Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bebeğimi...bu nasıl güzel bir söz böyle.....umut veriyorsun sen...sen ne durumdasın.

evet canım bebegını
hadı suan senınlen bırlıkteyse
su bos yere uzulmelerıne onunda canı sıkılıodur
otur konus onunlan
sıkı tutun annecıgıne de oksa guzelce
daha henuz adet olmadın o senın ıcınde
senınlen bırlıkte
umut vermek ıcın burdayız bızler....
ben ekım ayında tup bebege gıdıorum kısmetse
ılk denemem heyecan korku bır arada
heyacanım daha agır basıorrrrr

evet kesinlikle çok heyecanlı bir süreç. bambaşka bir duyguymuş.ama beklemek daha farklı..bugünlerde adet belirtilerimde oluşmaya başladı. bilmiyorum hayırlısı olsun artık. çok az gnüm kaldı ama günler geçmiyo, telaş içindeyim. onu ne çok istediğimi bilse, huysuzluk etmez gelirdi sanırım hemen :))

cok ıstedıgını emın ol bılıor
ama naz yapıor
bızımkıler hemen olanlardan farklı bıraz annesi :)

arkadaşlar negatif sonucundan sonra bugün doktoruma kontrole gittim muayenede tek yumurtam 19 cm olmuş doktorum bu yumurtayı alıp transfer etmeyi önerdi bende denemek istedim bu akşam çatlatma iğnesini yapıcam perşembe doktora gidicez eyer yumurta istenilen durumdaysa alınıcak aranızda bu şekilde yapan varmı acaba iğnesiz ve doğal acaba nasıl olur

Ben de 4. tüp denememi Ekim de yapıcam Umut tüp bebeye. Daha önceki üçünde 10 çalışmıyodum, 10 gün yattım evden çıkmadan. Ama bu sefer çalışıyorum ve transferden sonra en fazla 4 gün yatıp, 5. gün işe gitmek zorundayım, çünkü izin hakkım bitiyor. Arabamız da yok servisle gidip geliyorum. Servis de Allah a emanet paldır küldür gidiyo delikafadulden

Ne yapacağımı bilmiyorum, işe yakın olan eltimde kalsam, kayın biraderim götürüp getirir mi offf işte benim stresim hep bunlar.:çok üzgünüm:

ınsanoglunun sıkıntısı hıc bıtmıor
bende o gıdıp gelmelerı dusunuyorum
ayrıca annemde yatacam
annemın evınede gelen gıden bıtmez ne yapcam bılmıorum

bence doktoruna güveniyorsan eğer dene derim. inşallah hayırlısı olur

kızlar bugün benim transfer de 2. günüm karnım davul gibi bir de alttan yanmam var sizde de böyle oldu mu acaba

karnının şişmesi gazdan olabilir hemşire bana sürekli yatarsan gaz sancın olur demişti o yüzden ben fazla yatmıyorum

benim 12 sinde benim 5. gün embriyosuydu p. tesi günü transferim oldu p. tesiyi saymıyorlar bugün 2. gün oluyor

hayırlı sonuclarlan gelın inşşşşşşş
sızde sorun neydı kızlar
vede nerde yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…