Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Merhaba cnm hiç ara vermeden mi başlıyorsun tedavine.
bende negatif sonucu alalı 10 gün oldu 1 tane dondurulmuşumla devam etmek istiyorum 11 gün sonra ilaçlara başlamak istiyorum.
Neden yumurta toplandı senden anlamadım ?
Dondurulmuşun yok mu ?

benden 3 yumurta toplanmıştı ama 1 tanesi gelişti malesef dondurulmuşumda yoktu ben adet dönemini bekliyordum başlamak için doktoruma kontrole gittim tek yumurta kendiliğinden 19 cm olduğu görüldü ve kaliteliydi doktorum bunu alıp transfer etmeyi önerdi banada mantıklı geldi ve aldırdım ama bugün yine aradılar döllenmesine rağmen bi gelişme yokmuş yarın sabah tekrar bakacaklar eyer hala gelişmiyosa yapacak bişi yok zaten on gün içinde adet görücem tekrar deneme yapıcam inş senin içinde hayırlısı olur

canım senin sonucunu almana kaç gün kaldı neler yapıyosun

sonucumu 12 ağustosta alacağım inşallah. 2 embriyo transfer edildi yaşım 35 ikiside kaliteli 5. gün embriyosu 4-5 tane de dondurulmuşum var. kısmet tabi şu anda hiçbir belirti yok sadece ara ara belim ve karnım ağrıyo.
senin nhakkında da hayırlısı olsun doktorum kimdi senin

herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.Benimde cuma günü oldu transferim beklemedeyim bakalım ne olacak arada ümitsizliğe kapılmıyor da değilim çok korkuyorm :çok üzgünüm:

amin cnm cümlesinle benim doktorum selman bey ama ben aysun hanımada murat beyede muayne oluyorum gittiğimde kim varsa ben hastanedende doktorlarımın hepsindende çok memnunum bakalım gücümüz yettiği yere kadar deneyecek hayırlısı artık

herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.Benimde cuma günü oldu transferim beklemedeyim bakalım ne olacak arada ümitsizliğe kapılmıyor da değilim çok korkuyorm :çok üzgünüm:

inş hakkında hayırlısı olur umarım pozitif sonucu bizimle burdan paylaşırsın hepimiz mutlu oluruz

ben tüpbebekte belirti olduğuna zaten inanmıyorum artık ilkinde son ana kadar ağrılarımda vardı değişmelerde vardı ama yinede sonuç negatifti oyüzden ben ce anlaşılmıyo bu durum aslında ben 7 sene öncede bir denemem olmuştu ama ben onu saymıyorum ondada aynı belirtiler vardı herşey allahtan umarım hepimiz tadarız annelik duygusunu

ıkız olur ınşşşş:CüvCüv:

bn 2 ay sonra gıdıcem bende cok korkuyorum
bu korkum yuzunden olmaz dıe dusunuyorum zaten

zor bir süreç beklemek tedaviden daha zor ama başa gelençekiliyor hayırlıı osun bebişlerimize kavuşalım herşeye değer o zaman

ben cok panıgım ne yapcam bılmıorum
allh sabrını verır ınşşşş
su gıbı akar gıder ınş
sabrın meyvesı gusel olrmus ama bakalım :)

allah herkese kolaylık versin canım sabah doktorum aradı malesef yumurtam gelişme göstermedi yani bu tedavide malesef bitişle sonuçlandı şimdi adet dönemini bekliyoruz bakalım be sefer nolacak

allah herkese kolaylık versin canım sabah doktorum aradı malesef yumurtam gelişme göstermedi yani bu tedavide malesef bitişle sonuçlandı şimdi adet dönemini bekliyoruz bakalım be sefer nolacak

rabbım yardımcın olsun
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar bugün transferin 6.günü ama adet eğrısına benzer ağrım var normal mi bu,korkuyorum

amiiiin canım bugün bi ara aysun hanıma uğradım bende alttan çok yanma oldu olabilir jelden dolayı dedi. birde eczaneden idrar testi aldım yarın sabah yapsam mı acaba yarın 9. günüm olacak :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…