cnm ben 2 hafta önce negatif sonucu aldım 5 gün önce kontrole gittiğimde kendi yumurtamın atılması önerildi bide böyle dneyelim dedik peşembe günü 1 tane toplandı dün aradılar döllediğini söylediler şimdi bölünmesi bekleniyo sanırım yarın sabah aralar olmassa pazartesi transfer ocak eyer buda olmassa hemen adet dönemine bidaha deeyecem ama inş ona gerek kalmaz bunda tutar hepmizin burdan güzel haberler vermemizi diliyorum senin bilgin vardır sanırım ikinc denemeden sonra 2 emriyo transferi yapılabiliyomuş
Merhaba cnm hiç ara vermeden mi başlıyorsun tedavine.
bende negatif sonucu alalı 10 gün oldu 1 tane dondurulmuşumla devam etmek istiyorum 11 gün sonra ilaçlara başlamak istiyorum.
Neden yumurta toplandı senden anlamadım ?
Dondurulmuşun yok mu ?
canım senin sonucunu almana kaç gün kaldı neler yapıyosun
sonucumu 12 ağustosta alacağım inşallah. 2 embriyo transfer edildi yaşım 35 ikiside kaliteli 5. gün embriyosu 4-5 tane de dondurulmuşum var. kısmet tabi şu anda hiçbir belirti yok sadece ara ara belim ve karnım ağrıyo.
senin nhakkında da hayırlısı olsun doktorum kimdi senin
herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.Benimde cuma günü oldu transferim beklemedeyim bakalım ne olacak arada ümitsizliğe kapılmıyor da değilim çok korkuyorm :çok üzgünüm:
sonucumu 12 ağustosta alacağım inşallah. 2 embriyo transfer edildi yaşım 35 ikiside kaliteli 5. gün embriyosu 4-5 tane de dondurulmuşum var. kısmet tabi şu anda hiçbir belirti yok sadece ara ara belim ve karnım ağrıyo.
herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.Benimde cuma günü oldu transferim beklemedeyim bakalım ne olacak arada ümitsizliğe kapılmıyor da değilim çok korkuyorm :çok üzgünüm:
bn 2 ay sonra gıdıcem bende cok korkuyorum
bu korkum yuzunden olmaz dıe dusunuyorum zaten
zor bir süreç beklemek tedaviden daha zor ama başa gelençekiliyor hayırlıı osun bebişlerimize kavuşalım herşeye değer o zaman
allah herkese kolaylık versin canım sabah doktorum aradı malesef yumurtam gelişme göstermedi yani bu tedavide malesef bitişle sonuçlandı şimdi adet dönemini bekliyoruz bakalım be sefer nolacak
rabbım yardımcın olsun
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
amin cnm cümlemizle ama sen neden mafoldum dedin anlamadım
o aglayan resmın cıkması ıcın yazılan sey canım
ben tüpbebekte belirti olduğuna zaten inanmıyorum artık ilkinde son ana kadar ağrılarımda vardı değişmelerde vardı ama yinede sonuç negatifti oyüzden ben ce anlaşılmıyo bu durum aslında ben 7 sene öncede bir denemem olmuştu ama ben onu saymıyorum ondada aynı belirtiler vardı herşey allahtan umarım hepimiz tadarız annelik duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?