Slm arkadaşlar,
geçen cumartesi transfer yapılmıştı bana.bugün dayanamayıp b-hcg ye baktırdım.sonuç 13 görünüyor.Umutlanabilir miyim acaba?
canım öncelikle hakkında yüzünü güldürcek hayırlı bir sonuç olsun inş...benim 8.gün bhcg sonucum24 çıkmıştı 12.gün 120 sonra çift çift katladı aslına bakasan bebeğin rahme tutundu gün itibari ile yükselyor değer belki1.gün belki 4.gün ama en kesin sonuç 12.gün 50 üzeri olan değer inşallah o değergörürsün..
zaten pozitif sonuçalmakla bitmiyor ki..10 hafta herşey çokgüzeldi 10 hf bir gittim usg bebeğimin kalbi atmyordu..büyük bir şok oldu benim için..3 ay oldu kürtaj olal suandondurulmuş emb transferim oldu 3 gün önce sonuç bekliyorum dr.tek dediği tüp bebekte bu beklenen durumdur varmı böyle bir açıklama allah düşürmesin tüp bebek ticarethaneerine valla halden anlamıyrlar...
Herkes yorum yazmak yerine kendi durumunu yazmış..hayret bişey yaaaaalsanaalsanasmile
sınırlenme
canını sıkma hakkında hayırlısı olsun
ama bencede hamılesınnnnn
ınşşşşşşşşşşşş
esracım saol:) ben merakla birileri birşeyler yazsın,yorum yazsın diye beklerken farklı şeyler okuyunca hayalkırıklığına uğradım.sinirlenmedim aslında..neyse...esracım ntşkler ii dileklerin için :)
hakkında hayırlısı olsun öncelikle...benim 11. gün değerim 37 çıkmıştı...doktorum bilinenin aksine 5. gün embriosunun daha geç bhcg salgıladığını söyledi..kaçıncı gün embriosu sizin ki bilmiyorum tabii...sonra değerim 97,sonra 1200 oldu..doktorum önemli olan katlanması dedi...sonra kese,kalp atışı..her şey yolundayken rutin kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim..hem de bi kaç gün önce...bunu yazdım ki...benim hatama düşmeyin die..önce değerim düşük die kahroldum,sonra başka şey için..hiç anı yaşayamadım..hep bi endişe vardı...olacağın önüne geçilmiyo..tavsiyem rahat olun...bugün bebeğin seninle mi? yarını düşünme....üzüntüden ölüyorum hala..............
esracım saol:) ben merakla birileri birşeyler yazsın,yorum yazsın diye beklerken farklı şeyler okuyunca hayalkırıklığına uğradım.sinirlenmedim aslında..neyse...esracım çok tşkler ii dileklerin için :)
hakkında hayırlısı olsun öncelikle...benim 11. gün değerim 37 çıkmıştı...doktorum bilinenin aksine 5. gün embriosunun daha geç bhcg salgıladığını söyledi..kaçıncı gün embriosu sizin ki bilmiyorum tabii...sonra değerim 97,sonra 1200 oldu..doktorum önemli olan katlanması dedi...sonra kese,kalp atışı..her şey yolundayken rutin kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim..hem de bi kaç gün önce...bunu yazdım ki...benim hatama düşmeyin die..önce değerim düşük die kahroldum,sonra başka şey için..hiç anı yaşayamadım..hep bi endişe vardı...olacağın önüne geçilmiyo..tavsiyem rahat olun...bugün bebeğin seninle mi? yarını düşünme....üzüntüden ölüyorum hala..............
niye bu kadar sinirlendin ki canım bir tecrübemiz ve bilgimiz olsa yazardık yani canım ya
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
kızlar mrb bugun yine kan testi yaptırdım 12. gün değerim 40 çıktı ....10.gün değerim 18 di çok mutluyum düşmediği için sizce de olumlu mu lütfen yorum yaparsanız sevinirim
belirtilerimi yazdığım için anlaşılır zannetmiştim ama anlaşılmamışkaydirigubbakcemile3
ilk değerim 55
ikinci ise 125 çıktı...
bi aksilik olmazsa oldu galiba...boshayallersmile
rabbim tamamına erdirirmi bilmem ama ben elimden geleni yaptım..içim rahat bekledim..
ama yinede gel gitler yaşadım tabi...
allahım isteyen dileyen bu uğurda uğraşan herkesin kucaklarını doldursun,kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?