Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ankara üniversitesi cebeci hastanesinde kaan aydos varrmış bende kk da okumuştum...
çok iyi diyolar...hatta e-mail yoluyla tahlillerinizi yollarsanız yardımcı oluyomuş...
bi araştır bence......hakkında hayırlısı...

Herkese Merhaba,
Ben yeni başladım buraya.Bugün transferimin 5.günü.Forumları okrken herkesin genelde özel yaptığını gördüm bu süreç için.Ben pek birşey yapmıyorum.Doktorum transfer günü dinlen,sonra normal hayatına dönebilirsin dedi.Herkese farklı birşey söylemiyorlardır değil mi?eyvahedigeldismile

ay ınş gusel haberlerln gelırrsın

arkadaşlar bu sabah tekrar tedaviye başladım bakalım hayırlısı hepimizden hayırlı haberler almak ümidiyle dualarım hepinizle

Sindirim sistemi soruları oldu...Tabii doktorum bana kabızlıkla falan ilgili bilgi vermediği için ben de özel birşey yapmadım kabız olmamak için.Sonra beklenen sonuç...Bayağı zorladım kendimi..zararlıymış,burda öğrendim..forumları okudukça...öyle işte esracım...zaten pek birşey de hissetmiyorum..başkaları gibi öyle kasık ağrılarım,bel ağrılarım falan birşeyim yok benim..bugün 7.günü tarnsferimin.test için 12.günü beklemeden birşeyler yapsam mı?evde kendim baksam mı mesela?ne dersiniz?

selam inşallah güzel haberleri paylaşırız benimde salı günü oldu 3.günüm bugün. Erik kurusu kaynattım her sabah taneli olarak 2 kaşık yiyorum üstünede 2 bardak ılık su içiyorum gün içindede meyve tüketmeye çalışıyorum bol su ile.
benimde ilk 2 gün kasık ağrılarım oldu dünde az biraz kahverengi lekeler oldu bugün sancı filan hiçbirşeyim yok hiçbiryerim ağrımıyor. Test için erken bence yapma insanın morali bozulabilir. zaten sağlıklı sonuç olmaz.

blue canını sıkma doktorunun bılgı vermemesı ıı olmamıs
kabızlık ıcın en ıı sey kayısı kurusudur
ondan ye...
test ıcın erken dıe dusunuyorum
ılaclardan dolayı yanlıs sonuc alabılırsın
zaten 5 gunun kalmıs
kendını rahat bırak
allh hayırlısını versın

ben transferden bu yana dikkat ettiğim şeyleri yazmak istiyorum belki ilgilenen olur...
öncelikle 10 yumurtadan 3 ü döllenince çok üzüldüm ama verecek olan rabbim bi taneden verir dedim..ve 3. gün arayıp bugün transferiniz var dediklerinde ikinci şoku yaşadım,5. güne gidememiştik...oysa 5. gün embriyosuna çok güveniyodum...
neyse embriyolog kaliteleri konusunda pekde ümit verici konuşmayınca dünya başima yıkıldı...transfere girdim ama zırıl zırıl ağlayarak yapıldı transfer...doktorum moral vermeye çalışsada ben hem ağladım hem dua ettim...ne okuduğumuda hatırlamıyorum bu arda galiba ayetel kürsiydi....
odaya çıktık yarım saat yat dediler 20 dakika zor dayandım...
eşim ne olur 10 dakka sabret desede edemedim sürgüye iki kez yapmama rağmen...allah ol derse nasıl olsa olcak dedim kalktım...
1 saat sonra çıktık yola arabayla,trafiğe takıldık 1 saatten fazla yolda kaldık...
eve gelince sakin sakin yattım...arada bi dolaştım..her gün iğneye gittik..nasıl rahat ettiysem öyle yattım...hasta gibi yatmadım...
3. gün dışarı yemeğe gittik..
4. gün markete alışverişe gittik...
daha sonraki günlerde eşimle yemek yaptık...arada bi gezdik ama yorulmadan bişey taşımadan...
yumurta toplamadan itibaren kabız oldum...ilk iki tedavimdede olmuştum..ama tek fark ilk tedavilerde kendimi zorladım...bunda ise asla ıkınmadım,karnımın ağrısıyla dolaştım evde...bol su bol meyve ve bol kayısı suyu içtim...bi kaç güne düzeldi zaten...
ve en önemlisi çok dua ettim...
tamamına erermiyim bilmem ama ben elimden geleni yaptım..gerisini allahın takdirine bıraktım...

belirtilere gelince.....
önce inanılmaz şekilde içime doğuyodu ama itiraf edemiyodum..
rahmimi düşündüğüm zaman dolu hissediyodum...diğerlerinde bomboş hissetmiştim hepp...
6. ve 7. gün sol bacak sızlamaları oldu..
9.ve 10. gün yaptığım idrar testleri hep iki dakikada silik olarak çıktı..
10. gün akşam pembe lekelenme oldu...11. gün kahve olarak devam edip kesildi..sadece peçeteye geliyodu...
idrar rengim koyulaştı...
akşamları erkenden uyumaya başladım..
akıntım hiç olmadı...ara ara hafif kasık batmaları oldu..

paylasımın ıcın saol
gercekten sana katılıyorum
olacakk olduktan sonra yatsanda bo
hersey bos
yeterkı rabbım emretsın

ya evet esra..hiçbirşey söylenmedi.hatta istediğini yeyip içebilirsin dediler.(Bu arada doktorum aytuğ bey.onun hastası birileri var mı acaba burda?)kayısı kurusu yedim bu sabah.3 tane yedim üstüne bol su içtim.faydası olur mu pek yiyemiyorum çünkü.midemi bulandırıyor benim sabahları şekerli şeyler yemek.zorladım kendimi napayım.kendini rahat bırak diyorsun ya,uğraşıyorum buna ama kafamın bir köşesinde hep düşünüyorum :)

Tşk ederim paylaştığın için.Sizin ilk deneme değil sanırım.Benden daha fazla bilginiz var..Başka bilgileriniz varsa seve seve dinlerim :)

bol su ıc bırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…