Ayy inşallah bende senin gibi pozitif sonucumu alabilirim çok ama çok heyecanlıyım randevumu aldım çarşamba 11:30 da benim herhangi bir sorunum yoktu inşallahta çıkmaz bundan sonra rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun canım inşallah güzel geçer.Senin transfer yapılmadımı?
transfer öncesinden başladığım bir jel var, progesteron ona devam ediyorm, aspirin ve vitamin alıyorum ve işte bu banlardan 48 saatte bir deiştirerek kullanıyorum. sabahtır biçok kişiye danıştım, kimselere böyle bişey dememiş doktorlar. bi ben kullanıyorum galiba. doktorum rahime iyi tutunmasına yardımcı olacak dedi. umarım sonucu güzel olur...
cevaplarınız için teşekkür ederim, umarım hepimizin sonucu olumlu olur. test yaptırmama daha bir hafta var, sağ salim atlatırım inş. bu süreyi....
Slm kızlar tedavide olanlaın tedavileri hayırlı ve güzel sonuçlanır inşallah hamile olan arkadaşlarımızında allah daim etsin ve sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alsınlar.
bende bu ay başlıyacağım kısmetse çarşamba günü doktora gidicem EMİM ve ALS17 okuduğum kadarıyla medicanaya gidiyorsunuz benim doktorumda selman bey biraz bahsedermisiniz tedavi sürecinden doktordan :) çok heyecanlıyım bizde 1 yıllık evliyiz ben 28 yaşındayım eşimde sperm sayısı ve morfolojiden dolayı tüp bebeğe karar verdik.
bantı her dr vermiyo bende kullandım ama çevremde kimseden duymadım hatta ecz sipariş le getirtiyordum
elvin şuanki durumun nedir sonucunu aldınmı
canım şuanda 19+3 günlük ikiz oğluşlarıma hamileyim çok şükür Allah sizlerede nasip eder inş
tedavileriniz hayırlı olsun rabbim bu sürede bol sabır cesaret versin ben çok korkarak girmiştim bu yola tedavi aşamalrı beni çok korkutuyordu ama korkulacak kadar değilmiş
sormak istediğiniz birşey varsa bilgilendirebilrim sizi
kaçıncı denemenizdi nerde yaptırdınız
istanbulda bahçeçi kliniğinde nişantaşında şimdi fulya ya taşındı dr burçak erzik di
ilk denememizdi. bzde sorun erkek de idi sperm sayısı düşüklüğü morfoloji bozukdu vs vs.
bende bi problem yoktu çok şükür osebeb daha şanslıydık
hakkınızda hayırlı ikinci denemen anladığım kadarıyla
açıkcası kendimi yormadım ama normal hayatıma devam ettim iğneye yürüyerek gittim ilk günden itibaren öle tüm gün yatmadım yormadan herşeyimi yaptım diyebilrim
sen bu konuda benden daha tecrübelisin sizde sorun neydi canım ?
tüplerin kapalı olması tüpbebekte problem olmadığını biliorum inş şimdi doğru zmndır ve bu sefer tutar.bu gün biriyle tanıştım 5. seferde tutmuş
yok canım ben yasanın onaylandığı ay tedavi gördüm tek emriyo transfer edildi ve ikiz oldu .5. gün en kaliteli emriyo transfer edildi
ben bahçeciyi öneririm sana imkanınız varsa bence doğru yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?