ben transferimden sonra 1. gün hiç kalkmadım. sonraki günler sadece tuvalet ve yemek için kalktım, ananas 1 gün yedim, kabak çekirdeği, dut kurusu, antep fıstığı,yer fıstığı, ceviz, badem, kuru kayısı, dut kurusu, incir... yedim. transferden sonra 7 . gün oturarak ılık banyo yaptım. 9. gün ablama gittim ama orda da yattım.yani benim 11. günüm kanamam oldu o gün bile yattım, ama o gün çok ağladım çünkü kanamam adet kanaması gibiydi ve sancım vardı. sonuç negatif...
boynumuzun borcu olarak yazalım bizde. transferden 30 dakika sonra hemşire geldi tuvalete gitmek istiyorsanız kalkabilirsiniz ilaçları anlatayım dedi. ben ilaçları anlatın ondan sonra giderim dedim. toplam 37 dakikka felan yattım yani. sonra taksi ile 30 dakikalık bir yol yaptım. bana sürekli yatmayın dediler. ben de yemeğe felan kalktım masada yedim yemeğimi. tuvalate felan gittim. ayakta dolandım. bebişime kan gitsin diye. bol bol protein yedim. transfer gününü saymazsaz 3. günün akşamı uçak ile 1,5 saat yolculuk yaptım. rötar muhabbeti olmuştu bi de. uzun süre bekledik hava limanında. 6. gün iş yerime gittim. biraz takıldım felan izin alıp çıktım. şimdi neleri yapmadım ona geçeyim. ananas kivi felan yemedim. elimden geldiğince eğilmedim. eğisem dahi bacaklarımı iyice kırıp eğildim. yukarıdan bi şey almak için uzanmadım. merdiven inip çıkmamaya özen gösterdim. 1 kilonun üzerinde şeyleri kaldırmadım. sonucum pozitif. ben bi de sağ tarafıma yattım. iyi gelirmiş dediler doğru mu bilemiyorum. progestran iğnleri için sıcak su torbası müthiş bir buluş iğneyi yapıp üzerine koyuyorum. ne morartı ne birikme hiç olmadı. şiddetle tavsiye ediyorum. hepinizin sonucunun pozitif olması dileğimle opuyorumnanaktan
boynumuzun borcu olarak yazalım bizde. Transferden 30 dakika sonra hemşire geldi tuvalete gitmek istiyorsanız kalkabilirsiniz ilaçları anlatayım dedi. Ben ilaçları anlatın ondan sonra giderim dedim. Toplam 37 dakikka felan yattım yani. Sonra taksi ile 30 dakikalık bir yol yaptım. Bana sürekli yatmayın dediler. Ben de yemeğe felan kalktım masada yedim yemeğimi. Tuvalate felan gittim. Ayakta dolandım. Bebişime kan gitsin diye. Bol bol protein yedim. Transfer gününü saymazsaz 3. Günün akşamı uçak ile 1,5 saat yolculuk yaptım. Rötar muhabbeti olmuştu bi de. Uzun süre bekledik hava limanında. 6. Gün iş yerime gittim. Biraz takıldım felan izin alıp çıktım. şimdi neleri yapmadım ona geçeyim. Ananas kivi felan yemedim. Elimden geldiğince eğilmedim. Eğisem dahi bacaklarımı iyice kırıp eğildim. Yukarıdan bi şey almak için uzanmadım. Merdiven inip çıkmamaya özen gösterdim. 1 kilonun üzerinde şeyleri kaldırmadım. Sonucum pozitif. Ben bi de sağ tarafıma yattım. Iyi gelirmiş dediler doğru mu bilemiyorum. Progestran iğnleri için sıcak su torbası müthiş bir buluş iğneyi yapıp üzerine koyuyorum. Ne morartı ne birikme hiç olmadı. şiddetle tavsiye ediyorum. Hepinizin sonucunun pozitif olması dileğimle opuyorumnanaktan
boynumuzun borcu olarak yazalım bizde. transferden 30 dakika sonra hemşire geldi tuvalete gitmek istiyorsanız kalkabilirsiniz ilaçları anlatayım dedi. ben ilaçları anlatın ondan sonra giderim dedim. toplam 37 dakikka felan yattım yani. sonra taksi ile 30 dakikalık bir yol yaptım. bana sürekli yatmayın dediler. ben de yemeğe felan kalktım masada yedim yemeğimi. tuvalate felan gittim. ayakta dolandım. bebişime kan gitsin diye. bol bol protein yedim. transfer gününü saymazsaz 3. günün akşamı uçak ile 1,5 saat yolculuk yaptım. rötar muhabbeti olmuştu bi de. uzun süre bekledik hava limanında. 6. gün iş yerime gittim. biraz takıldım felan izin alıp çıktım. şimdi neleri yapmadım ona geçeyim. ananas kivi felan yemedim. elimden geldiğince eğilmedim. eğisem dahi bacaklarımı iyice kırıp eğildim. yukarıdan bi şey almak için uzanmadım. merdiven inip çıkmamaya özen gösterdim. 1 kilonun üzerinde şeyleri kaldırmadım. sonucum pozitif. ben bi de sağ tarafıma yattım. iyi gelirmiş dediler doğru mu bilemiyorum. progestran iğnleri için sıcak su torbası müthiş bir buluş iğneyi yapıp üzerine koyuyorum. ne morartı ne birikme hiç olmadı. şiddetle tavsiye ediyorum. hepinizin sonucunun pozitif olması dileğimle opuyorumnanaktan
slm cnm allah bebeğini kucağınada alman dileğiyle inş herkez bu sonucu duyar inş seni kaçıncı denemendi bu ben sanırım en büyük hatayı yere eğilerek sürekli puzzle yaptım masada yapamadım oturarak sonucumun negatif olmasına etkiisi varmı bilmiyorum bunun diğer türlü dikkat ettim ama bilmiyorum önümüzdeki ay ikinciye yapıcam daha dikkatli olmaya çalışıcam allah hepimize pozitif sonucu duymamız dileğiyle
inşallah esracım hamileyim diye burdan ilan etmek nasip olur bize de....
bnce rızkı gelmemıs onunla alakası yok
tabıkı dıkkat etmek lazım ama
nasp olmamaısssa dıkkat etsende bos
rabbım en kısa zamnda pozıtıf sonucları burada
hep bırlıkte paylasmak dılegıylennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tşkler esracım cevabın için evet haklısın kısmet işi bu aa nebliyim insa kuruntuda yapabiliyo allah hepimize hayırlı haberer alıp söylememiz dilğiyle
inşallah güzeel sonuçlar alırsın canım. iğneleri aslında aynadan bakarak yapabiliyorsakta eşin yaparsa daha kolay olur. enjektörün içinde hava kalmayacak şekilde ayarlıyorsun. zaten şimdi sağ sol kalçalarda iğne yerleri vardır. onların hemen yanına dik bir şekilde -dik olması gerekiyor- batır. hepsini 5 sn içinde zerk etmek yeterli. sıcak su torbası işe yarıyor. aslında iğne yapmasını bilen bir yakınınızdan eşin yardım alsa hemencecik öğrenir. yazık o kadar yol. ben de ilk denememde çok zorlanmıştım. her gün araba ile bi sabah bi akşam yollar kötü 15 dakka yol yapıyodum. yalnız başka iğnelerde denemeyin sorumluluk kabul etmiyorummrb ben de 28 inde transfer oldum 1 gün dinlendim istanbuldan kocaeline geldim arada kalkıyorum çünkü çok ağrım oluo gaz sancısı kalp ağrısı ve üzerine ishal çok acı çekiyorum progesteron iğnelerini biz yapabiliomuyuz benim uzun bir yol yürümem gerekio şimdiden teşekkürler:)))
hayırlısıı kaldı 10 gün((
canım vakti gelmemiş diye düşün. yoksa ben neler yaptığımı anlatsam bir sürü şey çıkarırım. bneim ikinci denememdi inşallah en kısa zaman içinde bebişini kollarına alırsın. :Saruboceq:slm cnm allah bebeğini kucağınada alman dileğiyle inş herkez bu sonucu duyar inş seni kaçıncı denemendi bu ben sanırım en büyük hatayı yere eğilerek sürekli puzzle yaptım masada yapamadım oturarak sonucumun negatif olmasına etkiisi varmı bilmiyorum bunun diğer türlü dikkat ettim ama bilmiyorum önümüzdeki ay ikinciye yapıcam daha dikkatli olmaya çalışıcam allah hepimize pozitif sonucu duymamız dileğiyle
inşallah güzeel sonuçlar alırsın canım. iğneleri aslında aynadan bakarak yapabiliyorsakta eşin yaparsa daha kolay olur. enjektörün içinde hava kalmayacak şekilde ayarlıyorsun. zaten şimdi sağ sol kalçalarda iğne yerleri vardır. onların hemen yanına dik bir şekilde -dik olması gerekiyor- batır. hepsini 5 sn içinde zerk etmek yeterli. sıcak su torbası işe yarıyor. aslında iğne yapmasını bilen bir yakınınızdan eşin yardım alsa hemencecik öğrenir. yazık o kadar yol. ben de ilk denememde çok zorlanmıştım. her gün araba ile bi sabah bi akşam yollar kötü 15 dakka yol yapıyodum. yalnız başka iğnelerde denemeyin sorumluluk kabul etmiyorumlmaz:
canım vakti gelmemiş diye düşün. yoksa ben neler yaptığımı anlatsam bir sürü şey çıkarırım. bneim ikinci denememdi inşallah en kısa zaman içinde bebişini kollarına alırsın. :Saruboceq:
devası sürekli yatmak mı acaba arkadaşlar. doktorlar günlük yaşamınıza devam edin diyorlar. gerçi ben 10 gündür işe gitmiyorum, evden çıkmıyorum pek. ama günde 15 dk yürüyorum yine de. zaten her şey vizdan azabı çekmeme sebep oluuyor, sanki hiç kıpırdamamalıymışım gibi. off çok zor. 6 günüm kaldı teste. hepimize Allah kolaylık versin.
senın ıcın hayırlısı ne ise o olsun ınşşşş
cumlemız ıcın hayırlısı olsun
bnde anlamadım hep yatmakmı lazım acaba
ama kan dolasımı ıcın gezmekte lazımmıs
ya yat dolas fark etmez bence rızkı
varsa her durumda gelır:1hug:
inşallah rızkı vardır; yüzümüz güler; bugün tam 1 hafta oldu transfer olalı. içim öyle tuhaf ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?