arkadaşlar kaç gündür bişey yazılmıyor als sende durum nedir tekrar test yaptırdınmı
Slm kızlar tedavide olanlaın tedavileri hayırlı ve güzel sonuçlanır inşallah hamile olan arkadaşlarımızında allah daim etsin ve sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alsınlar.
bende bu ay başlıyacağım kısmetse çarşamba günü doktora gidicem EMİM ve ALS17 okuduğum kadarıyla medicanaya gidiyorsunuz benim doktorumda selman bey biraz bahsedermisiniz tedavi sürecinden doktordan :) çok heyecanlıyım bizde 1 yıllık evliyiz ben 28 yaşındayım eşimde sperm sayısı ve morfolojiden dolayı tüp bebeğe karar verdik.
Slm kızlar tedavide olanlaın tedavileri hayırlı ve güzel sonuçlanır inşallah hamile olan arkadaşlarımızında allah daim etsin ve sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alsınlar.
bende bu ay başlıyacağım kısmetse çarşamba günü doktora gidicem EMİM ve ALS17 okuduğum kadarıyla medicanaya gidiyorsunuz benim doktorumda selman bey biraz bahsedermisiniz tedavi sürecinden doktordan :) çok heyecanlıyım bizde 1 yıllık evliyiz ben 28 yaşındayım eşimde sperm sayısı ve morfolojiden dolayı tüp bebeğe karar verdik.
emım sonucun ne zamn senın
merhaba,
ben yeni katıldım foruma, transferden sonra 5. günümdeyim. bana kollarıma yapıştırmak için bir bant önerdi doktorum. acaba aranızda kullanan varmı neyin belirtsi bu? yani herşey yolundamı merak ediyorum. cevaplarsanız sevinirim.
canım ben tüpbebeğe tekrar başlıyorum diğerininded bi sonuç alamadım malesef şimdi baştan tedavi bakalım bu sefer nasıl olacak inş ilk önce tek yumurta tekrar büyüme yapmaz ozaman ertelemek zorunda kalınıyo sen napıyosun şuanda
tedavın hayırlı olsun
hayırlı sonuclarlan gel inşşşşşşşş
canım ben aysun hanımın hastasıyım ikisi de çok değerli doktorlar. ben pozitif sonucumu geçen çarşamba aldım benim 2. tüp bebek denemem 1. sinide orada yaptırmıştım nisanda negatifti. doktorlar çok iyi sana olan yaklaşımlarını göreceksin selman bey ameliyatımı yapmıştı tüplerim bağlı benim 2. tedavimde çok şükür mutlu haberi aldım.
tedavi gerçekten çok zor değil. benim kısa protokldü 2 hafta sürdü inş. hakkında hayırlısı olsun
cnm şimdiden hayırlı olsun tedavin ben selman beyin hastasıyım ama aysun hanım ve murat beyde bnim tedavimde bulundu hepsi çok iyi rahat ol çok memnun kalacaksın inş rlı sonuçlar alırsın bugünlerde bende gidicem kısmetse adetimi bekliyorum
merhaba,
ben yeni katıldım foruma, transferden sonra 5. günümdeyim. bana kollarıma yapıştırmak için bir bant önerdi doktorum. acaba aranızda kullanan varmı neyin belirtsi bu? yani herşey yolundamı merak ediyorum. cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?