Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

sağol canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bizim tedavi 5.5 6 civarı diye hesapladık ama sonra ilaçtı vs derken 8 buldu gibi tam net ne verdğimizi hatırlamıyorum .
demekki sende çözemedikleri atladıkları bi nokta varki böle oluyo çok ilginç
inş en yakın zmnda güzel sonuçlar alırsın

merhaba,
bende ilk denememi bahçecide yaptırdım, şimdi test günümü bekliyorum. kesinlikle doğru yer, işlerini çok iyi bilen bir ekip var, hiç bir ayrıntıyı atlamıyorlar, soru soracak birşey bırakmıyorlar size... bende tavsiye ediyorm fulya yı.

elvınaz tek embrıyo ıle ıkız olma aıhtımalıde var demekki bılmıodum bak bunu
ne gusel
ıkı tane gelınlen ugrasacaksın desen allhım gostersın o gunlerı
yasın kactı acaba ?
vede sızde ıkız olan varmı?

kızlar hiçmi aranızda böye sonuçlarla karşılaşan yokk...

doktor dıs gebelıkmı dıor?
ıdrarda ne cıkıor

idrar yapılmadı ama kan yaptırıyo 2 gün arayla ankarada yaptırdılar tüp bebeği kendisi ereğlide dr.la sadece tlfnda görüşebiliyo değerleri az az yükselince dr. dış geblik olabilir demiş eyvahedigeldismile bizde korktuk bekliyoruz bakalım nolucak ...

ben dış gebelik geçirdiğimde kahverengi akıntılarım olmuştu...
birde bi gün sol kasığımda çok fena ağrılarım olmuştu...ama dayanılcak gibi değildi..
değerler düzensiz artıyodu....3000 lere kadar çıktı ama kese gözükmedi...
bence arkadaşın 2 güne bir yaptırmaya devam etsin sürekli 2 ye katlarsa iyi ve değer 1500 ü geçtiğinde kesenin gözükmesi lazım..
inşallah dış gebelik değildir çok zor bişey...rabbim kimseye yaşatmasın..

aslında yazdığın değerler normal gibi...sadece birden artmış..benim iki katına çıkmıyodu hatırladığım kadarıyla...

amin cnm allah kimsenin başına vermesin sanada geçmiş olsun tecrübeni paylaştığın için çok telekkür ederim..

hakkında hayırlısı artık
ınş bır yanılma payı olursa
saglıklı bır gebelık gecırır ınşşşşşşşşşşşşşşş

Tatlım Selman bey çarşamba günü yokmuş ben aysun hanımdan randevu aldım sonrasını selman bey takip edicek.Ayy ne güzel yarın karşılacakmıyız acaba orada :)))

Tatlım Selman bey çarşamba günü yokmuş ben aysun hanımdan randevu aldım sonrasını selman bey takip edicek.Ayy ne güzel yarın karşılacakmıyız acaba orada :)))

evet cnm selman bey yok bende aysun hanıma randevu aldım zaten farketmez hepsi çok iyi doktorlar benim randevum 10:30 da bende görüşmek isterim senin randevun sanırım 11 de idi

evet cnm selman bey yok bende aysun hanıma randevu aldım zaten farketmez hepsi çok iyi doktorlar benim randevum 10:30 da bende görüşmek isterim senin randevun sanırım 11 de idi

benim randevum 11:30 beklersen görüşelim

benim randevum 11:30 beklersen görüşelim

cnm eşimle beraber gelicem tahminim bizde o saate kadar orda oluruz diye düşünüyorum şimdi çıkmak zorundayım eşim geldi dışarı çıkıyoruz ama akşam giricem konuşuruz yarın için ayarlarız bişiler eyer msn adresini verirsen gelince eklerim konuşuruz akşam görüşmek üzere

evet esracım böle bi şans var ama dr lar pek sölemiyorlar çünkü nadir rastlanın bi durummuş iki tane gelin iki asker anası oo daha neler neler rabbim gösteriri inş öle güzel günleride yaşım 27 canım ikiz benim ailemde var hatta bende ikiz eşiyim kendi dr bunu açıklmadı sebeb mi değilmi diye ama şuan başka bi dra gidiyorum o tüp bebek de etkisi olmadığını söledi yani genlerimle alakası yokmuş tabi hangisi doğru bilemiyorum ben sonuca bakıyorum rabbme şükürler olsun herkeze nasipe tsin tek yada çift anne olmayı

kızlar bu arada benim kendi adımada bi sorum olacaktı size gerçi spermiogramla ilgili olan kısıma yazdım ama cwp weren olmadı benim eşimde varikasol çıktı ameliyat olucak fakat bizim burda yapan dr. yok sanırım olsa bile güvenmem buradakilere ankarada olmayı düşünüyoruz bu işi iyi yapan veya eşleriniz olduysa ondan tavsiye edebileceğiniz iyi bi dr. veya hastane varmı nolur yardımcı olun bu hafta sonu gidecez inş. ankaraya ama dr. bulamazsak ya gaziyi ya da hacettepeyi düşünüyoruz :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…