Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

allah herkese kolaylık versin canım sabah doktorum aradı malesef yumurtam gelişme göstermedi yani bu tedavide malesef bitişle sonuçlandı şimdi adet dönemini bekliyoruz bakalım be sefer nolacak

olsun canım hakkında hayırlısı olsun 1. tedavin senin yeni yapılmadı mı niye 2. tedavine hemen başlanacak bende 3 adet dönemi beklendi sen de niye öyle

amiiiin canım bugün bi ara aysun hanıma uğradım bende alttan çok yanma oldu olabilir jelden dolayı dedi. birde eczaneden idrar testi aldım yarın sabah yapsam mı acaba yarın 9. günüm olacak :kedi:

valla cnm ben son güne bekledim idrar testine pek güvenmiyorum daha sonrasında moralimi bozup düzgün giden bişeyide bozmak istemedim

olsun canım hakkında hayırlısı olsun 1. tedavin senin yeni yapılmadı mı niye 2. tedavine hemen başlanacak bende 3 adet dönemi beklendi sen de niye öyle

evet tedavimden bir adet geçti işte bu kendi yumurta işlemim oldu sonuçta narkozu yine aldım şimdi bu adatte başlamak istiyorum pek ara vermek istemiyorum 1 ay dinlenmek yeterliymiş sonuçta bu ara tedavide iğne yemedim 1 ay dinlenmiş oldum bu sabah selman bey aradı adetin ikinci günü gel dedi inş bişi karışmaz bakalım

kızlar bugün transferin 6.günü ama adet eğrısına benzer ağrım var normal mi bu,korkuyorum

benim son güne kadar ağrılarım oldu cnm sonuç pozitif olanların bile ağrıları oluyo bazılarında ağrı tuttuğunu gösteriyo bile denebiliyo sen poitif düşünki iyi olsun

bugün test yaptırdım normalde yarın yaptırmam gerekiodu ama dayanamadım sonuç 37,61 acildeki doktor hayırlı olsun dedi inanamıyorum darısı bekleyenlerin başına:)))

bugün test yaptırdım normalde yarın yaptırmam gerekiodu ama dayanamadım sonuç 37,61 acildeki doktor hayırlı olsun dedi inanamıyorum darısı bekleyenlerin başına:)))

tebrik ederim canım kaçıncı gün embriyosuydu senin ki kaçıncı gün testi istediler

hayırlısı olsun sıkma canını ,benimde cuma günü transferim oldu bekliyorum bakalım ne olacak ama çok stresliyim elimde değil insan o kadar çektikten sonra negatif sonuçtan korkuyor doğal olarak bana tek embriyo transferi yapıldı ondan dolayı karamsarım ilk denemem polikistik hastasıyım eşimde de şekil bozuklıuğu var sizde sorun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…