Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bilmiyorum ama tamamen şansa bağlı, olduktan sonra Allah verdikten sonra her türlü verir bölünmesi önemli olabilir bunları kafaya takmamak lazım

haklısın ama takmamakta elde değil okadar dikkat ettiğim halde acaba hatamı yaptım diye sürekli arayış içindeyim bu sefer yapmayayım diye

anlıyorum canım demekki zamanı değilmiş diye düşün kendini suçlama transferin olduktan sonra yine de dikkat etmeye çalış sen tedbirini al takdiri Allaha bırak elimizden başka bişey gelmez hayırlısı hakkımızda kendine iyi bak canını sıkma umarım herşey gönlünce olur daha konuşmak isterdim fakat eşim geçicek pcye hoşçakal görüşürüz yine

tamam cnm görüşmek üzere sende kendine dikkat et iyi geceler

bugünde test yaptırdım 57.67 sanırım düşük olacak doktorun aramasını bekliyorum ne zor yahuu beklemek benzer durum yaşayan var mı acaba?

emimciğim seninle aynı hastanedemiydik ben bugün sonucumu aldım. hamileyyyyim sana da belki moral olur dedim yazayım dedim 9. gün değerim 93

ozaman sen 12 günü beklemeden yaptırdın testini bende öyle yapayım ben sonuna kadar bekledim diğerinde

cacım eğer 5. gün embriyosu ise daha önce çıkıyor. benimki 5. gün emriyosuydu benim transferden sonra 10. günde yaptır kan testini demişlerdi yani bugün. bugün gidecektim fakat aysun hanım yokmuş bugün gerçi önemli değil ama benim herşeyime bu sefer o girdiği için sonuç neyse ondan almayı istedim.zaten kapıdaki sekreter ve hemşirelerin gülüşmelerinden anlamıştım bir de 8. gün idrar testi yaptım orada 2.silik çizgiyi görmüştüm. hayırlısı önemli olan yarınki değerim yarın yine kan vereceğim katlaması gerekiyormuş inşallah katlamıştır. :))))

sheta ne oldu tam sonucun ?????

als senın adına cok sevındım
rabbım saglıklan ebebgını kucagına almayıda nasp etsın ınşşş
darısı bıze
duanı eksık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…