ıkız olur ınşşşş:CüvCüv:
allah herkese kolaylık versin canım sabah doktorum aradı malesef yumurtam gelişme göstermedi yani bu tedavide malesef bitişle sonuçlandı şimdi adet dönemini bekliyoruz bakalım be sefer nolacak
amiiiin canım bugün bi ara aysun hanıma uğradım bende alttan çok yanma oldu olabilir jelden dolayı dedi. birde eczaneden idrar testi aldım yarın sabah yapsam mı acaba yarın 9. günüm olacak :kedi:
olsun canım hakkında hayırlısı olsun 1. tedavin senin yeni yapılmadı mı niye 2. tedavine hemen başlanacak bende 3 adet dönemi beklendi sen de niye öyle
kızlar bugün transferin 6.günü ama adet eğrısına benzer ağrım var normal mi bu,korkuyorum
bugün test yaptırdım normalde yarın yaptırmam gerekiodu ama dayanamadım sonuç 37,61 acildeki doktor hayırlı olsun dedi inanamıyorum darısı bekleyenlerin başına:)))
pardon cnm şimdi anladım bende sabahtan beri ağlıyorum ilkinde bukadar olmamıştım amazaman geçtikçe bu sonuçları aldıkça kötü oluyoyurm allah hepimze yardım etsin
bugün test yaptırdım normalde yarın yaptırmam gerekiodu ama dayanamadım sonuç 37,61 acildeki doktor hayırlı olsun dedi inanamıyorum darısı bekleyenlerin başına:)))
tebrik ederim canım kaçıncı gün embriyosuydu senin ki kaçıncı gün testi istediler
tbrrrrrrrrrr darısı bızeeeeeeeeee
5 gün emriyosuydu doktorum aradı biraz önce değer düşük takip etmemiz gerek dedi acaba düşük mü olur kokmaya başladımbilmiyorumkismile
canım kaçıncı gün yaptırdın testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?