için iğneler hariç nekadar tutuyo cevap yazabilirsen sevinirim mecburen buradan yazabildim

burcudoğan cnm sana özel mesaj atamıyorum henüz ben hastane masrafını sorucaktım tüpbebek için iğneler hariç nekadar tutuyo cevap yazabilirsen sevinirim mecburen buradan yazabildim

Valla ben Umut'a Çider aracılığı ile gittim, 150 TL çidere üyelik parası ödedim, sonrasında Umut'a ilaçlar tüm tedavi dahil 4.350 TL ödedim. bidiğim kadarıyla Çiderle gitmezsen 5.000 TL oluyor ilaçlı, ilaçsız kaç para bilmiyorum sormadım hiç.

anladım cnm bende çidere üyeydim bikaç kez gittim ama bidaha gitmedim hala mail falan geliyo ordan ama fiyatlar aşağı yukarı heryerde aynı

kızlar selam tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
dün öğlen transferim oldu.transfer sırasında hiçbir acı tahrişim falan olmadı doktorumun eli çok hafiftir ama bu sabah kanlı akıntım geldi.çok korktum doktorumu aradım ama dün rahme takılan o aletten dolayı olabileceğini söyledi ama dün hiçbirşey ve yaralama olmadı ki.
bu ne şimdi kızlar bebeğime bişey mi oldu (Allah korusun) ama çok üzüldüm

seni arıyorum ben de bizim topic de yazdım sana gel bak :)

onemlı bişi deildir inşşşşşşşşşşş
rabbım saglıklan kucagına bebegını almayı nasp etsın

üzülmene gerek yok bişi olsaydı doktorun zaten uyarırdı o an sana göre bişi olmadı gelebilir ama aletten olabiliyomuş beni uyarmışlardı hafif kanama gelebilir diye üzülme allahın izninle inş güzel bi sonuç alırsın güzel haberlerini burdan duyarız senin kaçıncı denemendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…