Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bantı her dr vermiyo bende kullandım ama çevremde kimseden duymadım hatta ecz sipariş le getirtiyordum

cevaplarınız için teşekkür ederim, umarım hepimizin sonucu olumlu olur. test yaptırmama daha bir hafta var, sağ salim atlatırım inş. bu süreyi....

özlem sanırım bu yola beraber başlıycaz gibi bende az önce adetimi gördüm yarın selman beyi arıyacağım çarşamba günü bende randevumu alıcam kısmetse o gün başlayacağız hepimiz için hayırlısını diliyorum

elvin şuanki durumun nedir sonucunu aldınmı

canım şuanda 19+3 günlük ikiz oğluşlarıma hamileyim çok şükür Allah sizlerede nasip eder inş

tedavileriniz hayırlı olsun rabbim bu sürede bol sabır cesaret versin ben çok korkarak girmiştim bu yola tedavi aşamalrı beni çok korkutuyordu ama korkulacak kadar değilmiş
sormak istediğiniz birşey varsa bilgilendirebilrim sizi

kaçıncı denemenizdi nerde yaptırdınız

kaçıncı denemenizdi nerde yaptırdınız

istanbulda bahçeçi kliniğinde nişantaşında şimdi fulya ya taşındı dr burçak erzik di
ilk denememizdi. bzde sorun erkek de idi sperm sayısı düşüklüğü morfoloji bozukdu vs vs.
bende bi problem yoktu çok şükür osebeb daha şanslıydık

anladım hayırlısı olsun benim çarşamba günü tekrar deneme başlıyo bakalım bu sefer nolcak transferden sonra siz neler yaptınız

hakkınızda hayırlı ikinci denemen anladığım kadarıyla
açıkcası kendimi yormadım ama normal hayatıma devam ettim iğneye yürüyerek gittim ilk günden itibaren öle tüm gün yatmadım yormadan herşeyimi yaptım diyebilrim

aslında üçüncü sayılır 2 ay önce bi negatif sonuç aldım kontrole gittiğimde gelişen kendi yumurtamla şansımızı denedik ama oda bölünme yapamadı o şekilde sonlandırıldı ama tüpbebek olarak 2 birde 7 sene önce bir kere denemiştim onu saymıyrum artık

tüplerin kapalı olması tüpbebekte problem olmadığını biliorum inş şimdi doğru zmndır ve bu sefer tutar.bu gün biriyle tanıştım 5. seferde tutmuş

tüplerin kapalı olması tüpbebekte problem olmadığını biliorum inş şimdi doğru zmndır ve bu sefer tutar.bu gün biriyle tanıştım 5. seferde tutmuş

evet tüpbebekte sorun yok bende hastanede görüyorum çok deneme yapanlar var allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak bunada şükrediyoruz herzaman bunu yapamayanlarda var allah herkese kısmet etsin sanırım sen kanun çıkmadan önce yaptırdınki ilk denemede emriyo tarnsferin fazla yapılmış biz şimdi 1 den fazla atabilecez

yok canım ben yasanın onaylandığı ay tedavi gördüm tek emriyo transfer edildi ve ikiz oldu .5. gün en kaliteli emriyo transfer edildi
ben bahçeciyi öneririm sana imkanınız varsa bence doğru yer

yok canım ben yasanın onaylandığı ay tedavi gördüm tek emriyo transfer edildi ve ikiz oldu .5. gün en kaliteli emriyo transfer edildi
ben bahçeciyi öneririm sana imkanınız varsa bence doğru yer

şuanki hastanedende çok memnunum bir kere daha burda deniycem artık bakalım bunu sonucuna göre karar vericez artık şuan bende olan bi sorunda çok yumurta olmasına rağmen iğneye başlandığında tek yumurta 19 cme ulaşıyo buda diğerlerinin büyümesine fırsat vermiyo bu sefer nolcak onu bilmiyom bahçeçide nekadar mal oldu tedavin

elvin ben yatıyorum cnm sabah erken kalkıcam çok tşk ederim tanıştığıma memnun oldum allah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almanı nasip etsin tekrar konuşmak dileğiyle iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…