Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

kızlar bugün benim transfer de 2. günüm karnım davul gibi bir de alttan yanmam var sizde de böyle oldu mu acaba

benim yanma olmadı ama karnım çok şişio ve süreklitualete çıkıorum kasıklarım ağrıo şimdi azaldı ama ağrıyı hissettikçe insan telaşlanıo hayırlı haberler alırız umarım

canım dün nete giremedim verdiğin bilgiler için sağol inş. zaten olacağı varsa görücez bakalım kısmet bende de çok yanma ve kaşıntı var. bugün doktoru aradım yıkama jeli aldım bir nebze rahatladım hayırlısı bakalım

sağol canım dün nete giremediğim için yazamadım ben beylikdüzünde oturuyorum medicana b.düzünde yaptırdım temennilerin için sağol

canım bende aynı hastanedeyim yarın sabah kısmetse tekrar transfer yapılacak sen memnunmusun doktorlarımızdan ikimizde aynı hastanedeyiz

kızlar hepinize tedavilerinizde bol şans diliyorum.ben kendi tedavimde evde istihrahat etmiştim.gece sırtüstü yatıp ayaklarımın altına yastık koyup yatmıştım. 5.günden sonra evde emek yapmaya dolaşmaya başlamıştım.onun dışında paşalar gibi yattım. kabız olmamak için kayısı yedim.işe yaradı allahtan. hergün böğürtlen çayı içtim poşet çay. ve 7 gün buyunca taze ananas yedim ortasıyla beraber bir dilim. ilaçlarımı dzgün aldım.ve pozitif düşündüm.hemde pembe renkli lekenlemelerim olmasına rağmen moralimi bozmadım8.gün idrar testinde 2.çizgiyi görüm. inşallah sizlerde mutlu haberler alırsınız.

ne gusel tatlım bende bu sekılde yapacam
kayısı ananas falan

slm bende tüp bebek tedavisi gördüm trasferden sonra hep yattım sadece wc ve yemek
sonra hep yattım 9 gün hamilelik testinde çift çizgi çıktı gayet netti sonra kan testi değer 676 çıktı hamileydim 15 gün snra gittim 3 ciz dediler dünyalar benim oldu 2 ayımda 1 ri kendiğinden kayboldu 37 hafta yattım ilk hamilelik ve yapımın ufak olması nedeniğle taşıyamazsın dedi doktorum ev hapsi verdi yine sacede wc ve yemek yemek için kalkıyodum ama geçti şimdi ikizlerim var 4 aylık . allh herkese nasip etsin inş.

ne güzel bir duygudur böyle haberler duydukça bizede moral oluyor. allah hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin

canım bende aynı hastanedeyim yarın sabah kısmetse tekrar transfer yapılacak sen memnunmusun doktorlarımızdan ikimizde aynı hastanedeyiz

hayırlısı olsun canım herhalde transferin yapılmıştır. ben aysun hanımın hastasıyım gerçekten iyi bir doktor olduğuna inanıyorum insani ilişkileri zaten mükemmel tabi ki kısmet işi olacağı varsa olacak diye bakıyorum ben hayırlısı

ıkızlere hamıle kalmak kadar gusel bır sey varmı acaba ?

emim transferin yapıldı mı kaç emriyo kaçıncı gün emriyosu inşallah hakkında hayırlı olur

cnm ben 2 hafta önce negatif sonucu aldım 5 gün önce kontrole gittiğimde kendi yumurtamın atılması önerildi bide böyle dneyelim dedik peşembe günü 1 tane toplandı dün aradılar döllediğini söylediler şimdi bölünmesi bekleniyo sanırım yarın sabah aralar olmassa pazartesi transfer ocak eyer buda olmassa hemen adet dönemine bidaha deeyecem ama inş ona gerek kalmaz bunda tutar hepmizin burdan güzel haberler vermemizi diliyorum senin bilgin vardır sanırım ikinc denemeden sonra 2 emriyo transferi yapılabiliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…