bilmiyorum ama tamamen şansa bağlı, olduktan sonra Allah verdikten sonra her türlü verir bölünmesi önemli olabilir bunları kafaya takmamak lazım
anlıyorum canım demekki zamanı değilmiş diye düşün kendini suçlama transferin olduktan sonra yine de dikkat etmeye çalış sen tedbirini al takdiri Allaha bırak elimizden başka bişey gelmez hayırlısı hakkımızda kendine iyi bak canını sıkma umarım herşey gönlünce olur daha konuşmak isterdim fakat eşim geçicek pcye hoşçakal görüşürüz yine
bugünde test yaptırdım 57.67 sanırım düşük olacak doktorun aramasını bekliyorum ne zor yahuu beklemek benzer durum yaşayan var mı acaba?
emimciğim seninle aynı hastanedemiydik ben bugün sonucumu aldım. hamileyyyyim sana da belki moral olur dedim yazayım dedim 9. gün değerim 93
emimciğim seninle aynı hastanedemiydik ben bugün sonucumu aldım. hamileyyyyim sana da belki moral olur dedim yazayım dedim 9. gün değerim 93
ozaman sen 12 günü beklemeden yaptırdın testini bende öyle yapayım ben sonuna kadar bekledim diğerinde
sağol canım 2 embriyo konulmuştu blostasist 5. gün embriyosuydu kaliteleri iyiydi
sheta ne oldu tam sonucun ?????
als senın adına cok sevındım
rabbım saglıklan ebebgını kucagına almayıda nasp etsın ınşşş
darısı bıze
duanı eksık etme
amiiiin canım allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?