pozıtıf olur ınşşşşşşşşş
tşler esracım inş hepimiz için bu haberi alırız
sheta inşallah sonucun güzel olur. hayırlısı olsun...
inşallah güzeel sonuçlar alırsın canım. iğneleri aslında aynadan bakarak yapabiliyorsakta eşin yaparsa daha kolay olur. enjektörün içinde hava kalmayacak şekilde ayarlıyorsun. zaten şimdi sağ sol kalçalarda iğne yerleri vardır. onların hemen yanına dik bir şekilde -dik olması gerekiyor- batır. hepsini 5 sn içinde zerk etmek yeterli. sıcak su torbası işe yarıyor. aslında iğne yapmasını bilen bir yakınınızdan eşin yardım alsa hemencecik öğrenir. yazık o kadar yol. ben de ilk denememde çok zorlanmıştım. her gün araba ile bi sabah bi akşam yollar kötü 15 dakka yol yapıyodum. yalnız başka iğnelerde denemeyin sorumluluk kabul etmiyorumlmaz:
evet zor oluyor ama alıştım artık :)) bir de son 3 gündür yapılan iğneler geri verio ne kadar bastırsamda bi eve geliom çamaşırım kan olmuş iğne akıntısı olmuş korkmaya başladım gerçi eleğe döndük resmen:)))
teşekkürler gülsümay 4 gün kaldı sonucu almaya çok heyecanlıyım bakalım ağrılarım azaldı normal hayata dönebildim:)))
kızlar bugün benim transfer de 2. günüm karnım davul gibi bir de alttan yanmam var sizde de böyle oldu mu acaba
halay cekelım ınşşşşşş
sevınclı mutluluk vede pozıtıf haberlerlen gel ınşşşşşşşş
haydi bakalım tey tey tili tili bizden mutlusu olmaz o zaman tabi :)
ALScım, transferin hayırlı olsun, 3. günün sanırım bu gün.
Sanırım bu bekleme süreside kişinin karekteristik özelliklerine göre değişiyor.
Ben çok hareketli bir insanım, öyle uzun yatmalar bana göre değil, allah mecbur etmesin atii.
Merkeze girmemiz ve çıkmamız 2 saat sürdü, toplamda 1,30 saat yattım, sonra doktorum dedi ki, istersen ip atla tutunacağı varsa tunur, 12gün yatsanda tutunmayacaksa tutunmaz, sen rahat ol dedi, bende ona güzendim ve transfer sonrası eşim ve arkadaşlarımla yemeğe gittim. Sonra bir arkadaşım benimle ilgilenmek üzere eve geldi ve 1.gün öğleden sonra yattım. 2. gün yine arkadaşım vardı, herşeyimi o yaptı saolsun ama yatmak yerine balkonda oturduk. öğleden sonra koltukta yatarak geçti. 3. günden itibaren evde yanlızdım gündüzleri ve her işimi kendim yaptım. Bulaşık makinasından tencere boşaltmak ve çamaşır leğeni kaldırmak dışında. Benim bel fıtığım olduğu için yıllardır eğilmelerime ve ağır kaldırmalarıma dikkat ederim zaten, öylede devam ettim.
3.gün hafif yürüyüş yaptım, ama kendimi iyi hissetmeyerek eve geldim, kasıklarım ağrıyordu.5. günden itibaren temizlikte yaptım, alışveriş ve pazarada çıktım, denizede gittim.
Belirti olarak da, göğüslerim şişti, damarlarım belirginleşti, kasık ağrılarım hep vardı zaten, 7. günden itibaren uykum gelmeye başladı, saat en geç 23:00 de uyuyaklıyordum. 9. gün lekelenme, şiddetli kasık ağrısı ve öğleden sonra tuvalet kağıdına açık renk kan geldi. 10. gün kan testimi yapmamı istedi doktorum ve hamileydimmm.
Belirtilerin kullandığımız ilaçlardan mı yoksa normal gebelikten mi kaynaklandığını asla bilemeyeceğiz belki ama ben bu süreci böyle yaşadım. Son gün kanı görünceye kadar hiç stres yapmadım.
Seninde rahat huzurlu bir bekleme süresi geçirmeni dilerim ve tabii bize güzel bir hamilelik haberi vermeni.
Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın ve hepimize sağlıkla kucağımıza almyı nasip etsin inşallah.:1hug:
Hayırlısı olsun tatlım inşallah güzel haberilerini alırız..Hangi hastanede yaptırdın?
sağol canım dün nete giremediğim için yazamadım ben beylikdüzünde oturuyorum medicana b.düzünde yaptırdım temennilerin için sağol
kızlar hepinize tedavilerinizde bol şans diliyorum.ben kendi tedavimde evde istihrahat etmiştim.gece sırtüstü yatıp ayaklarımın altına yastık koyup yatmıştım. 5.günden sonra evde emek yapmaya dolaşmaya başlamıştım.onun dışında paşalar gibi yattım. kabız olmamak için kayısı yedim.işe yaradı allahtan. hergün böğürtlen çayı içtim poşet çay. ve 7 gün buyunca taze ananas yedim ortasıyla beraber bir dilim. ilaçlarımı dzgün aldım.ve pozitif düşündüm.hemde pembe renkli lekenlemelerim olmasına rağmen moralimi bozmadım8.gün idrar testinde 2.çizgiyi görüm. inşallah sizlerde mutlu haberler alırsınız.
slm bende tüp bebek tedavisi gördüm trasferden sonra hep yattım sadece wc ve yemek
sonra hep yattım 9 gün hamilelik testinde çift çizgi çıktı gayet netti sonra kan testi değer 676 çıktı hamileydim 15 gün snra gittim 3 ciz dediler dünyalar benim oldu 2 ayımda 1 ri kendiğinden kayboldu 37 hafta yattım ilk hamilelik ve yapımın ufak olması nedeniğle taşıyamazsın dedi doktorum ev hapsi verdi yine sacede wc ve yemek yemek için kalkıyodum ama geçti şimdi ikizlerim var 4 aylık . allh herkese nasip etsin inş.
canım bende aynı hastanedeyim yarın sabah kısmetse tekrar transfer yapılacak sen memnunmusun doktorlarımızdan ikimizde aynı hastanedeyiz
slm bende tüp bebek tedavisi gördüm trasferden sonra hep yattım sadece wc ve yemek
sonra hep yattım 9 gün hamilelik testinde çift çizgi çıktı gayet netti sonra kan testi değer 676 çıktı hamileydim 15 gün snra gittim 3 ciz dediler dünyalar benim oldu 2 ayımda 1 ri kendiğinden kayboldu 37 hafta yattım ilk hamilelik ve yapımın ufak olması nedeniğle taşıyamazsın dedi doktorum ev hapsi verdi yine sacede wc ve yemek yemek için kalkıyodum ama geçti şimdi ikizlerim var 4 aylık . allh herkese nasip etsin inş.
emim transferin yapıldı mı kaç emriyo kaçıncı gün emriyosu inşallah hakkında hayırlı olur
emim transferin yapıldı mı kaç emriyo kaçıncı gün emriyosu inşallah hakkında hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?