Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaşlar kaç gündür bişey yazılmıyor als sende durum nedir tekrar test yaptırdınmı

evet ben de 2 gündür girmiyodum canım salı günü son bi kan testi istedi doktor biraz yavaş artmış kan değerim herhalde onu yaptırıcam işte inşallah iyi sonuç alırım bakalım hayırlısı :)))))

inş cnm hayırlı haberler alırsın allah hepimize hayırlı haberler duyursun salı akşamı güzel haberlerini bekliyoruz

Slm kızlar tedavide olanlaın tedavileri hayırlı ve güzel sonuçlanır inşallah hamile olan arkadaşlarımızında allah daim etsin ve sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alsınlar.
bende bu ay başlıyacağım kısmetse çarşamba günü doktora gidicem EMİM ve ALS17 okuduğum kadarıyla medicanaya gidiyorsunuz benim doktorumda selman bey biraz bahsedermisiniz tedavi sürecinden doktordan :) çok heyecanlıyım bizde 1 yıllık evliyiz ben 28 yaşındayım eşimde sperm sayısı ve morfolojiden dolayı tüp bebeğe karar verdik.

tedavın hayırlı olsun
hayırlı sonuclarlan gel inşşşşşşşş

slm bayanlar ben bişey sorucaktım arkadaşım tüp bebek yaptırdı transferin 16, günü bugün 12. gününde ßhcg değeri 20, 14. günde 39, bugünde yani 16. günde 129 çıktı prof. dış gebelik olabilir demiş böyle değerlerle normal tutanlar varmı vede ne gibi şikayetleriniz veya değişimler oldu örneğin sancılanma, şişlik vs... deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim..

canım ben aysun hanımın hastasıyım ikisi de çok değerli doktorlar. ben pozitif sonucumu geçen çarşamba aldım benim 2. tüp bebek denemem 1. sinide orada yaptırmıştım nisanda negatifti. doktorlar çok iyi sana olan yaklaşımlarını göreceksin selman bey ameliyatımı yapmıştı tüplerim bağlı benim 2. tedavimde çok şükür mutlu haberi aldım.
tedavi gerçekten çok zor değil. benim kısa protokldü 2 hafta sürdü inş. hakkında hayırlısı olsun

cnm şimdiden hayırlı olsun tedavin ben selman beyin hastasıyım ama aysun hanım ve murat beyde bnim tedavimde bulundu hepsi çok iyi rahat ol çok memnun kalacaksın inş rlı sonuçlar alırsın bugünlerde bende gidicem kısmetse adetimi bekliyorum

merhaba,
ben yeni katıldım foruma, transferden sonra 5. günümdeyim. bana kollarıma yapıştırmak için bir bant önerdi doktorum. acaba aranızda kullanan varmı neyin belirtsi bu? yani herşey yolundamı merak ediyorum. cevaplarsanız sevinirim.

emım sonucun ne zamn senın

canım ben tüpbebeğe tekrar başlıyorum diğerininded bi sonuç alamadım malesef şimdi baştan tedavi bakalım bu sefer nasıl olacak inş ilk önce tek yumurta tekrar büyüme yapmaz ozaman ertelemek zorunda kalınıyo sen napıyosun şuanda

tedavin hayırlı olsun şimdiden inş güzel bi sonuç alırsın ben hiç duymadım yapıştırma bantı am demkki doktorun bildiği bişi vardır başka ne ilaçlar kullanıyosun

merhaba
benim geçmiş sayfalarda yazılarım var.. bir başarısız tüp denemem var haziran ayında yapılan.. o dönemde sohbet ettiğimiz bazı arkadaşlar vardı merak edip baktım ama uğrmamaışlar.. zeymah hamile kalmıştı maşallah... yildiz1 seni merak ediyorum hiç yazmamışsın...şu an burada yazan arkadaşlara da güzel haberler almayı diliyorum.. şu mübarek günlerde hayırlısıyla kavuşun yavrularınıza inşallah..

bene eylul sonunda randevu alamaya gıdıcem
ekım ılk adettede baslar allhtan bır aksılık cıkmazsa
ılk denemem oldugu ıcın tedırgınlık var bıraz

Ayy inşallah bende senin gibi pozitif sonucumu alabilirim çok ama çok heyecanlıyım randevumu aldım çarşamba 11:30 da benim herhangi bir sorunum yoktu inşallahta çıkmaz bundan sonra rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah güzel geçer.Senin transfer yapılmadımı?

transfer öncesinden başladığım bir jel var, progesteron ona devam ediyorm, aspirin ve vitamin alıyorum ve işte bu banlardan 48 saatte bir deiştirerek kullanıyorum. sabahtır biçok kişiye danıştım, kimselere böyle bişey dememiş doktorlar. bi ben kullanıyorum galiba. doktorum rahime iyi tutunmasına yardımcı olacak dedi. umarım sonucu güzel olur...

iğne ve bant ben yaklaşık 3 aya yakın kullandım ilk zamanlar tutunması içn daha sonra düşük olmaması için kullanıyosun bantları herseferde farklı yere yapıştırmalısın kalça baldır göbek kol gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…