Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Tşk ederim paylaştığın için.Sizin ilk deneme değil sanırım.Benden daha fazla bilginiz var..Başka bilgileriniz varsa seve seve dinlerim :)

cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun inş güzel bi sonuç alırsın ama belirtiler dersek ben arrtık bunlara takılmıyorum ilk denememde teste kadar ağrılarım sancılarım hepsi vardı htta baya umutlanmıştım ama sonuç negatif bence en önemlisi rahat olmak ve inanmak allahın izninle bizlerde bu duyguyu tadıcaz bende tekrar başladım bakalım nasıl olcak bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum ve kendimi dinlemiyorum

çok tşk ederim.elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum :) Size de hayırlı olsun...İnş son denemeniz olur hayırlısıyla anne olursunuz...hepimiz inş...şimdi öyle bir dönem ki,her ne kadar rahatım da desem kafamda oldu mu olmadı mı acaba? soruları gidip geliyor...herşey kısmet tabii...birşeylere anlam yüklemek,ağrıyor o zaman var,belirti yok o zaman yok demek yanlış ama...öyle oluyor işte...:)zaman gösterecek nasılsa...kimse hüsrana uğramasın...Allah herkese hayırlısıyla versin inş :)

seni çok iyi anlıyorum bende aynıydım oldumu olmadımı hiç beynimdn çıkmıyodu birde çevrem hep oldu gözünle baktı benide dahada heycan sarmıştı bizler için çok zor bi dönem ama naplım buda bizim kaderimizniş senin kaçını denemen kaç taransferin oldu

:gitme::gitme::gitme:

Şeniz :1hug:

yooo. normal hayata dön diyorlar hemen.. ama biz dönemiyoruz o ayrı :))) bende yattım günlerce 1 hafta dışarı çıkmadım.. hiç kolay değil. daha sıkıcı oysa sonuç yine negatif oldu.. o yüzden rahat ol.. kafanda tutma.. sanki hiç olmamış gibi davranmayı becerebilirsen ne mutlu sana :))

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee........ sonraaaaaaaaaaa... daha beklemedemisin peki sonucu?? okudum okudum sonunu merak ettim baktım burada bitmiş.. sonunu mutlaka yaz olurmu merak ettim :)) ilk olmadığını anladım ama :)))

aslında sebze ağırlıklı beslen demişlerdi bana hemşireler tabi.. doktor çıkıp gitti bende de hep hemşireler konuştu anlattı.. kabız olma diye ama o gün ( önlem için de ben deyince şurup yazdılar dunlop du sanırım...

medicalpark daki aytuğ beymi?? ben ona ilk muayeneye gittim hiç memnun kalmamıştım sonra ASM de devam ettim.. ama sonuç yinede negatif oldu.. nasip değilmiş demekki.

kızlar bugun 10.günüm.test yapmaya cesaretim yok.ilk 5 gün kasıklarımda dolgunluk ve ağrım vardı.6.ve 7. günlerde kasıklarım ara ara sancı girdi.8.günüm ve 9.günümde de kasıklarım ve belim adet olcak gibi ağrıdı.bu arad göğüslerim biraz dolgunlaştı uçları karardı sivrildi ve dokunamayacağım kadar acıyodu.ama bugun yani 10.günde hiçbir şeyim kalmadı kasıklarımda ağrım falan yok işin garibi göğsümdeki dolgunluk balon söner gibi indi uçlarıda aynen acımıyorlar bu nedemek oluyo şimdi herşey bittimi 10. günümdeyim daha....bu olanlar normalmi lütfen cevap bekliyorum ayrıca lekelenmemde olmadı((((((

belirtilerimi yazdığım için anlaşılır zannetmiştim ama anlaşılmamışkaydirigubbakcemile3
ilk değerim 55
ikinci ise 125 çıktı...
bi aksilik olmazsa oldu galiba...boshayallersmile
rabbim tamamına erdirirmi bilmem ama ben elimden geleni yaptım..içim rahat bekledim..
ama yinede gel gitler yaşadım tabi...
allahım isteyen dileyen bu uğurda uğraşan herkesin kucaklarını doldursun,kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugun 10.günüm.test yapmaya cesaretim yok.ilk 5 gün kasıklarımda dolgunluk ve ağrım vardı.6.ve 7. günlerde kasıklarım ara ara sancı girdi.8.günüm ve 9.günümde de kasıklarım ve belim adet olcak gibi ağrıdı.bu arad göğüslerim biraz dolgunlaştı uçları karardı sivrildi ve dokunamayacağım kadar acıyodu.ama bugun yani 10.günde hiçbir şeyim kalmadı kasıklarımda ağrım falan yok işin garibi göğsümdeki dolgunluk balon söner gibi indi uçlarıda aynen acımıyorlar bu nedemek oluyo şimdi herşey bittimi 10. günümdeyim daha....bu olanlar normalmi lütfen cevap bekliyorum ayrıca lekelenmemde olmadı((((((

İlk denememiz bizim ve kanun gereği tek embriyo transfer edildi..Şansımızı düşürdüler bu şekilde...mantığını da kavrayamadım ben bu sınırlamanın.o kadar iğne ilaç yiyen kendileri olmadığı için sanırım kolay olmuştur erkek egemen bir toplumda tek'e indirgemek...Neyse inş gerek kalmaz yeniden tedavilere..:)Sizin kaç oldu?

canını sıkma belkıde bebegın senınledırrrrrr bosa uzuyosundur kendını

kanun daha berbat hale gelecek canım
rapor alma ısıde kalkacak buna asukredelım
tutsunda tek embrıyoyada razıyız

benim ikinci denemem cnm 1 ay dinlenmeyle tekrar başladım sanırım bu sefer 2 transfer yapılacak ama tabi 2 emriyo gelişirse allah bize neyi kısmet ettiyse artık

kanun daha berbat hale gelecek canım
rapor alma ısıde kalkacak buna asukredelım
tutsunda tek embrıyoyada razıyız

bu çok büyük haksızlık ama nediyebiliriz birde raporu kaldırırlarsa hiç yapamayan insanlar nasıl ödeyecek bu paraları bunları yapıyolarsa tüpbebek fiyatlarınıda ona göre yapsınlar yinede halimize binlerşe şükür

valla ben zor yaptırırım 2. yi
rabbım ınş gerek kaldırmaz
ılkınde ısım hallolurrrrrr
allh herkese kolaylık versın
ınan kac tane doktor bana aynı seyı söledı

valla ben zor yaptırırım 2. yi
rabbım ınş gerek kaldırmaz
ılkınde ısım hallolurrrrrr
allh herkese kolaylık versın
ınan kac tane doktor bana aynı seyı söledı

inş cnm ikinciye gerek kalmazda birincide olur allahım her isteyene versin sen hataydamı yaptıracaksın

inş cnm ikinciye gerek kalmazda birincide olur allahım her isteyene versin sen hataydamı yaptıracaksın

evet canım adanada yaptırıcagım
baskent ıı dıolar
ben aslında ıstanbulda yaptırmak ıstuıyordum ama
sulalemden kımse kapısını acmadı :)

Slm arkadaşlar,
geçen cumartesi transfer yapılmıştı bana.bugün dayanamayıp b-hcg ye baktırdım.sonuç 13 görünüyor.Umutlanabilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…