Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Merhaba,
bugün 12. günümdü ve test negatif çıktı....
tarif edilemez çok büyük bir acı bu, sabahtan beri kendimi helak ettim resmen..
buradan paylaşma amacım, bu 12 gün boyunca çok nötr olmamız gerekiyor, bnu söylemek istedim sizlere, beni çok fazla umutlandırdı doktorlar ve merkezde çalışsanlar. 5 gün embiryosu idi, ben hernekar nötr olmaya çalışsamda onlar hep sonuç almışız gibi davrandılar, umut tacirliği böyle bişey sanırım... sonunda bende inandım ve bugün müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım, hiçbir neden yok herşey çok iyi ama gebelik hiç oluşmamış bile, embriyo konulduğu an gitmiş zaten.... bu 12 gün hissettiğim tüm belirtilerde psikolojikmiş. regl günüm 3 gün geçmesine rağmen olmadı, herşey psikolojikmiş..
bir gram umut veriyorlar hepimizi peşlerinde sürüklüyorlar, sürekli olumlu pozitif bir ortam, herşey çok güzel, çok iyi..... sürekli bunları söylüyorlar, daha sonuç nedn böyle çıktı bunu kabullenemeden 2. 3. denemedeki şanslarımız konu oluyor. arkadaşlar sadece umut tacirliği bu bence...

cnm çok üzüldüm ama allahın taktiri hepimiz yaşıyoruz bunları inş güzel sonuçları bigün bizde alıcaz sen nerde yaptırdın

canım çok üzüldüm hayırlısı demekten başka bi çare bulamıyo insan
bende bahçeçi de tedavi gördüm olumlu olmak zorundalar öle olmasalar bile insan ister istemez umutlanıyo
onun için o kadar sıkıntı çekiyorsun umutlanmak en büyük hakkın
doktorun kimdi?

Mustafa Bahçeci beydi doktorum, doktorumla ya da merkezle ilgili bir problemim yok, İşleirini çok iyi yapıyorlar ve hiçbir ayrıntıyı atlamıyorlar. sadece bu umut verme işi biraz abartılıyor. ki bu heryerde aynı diye düşünüyorum, o merkez yada bu merkez değil, birçok foruma girdim, birçok yere gittim, herkes o kadar güllük gülistanlık konuşuyorki, bir anda bulutların üzerne çıkıyorsunuz. oysa bu transfer sonrasını daha nötr duygularla geçirmemizi sağlayabilseler, sonuçlar daha olumlu olabilir, ya da en azından bu kadar büyük hayal kırıklığı olmaz...
17 yumurta topladılar, 11 tanesi döllendi, 1 tanesini koyup diğerlerini dondurdular, 5. gün embriyosu idi, onlarında umut vermek için birçok sebebi vardı tabii.. Ama o testin sonucu olmadan hiçbirşey kesin değil, bunu unutmamak gerekiyordu, unuttuk hepsi bu galiba... umarım sizlerin sonuçları iyi olur, Allah hepinize annelik duygusunu tattırır..:1rolleyes:

amin canım rabbim sanada inş yaşatır bak dondurulmuşların varmış
benim 25 yumurtam vardı 12 tanesi döllenmişti hiç dondurulmuşum yok o kadar yumurtadan eğer tutmasaydı benim için çok yıkım olurdu galiba çünkü toplama işlemi benim için çok zor geçmişti çok ağrılıydı fazla olduğu içinmiş
çok şükür rabbime nasip etti elbette üzülmen çok mantıklı bende test yaptığım gün hastanede hüngür hündür ağlamıştım eşim hatta negatif sanmış tel ağlayınca insan ister istemez hazırlıyo kendini tutmayabilri diye kendime çok teselli vermiştim hazırlıklıydım eğer ki tutmasaydı aslında öle sanıyormuşum çünkü test sonucunu alıp kan değerim 500 görünce ağlamaya başlayınca anladım....
bizi bahçeçcinin psikoloğu ile bi seans görüştürmüşlerd tedavi esnasında tutmazsa vs diye ben pek umursamamıştım o zaman
canı gönülden diliyorum canım inş dondurulmuşlarınla anneliği tadarsın sende

Canım ben de aynı şeyleri yaşadım inan senle...anlıyorum seni.Yine de yola devam dedim dondurulumuşun var mı?Ben dondurulmuşlarla devam edeceğim..

çok üzüldüm aynmı benim yaşadıklarım
benimkide 5. gün embriyosuydu 5bb 1 tane kondu embriyolog çok kaliteli embriyon oluştu bu kesin tutacak dedi
tabi ben ümitlendim ve tüm belirtileri yaşadım
sol kasık batması
gögüste hassasiyet ucunda karıncalanma
baş ağrısı
uykuya eğilim
halsizlik
sık idrara çıkma
ağız kuruluğu
37 buçuk ateş
6. günden sonra yaptığım tüm idrar testlerinde ikinci silik çizgi
ve 7. gün gece gelen kahverengi akıntı beni uçurmuştu resmen kesin oldu bu sefer dedim ama o kahverengi akıntının arkası ertesi gün koyu kan şeklinde ikindi zamanı geldi
ve ben hala diyorumki bebeğim düşüyo doktoru ara bişiler yapsın diyorum ve yerlerde sırt üstü yattım bişi olmasın düşmesin diye kendimi ne kadar hamileliğe alıştırdıysam

15 ağustos günü tüm hayallerim yıkıldı 2. denememdi 3. yü uzun zaman düşünmüyorum

benim diyeceğim sakın sakın sakın
belirti aramayın idrar testine güvenmeyin
bide pozitif olun diyolar onada inanmayın ben bebeğim konduğundan itibaren hep pozitif oldum hiç kötü bişi düşünmedim ama olmadı işte
verecek olan Allah ona sığının

Son düzenleme:
bilmem canım geçmiş olsun bizde bu acıları yaşadık acı ilk yaşandığında sanki insan dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor ve çok yıpratıyor kendini ama zamanla acın azalıyor çünkü yeni umutlar yeşeriyor içinde umut dünyası işte canım ben 4 kez tedavi oldum 4. tedavim gebelikle sonuçlandı ama kaybettim ilk 3 tedavimde dr lar banada herşey çok süper tedavi çok güzel geçti ve inşallah güzel sonucu alıcaksınız diyorlardı ama olmadı ve bizde hep yıkıldık canım ne olursun üzme kendini çünkü geçecek bu acılar neler geçmiyor ki bu da geçer çok geçmiş olsun

Arkadaşım Zeynep4 üzülmemeye çalış lütfen ...İnan ben de çokkk üzüldüm...Tutana kadar pes etmek yokkk...Benim de 2. denemem olacak ...10.cu da olsa pes etmek yoookkk...

hoşbulduk canım bu cumartesi adtin 12. günü doktora gidicem ordaki durumu ddoktorumu arayıp bildiricem ona göre tranfer günü belilenecek sanırım canım ben de ilk kez dondurlmuş tedavisinde olduğum için tam ne zaman ne olur bilmiyorum ama bu tedavi çok rahat stres ilaç sürekli doktora gitmek yok inşallah neticeside güzel olurda bizlerde hammile olup göbişler cicişler bebişleri konuşuruz

İnşallah Canım...Ben de adetin10.günü kontrole gideceğim ve adetin 15.günü falan transfer olacak...Zaman hiç geçmiyor sanki..

negatifi alan kişilerin ortak hisleri olmuşsun bir nevi.. gerçekten çok çok zor bir gün o gün... suçlasan suçlanacak kimse yok.. bebek de yok.. aynı sudan çıkmış balık gibi oluyorsun.. boöboş.. bir boşluk var bide sen.. öyle zorki.. o günümü hatırladım seni ve bilmem i okudukça.. hep belirti aradım her Allahın günü.. çok ümitlendim.. ama nafile.. benimde 5. gün AA kaliteydi ne oldu yine olmadı.. dondurulmuşlarım var ama hiç içimden gelmiyor bu işlemi yaptırmak.. bu arada haziranın 10 unda transferim olmuştu 22. sinde negatifi gördüm... bir yıkım oluyor ne kadar kendini olumsuza da hazırlasan.. ancak yaşayanlar anlar bunu...

Arkadaşım Zeynep4 üzülmemeye çalış lütfen ...İnan ben de çokkk üzüldüm...Tutana kadar pes etmek yokkk...Benim de 2. denemem olacak ...10.cu da olsa pes etmek yoookkk...
pes etmek yok ama üst üste negatifleri alınca çok zor oluyo ya bilmemde kendimi çok yıprattım ama elimden bişi gelmiyor işte

evet 5 aa da olsa 5 bb de olsa olmayınca olmuyor işte
ben çok kişi tanıdım burda benle birlikte sonuç alanlar ben benimki 5bb diyordum kesin tutacak diyordum diğerlerininki 2. gün embriyosuydu ama inanın onlarınki tuttu benimki tutmadı
kader kısmet işi Allahın ol demesini bekliyoruz
Allah sabır versin hepimize

zeynep4 çok geçmiş olsun canım bir sonraki denemende inşallah rabbim ol der ve sende gebe olursun senseiye canım umarım tedavilerimiz hayırlı uğurlu olurda bebişlerimize kavuşuruz ben tranferimin ne zaman olacağını daha tam olrak bilmiyorum canım sen adetten sonraki kaçıncı gündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…