kızlar bi şey sorucam çalışanlar varsa kaç gün izin aldınız acaba bir de sürekli yatıyormusunuz ne yapmak lazım
kızlar oruç konusunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz tutsak mı sonraya mı bıraksak,doktorunuz bişey dedi mi
valla cnm herkez ayrı bişey diyo kimisi hep yatıyo kimisi hayatına devam ediyo ben yatabildiğim kadar yattım iş yapmadım dinlendim oturduğum yerde oyun falan oynadım ama sonuç negatif en önemli olan şey sitres işin sitreslimi en önemliisi bu bence
arkadaşlar bu resmi gazetede yayınlanan bir yazı ikinci denemeden sonra 2 emriyo transfer edilebiliyomuş bilgisi olan varmı acaba hangi koşullarda bu şekilde
b) Merkezlerde ÜYTE uygulamasında birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Ancak, 35 yaşa kadar birinci ve ikinci uygulamada tek embriyo, üçüncü ve sonraki uygulamalarda iki embriyo, 35 yaş ve üzerinde tüm uygulamalarda en fazla iki embriyo transfer edilebilir
hamile kalan arkadaşlar ne yaptınız transferden sonra neler yediniz hareketlerinize kısıtlama getirdiniz mi ağrınız oldumu bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen
ALScım, transferin hayırlı olsun, 3. günün sanırım bu gün.
Sanırım bu bekleme süreside kişinin karekteristik özelliklerine göre değişiyor.
Ben çok hareketli bir insanım, öyle uzun yatmalar bana göre değil, allah mecbur etmesin atii.
Merkeze girmemiz ve çıkmamız 2 saat sürdü, toplamda 1,30 saat yattım, sonra doktorum dedi ki, istersen ip atla tutunacağı varsa tunur, 12gün yatsanda tutunmayacaksa tutunmaz, sen rahat ol dedi, bende ona güzendim ve transfer sonrası eşim ve arkadaşlarımla yemeğe gittim. Sonra bir arkadaşım benimle ilgilenmek üzere eve geldi ve 1.gün öğleden sonra yattım. 2. gün yine arkadaşım vardı, herşeyimi o yaptı saolsun ama yatmak yerine balkonda oturduk. öğleden sonra koltukta yatarak geçti. 3. günden itibaren evde yanlızdım gündüzleri ve her işimi kendim yaptım. Bulaşık makinasından tencere boşaltmak ve çamaşır leğeni kaldırmak dışında. Benim bel fıtığım olduğu için yıllardır eğilmelerime ve ağır kaldırmalarıma dikkat ederim zaten, öylede devam ettim.
3.gün hafif yürüyüş yaptım, ama kendimi iyi hissetmeyerek eve geldim, kasıklarım ağrıyordu.5. günden itibaren temizlikte yaptım, alışveriş ve pazarada çıktım, denizede gittim.
Belirti olarak da, göğüslerim şişti, damarlarım belirginleşti, kasık ağrılarım hep vardı zaten, 7. günden itibaren uykum gelmeye başladı, saat en geç 23:00 de uyuyaklıyordum. 9. gün lekelenme, şiddetli kasık ağrısı ve öğleden sonra tuvalet kağıdına açık renk kan geldi. 10. gün kan testimi yapmamı istedi doktorum ve hamileydimmm.
Belirtilerin kullandığımız ilaçlardan mı yoksa normal gebelikten mi kaynaklandığını asla bilemeyeceğiz belki ama ben bu süreci böyle yaşadım. Son gün kanı görünceye kadar hiç stres yapmadım.
Seninde rahat huzurlu bir bekleme süresi geçirmeni dilerim ve tabii bize güzel bir hamilelik haberi vermeni.
Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın ve hepimize sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin inşallah.:1hug:
senin 2. veya 3. gün emriyosu ise doğrudur 16. sı
ALScım, transferin hayırlı olsun, 3. günün sanırım bu gün.
Sanırım bu bekleme süreside kişinin karekteristik özelliklerine göre değişiyor.
Ben çok hareketli bir insanım, öyle uzun yatmalar bana göre değil, allah mecbur etmesin atii.
Merkeze girmemiz ve çıkmamız 2 saat sürdü, toplamda 1,30 saat yattım, sonra doktorum dedi ki, istersen ip atla tutunacağı varsa tunur, 12gün yatsanda tutunmayacaksa tutunmaz, sen rahat ol dedi, bende ona güzendim ve transfer sonrası eşim ve arkadaşlarımla yemeğe gittim. Sonra bir arkadaşım benimle ilgilenmek üzere eve geldi ve 1.gün öğleden sonra yattım. 2. gün yine arkadaşım vardı, herşeyimi o yaptı saolsun ama yatmak yerine balkonda oturduk. öğleden sonra koltukta yatarak geçti. 3. günden itibaren evde yanlızdım gündüzleri ve her işimi kendim yaptım. Bulaşık makinasından tencere boşaltmak ve çamaşır leğeni kaldırmak dışında. Benim bel fıtığım olduğu için yıllardır eğilmelerime ve ağır kaldırmalarıma dikkat ederim zaten, öylede devam ettim.
3.gün hafif yürüyüş yaptım, ama kendimi iyi hissetmeyerek eve geldim, kasıklarım ağrıyordu.5. günden itibaren temizlikte yaptım, alışveriş ve pazarada çıktım, denizede gittim.
Belirti olarak da, göğüslerim şişti, damarlarım belirginleşti, kasık ağrılarım hep vardı zaten, 7. günden itibaren uykum gelmeye başladı, saat en geç 23:00 de uyuyaklıyordum. 9. gün lekelenme, şiddetli kasık ağrısı ve öğleden sonra tuvalet kağıdına açık renk kan geldi. 10. gün kan testimi yapmamı istedi doktorum ve hamileydimmm.
Belirtilerin kullandığımız ilaçlardan mı yoksa normal gebelikten mi kaynaklandığını asla bilemeyeceğiz belki ama ben bu süreci böyle yaşadım. Son gün kanı görünceye kadar hiç stres yapmadım.
Seninde rahat huzurlu bir bekleme süresi geçirmeni dilerim ve tabii bize güzel bir hamilelik haberi vermeni.
Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın ve hepimize sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin inşallah.:1hug:
Ben de 4. tüp denememi Ekim de yapıcam Umut tüp bebeye. Daha önceki üçünde 10 çalışmıyodum, 10 gün yattım evden çıkmadan. Ama bu sefer çalışıyorum ve transferden sonra en fazla 4 gün yatıp, 5. gün işe gitmek zorundayım, çünkü izin hakkım bitiyor. Arabamız da yok servisle gidip geliyorum. Servis de Allah a emanet paldır küldür gidiyo delikafadulden
Ne yapacağımı bilmiyorum, işe yakın olan eltimde kalsam, kayın biraderim götürüp getirir mi offf işte benim stresim hep bunlar.:çok üzgünüm:
arkadaşlar bugünde benden 1 yumurta kalındı ilaçsız bir yumurtaydı şimdi döllenmesini bekliyoruz yarın haber verecekler transfer için doktorumla konuştum ikinci denemeden sonra 2 emriyo atılabiliyomuş ozaman neden tek yumurta transferi görülüyor hep bilgisi olan varmı benim bu uygulamamda negatif olursa normal tüpbebekte allah kısmet ederse 2 tarnsfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?