Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım cevap veren tüm arkadaşlara ve sana da teşekkürler.ilk denemem canım ama dün moralim çok bozuktu ama bügün daha iyiyim çok şükür.ateşim çıktı dün kompres yaptı eşim tüm gece hastalandım sanırım...

ertesı gun dus alabılıyorsun canım ama sıcak olmamak kaydıyla. ılık olacak su. bırde vajına na sabun surmemeye calıs

Merhabalar,
21 Temmuzda transferim oldu, bu sayfaya transfer oldum. Ağır kaldırmadan, uzanmadan, eğilmeden günlük hayatıma devam ediyorum, evden çıkma konusunda treddüt yaşıyorum. Dün 10 dk bir yüyüyüş yaptım, sonra eve döndüm ve yattım, yürümeyivereyim şu günlerde de dimi? ne de olsa kaldı 9 GÜN:))

hayırlı olsun tedavın canım. insallah 9 gun sora guzel haberlerını alırız. atlayıp zıplamadıktan sonra 15 dk yuruyusun bır zararı yok dıye bılıyorum ama sen yınede vucuduna kulak ver garantıye al dımı:)

slm arkadaslar. Ben cok iyi türkce bilmiyorum ama burasini cok ama cok iyi buldum, bütün hepinizin dualari insallah kabul olur. Bende sizler gibi anne olmayi cok istiyorum. 1 defa tüp bebek yaptirdik almanyada ama tutmadi. Sizlerden cok iyi bilgiler okudum burada. Benim ilk tedavimde bana yat filan demediler hatta ertesi gün calistim. Burada öyle diyorlar. Bir daha denememde hep yaticam. Simdik tedavi oldugum yerden ayrilip baska yerde yaptirmayi düsünüyorum, iyimi olur bilmiyorum. Birdahaki ayda görüsmemeiz var. Eger bir daha tutmayacak olursa biz tüp bebek icin türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz. Buradaki türklerin hepsi bize türkiyeyi tavsi ediyorlar.

Merhaba daha önce de anlatmıştım ama yine anlatmak istedim.Bende tüp bebek ile şu anda hamileyim.Tedaviye değilde gezmeye gider gibi gittik.Her dr. giderken değişik bişeyler yaptık.değişik yerlerde yemek yedik çay içtik tatlı yedik hep gülerek gidip geldik.3. gün embiriyosu idi çok kaliteli olduğunu söylediler.idrarımı hiç hissettirmeden sonda ile boşalttılar.2 saat sonra tuvalete kalktım.3 gün 3 gece faydası oldu mu bilmiyorum dizlerim bükük uyudum hep sırt üstü uyudum.yastıklara dayadım dizlerimi yada 2 yastığın üzerine koydum.3. günden sonra evin içinde gezinmeye başladım.Hep dinlendim.Hiçbirşey yapmadım tv seyrettim. çok nadir 3. günden sonra internete girdim 3 gün cep tlf ile konuşmadım.hastanede bile aileme kapatırdım.Annem ve eşim bana prenses gibi baktılar.5 gün yemek masasını yatağımın yanına taşıyıp benimle 3 öğün yanımda yemek yediler.elimi hiçbirşeye sürmedim hep yattım ve arada gezindim.Hergün taze portakal suyu biraz ananas biraz kivi biraz kiraz(aspirin etkisi var dikkatli olmak gerekir ben severek yedim) yedim.diğer meyvelerden de ve arada kuru kayısı yedim.Hiç kabız olmadım.Annem ve ben hep YASİN okuduk.Bütün yakınlarımız bizim için dua etti.3 öğüne dikkat ettim.7.gün adet belirtileri olmaya başladı karnımda ve kasıklarımda bacaklarımda hafif sızlamalar oldu.o zaman anladım hamile olduğumu çünkü 9. gün benim adet günümdü ve bu belirtiler adet günümde olurdu.2 gün önce bu belirtilerden anladım.ertesi ve diğer ertesi gün de vardı aynı belirtiler.Kendimden emin oluca 9. gün sabah dayanamayıp test yaptım ve kalın pembe çizgi gördüm.Tabi eken yapmamalıydım çıkmayabilirdi de.Ertesi gün daha silikti testen herhalde.Allah ol deyince oluveriyor.Ben bunları yaptım.Herkesin allah yardımcısı olsun.Daha yumurta büyütme iğneleri yapılırken konuşmaya başladım bebeğimle.Ama her sonuca da alıştırdık kendimizi.Ama eşimle çok inandık 2. denememizde olacağına.İrenbe Aral Özbal ve ekibi işlerinde çok iyiler.aradığınız herşey bu hastanede var.

senın adına cok sevındım
darısı bızeınşşş
beyınde ınandıgın zamn zaten
bu iş pozıtıf oluor
saglıklan buyut bebegını

arkadaşlar merhaba, benimde 26 sında transferim gerçekleşti. ama 1 gün yattım sonrasında yatak istirahati yapmıyorum. evde takılıyorum öyle. doktorum rahat olmam gerektiğini söyledi. çok iyi ve güvenilir bir merkezde bu süreci geçirdiğimiz içinde bende onlara uyuyorum.sürekli kitap okuyarak vakit geçiriyorum.okumassam aklım hep ufaklığa gidiyor :)) söylemesi bile güsel. Güzel Allahım dularımızı kabul etsin, hayırlı haberlerle yüzümüzü güldürsün inşallah..

inş cnm hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini allah hepimize kısmet etsin bu duyguyu

inş canımmmmmmmmm

tebrikler rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin. bizde ikinci denememizi yapacağız. bu sefer asla stres yapmayacağım. inşallah ekimde bende size güzel haberlerle geleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…