slm bayanlar ben bişey sorucaktım arkadaşım tüp bebek yaptırdı transferin 16, günü bugün 12. gününde ßhcg değeri 20, 14. günde 39, bugünde yani 16. günde 129 çıktı prof. dış gebelik olabilir demiş böyle değerlerle normal tutanlar varmı vede ne gibi şikayetleriniz veya değişimler oldu örneğin sancılanma, şişlik vs... deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim..
kızlar hiçmi aranızda böye sonuçlarla karşılaşan yokk...
doktor dıs gebelıkmı dıor?
ıdrarda ne cıkıor
ben dış gebelik geçirdiğimde kahverengi akıntılarım olmuştu...
birde bi gün sol kasığımda çok fena ağrılarım olmuştu...ama dayanılcak gibi değildi..
değerler düzensiz artıyodu....3000 lere kadar çıktı ama kese gözükmedi...
bence arkadaşın 2 güne bir yaptırmaya devam etsin sürekli 2 ye katlarsa iyi ve değer 1500 ü geçtiğinde kesenin gözükmesi lazım..
inşallah dış gebelik değildir çok zor bişey...rabbim kimseye yaşatmasın..
idrar yapılmadı ama kan yaptırıyo 2 gün arayla ankarada yaptırdılar tüp bebeği kendisi ereğlide dr.la sadece tlfnda görüşebiliyo değerleri az az yükselince dr. dış geblik olabilir demiş eyvahedigeldismile bizde korktuk bekliyoruz bakalım nolucak ...
özlem sanırım bu yola beraber başlıycaz gibi bende az önce adetimi gördüm yarın selman beyi arıyacağım çarşamba günü bende randevumu alıcam kısmetse o gün başlayacağız hepimiz için hayırlısını diliyorum
hakkında hayırlısı artık
ınş bır yanılma payı olursa
saglıklı bır gebelık gecırır ınşşşşşşşşşşşşşşş
amin inş. ya allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..
Tatlım Selman bey çarşamba günü yokmuş ben aysun hanımdan randevu aldım sonrasını selman bey takip edicek.Ayy ne güzel yarın karşılacakmıyız acaba orada :)))
evet cnm selman bey yok bende aysun hanıma randevu aldım zaten farketmez hepsi çok iyi doktorlar benim randevum 10:30 da bende görüşmek isterim senin randevun sanırım 11 de idi
benim randevum 11:30 beklersen görüşelim
elvınaz tek embrıyo ıle ıkız olma aıhtımalıde var demekki bılmıodum bak bunu
ne gusel
ıkı tane gelınlen ugrasacaksın desen allhım gostersın o gunlerı
yasın kactı acaba ?
vede sızde ıkız olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?