hayırlısı olsun sıkma canını ,benimde cuma günü transferim oldu bekliyorum bakalım ne olacak ama çok stresliyim elimde değil insan o kadar çektikten sonra negatif sonuçtan korkuyor doğal olarak bana tek embriyo transferi yapıldı ondan dolayı karamsarım ilk denemem polikistik hastasıyım eşimde de şekil bozuklıuğu var sizde sorun nedir
bendede tüpler tıkalı cnm geçirdiğim bi oparasyondan dolayı doktor hatasıyla tüplerim tıkanmış oyüzden tek şansım tüpbebek ama bendede az yumurta var malesef 3 yumurta toplandı ama teki oluştu banada tek atılmıştı şimdi nolcak bilmiyorum çok fazla sitres yapma biliyorum çok zor ama napalım herşey allahtan sen nerde yaptırdın[/QAnladım canım tüp bebekte tüplerin tıkalı olması önemli değil zaten yumurta az da olsa Allah verdimi verir ben memorıalde yaptırdım ve çok memnunum bu konuda gerçekten uzman bir ekibi var çok araştırdım orada karar kıldım pişman olmadım sen nerde tedavi görüyorsun memnunmusun
[/QAnladım canım tüp bebekte tüplerin tıkalı olması önemli değil zaten yumurta az da olsa Allah verdimi verir ben memorıalde yaptırdım ve çok memnunum bu konuda gerçekten uzman bir ekibi var çok araştırdım orada karar kıldım pişman olmadım sen nerde tedavi görüyorsun memnunmusun
aspirin ve folbiol kullanıyorum birde önceden beri kullandığım glukofaj ve tefor kullanıyorumama bunları tedaviden öncede kullanıyordum zaten
transferden önce 4 günlük 2 hapı bende kullanmıştım ama vajinadan jel vermediler iğne verdiler progesteron hormon iğnesi sanırım hamilelik oluşunca jeli de ekliyorlar sanırım sana iğne verilmedimi transferden sonra
öylemi, demekki değişik ilaçları var her hastanenin tedavisi farklı tabi umarım güzel sonuçlar alırız
sürekli yatmıyorum ama iş yapmıyorum pek, dinleniyorum arada oturuyorum arada pcde zaman geçiriyorum ama içimde korku ve stres var ister istemez şu gnler bir geçse hemen daha çok yeni cuma oldu transfer amatest yapmaya da korkuyorum
bende pek yatmadım ama hiç iş falan yapmadım 12 gün geçmek bilmiyo malesef nolur pozitif düşün iyi olsun biliyorum çok zor ama ben 12 günü bekleyemedim 11 gece gidip yaptırdım testi ama daha öncesi idrar testi falanda yaptırmadım negatif sonucu almama rağmen baya iyiydim ama bugün diğer gelişmedi sonucunu alınca çok ağladım eşimden baya fırça yedim tabi bu gece
anlıyorum seni lütfen sende üzme kendini yumurtalıklar her ay aynı şekilde gelişmiyorki bakarsın öbür ay daha güzel olur herşey o yüzden ümidini hiç kesme illaki vardır bir zamanı üzülerek kendine yaparsın değişen bişey olmaz dua et hayırlısını iste inşallah güzel sonuçları paylaşırız burada hayırlısıyla er yada geç
bende en son 5 vardı ama kaliteleri orta çıktı iyi değildi malesef bir tane koydular 5.gü blastokist transferi oldu galiba 2.denemede de olabiliyormuş 2 embriyo ben çok istemiştim 2 tane koymalarını ama koymadılar yasa gereği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?