Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

sağol canım inşaallah

sağol canım inşaallah

cnm çok geçmiş olsun bizler hep aynı durumdayız şuan bende tedavideyim ikinci denemem sayılır dün yine sadece 2 yumurta gelişti ve bende pes etmiştim hastanede baya ağladım hayal kırıklığına uğradım yinemi böyle diye aa bugün daha iyiyim alahım ol deyince oluyo buna inandığımız için yarın yumurtalar toplanacak bakalım nasıl gelişicek bilmiyorum inş sende güçlü ol bidakine güzel sonuçlarını bizle burda paylaş

mavı cok sevndım rabbım saglıklan kucagına alamayıda nasp etsın ınşşşşş
darısı bıze
duanı ne olursun eksık etmeeee

amin canım inşallah...
rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...
bu uğurda uğraşan hiç kimsenin kucağı boş kalmasın...:Saruboceq:

evet arkadaşım rahat olmaktı msj...
elimden geleni yaptığımı düşünüp allaha havale etmek..
ve çooooook dualar etmek...ağlayarak canı gönülden edilen duaları rabbim geri çevirmez inşallah...
tabiki bu bir imtihan..herkesinki farklı olucak...ama rabbimden umudumuzu asla kesmiycez...
ben tam 6 yıldır uğraşıyorum...normal yolla olan bi düşük bi dış gebelik...2 kez laparoskopi...
2 başarısız tüp denemesi....2. de ölümlerden döndüm...anesteziden ayılamadım...sürekli bayıldım...tansiyon 5 e 3 oldu..
psikolojik boyutu bambaşka bişey zaten...
sonuçta bu güzel haberi almak nasip oldu banada..rabbim inşallah tamamına erdirir...
güzel allahım seninde yüzünü tez zamanda güldürsün canım...
ne güzel donuk bebeklerin varmış...büyük şans bence..benim hiç olmadı hep baştan başladım..donuk bebeklerine güven bence..yerimseniben

mavi canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

Bu ay daha adet olmadım ama,negatif sonucunu aldığı adetimin29.günü falan ...

canım benim inşallah bu sfer olacak buna canı gönülden inanıyorum bizlerde allahın izniyla anne olacağız

sağol canım
inan bak benim 23 yumurtam toplandı ve hiçbiri işe yaramadı inan bana sadece 1 tanesi 5. güne dayandı düşünebiliyormusun 23 yumurtadan sadece 1 tanesi
1 yumurtan bile olsa gelişse gelişmese bile olacağı varsa olur samimi diyorum bunu
inşaallah pozitif olur
olmasa bile üzülme vardır bundada bir hayır de
ama sakın belirti arama kendinde sakın
Allah yardımcın olsun

bu arada sana özel atamadım esracım...site izin vermedi...saçma bir kural bence...neyse...söylediğim gibi benim hastanenin protokolü 13.gün yaptırıyor bhcg testini.yarın 12.günüm.yaptırsam mı bilemiyorum.Burda herkes 12.gün yaptırmış...Ne dersiniz?Ha,sen ne dersin esracım?

bende birgün önce yaptırmıştım cnm doktoruma sorarak bi sorun olmuyo çıkıyo inş güzel bi sonuç alırsın

yok cnm zaten birincide bende çok umutlamıştım ve belirtler bendede vardı o yüzden inanmıyorum zaten olacağı varsa olur inş hepmiz için hayırlı haberler

bende birgün önce yaptırmıştım cnm doktoruma sorarak bi sorun olmuyo çıkıyo inş güzel bi sonuç alırsın

sahiden mi? doktoruma sordum diyorsun ama..ben sormadım...sormayı da istemiyorum muhtemelen hatırlamayacak beni çünkü...tşk ederim güzel dileklerin için :)

sahiden mi? doktoruma sordum diyorsun ama..ben sormadım...sormayı da istemiyorum muhtemelen hatırlamayacak beni çünkü...tşk ederim güzel dileklerin için :)

evet cnm yapabilirsin çıkıyo ben 11 gün bekledim ama 1 gün daha sabrım kalmadı gittim yaptırdım ben eşim kırılmasın diye sordum ısrarına dayanamadım sormana gerek yok bir gün den hiç bişi olmuyo

canım bence yaptırsanda bişi olmaz
sormanı gerektırecek bırsey deıl benceeeee
hayırlı haberlerını beklıoruzzzzzz

canım bence yaptırsanda bişi olmaz
sormanı gerektırecek bırsey deıl benceeeee
hayırlı haberlerını beklıoruzzzzzz
arkadaşlar,işte olduğum için en yakın hastanede yaptırayım dedim.12.gün ya..hatta önden hastanemi arayıp ben yarın yaptıramayabilirim.müsait olmayacağım.bugün yaptırsam olur mu bile dedim.onlar da tmm dedi....bu kez de işte yaptıracağım yerin cihazı bakımda çıktı...bunda ilahi bir mesaj mı var acaba?bekleeeeeeeeeeee diyeneyvahedigeldismile

neler yaşamışsın canım benim yaa..
bana umut oluyorsun ne güzel paylaşımın var... benim yaşım gereği de sıkıntım var sen belki benden daha gençsin.. yaşıma da takmış durumdayım ben birz.. bide myom çıktı bu aşamalrda bende gittikçede büyüdü.. bakalım şu ramazan çıksın önce ona baktırayım .. tüp denemme myom varken yapıldı bile bile zarar vermez dedi doktor oysaki çoğu yerde tutsa bile düşük sebebi olabilir deniyor.. zaten tuttuğu da yok o mu sebep bilemiyorum.. amleiyatlar tedaviler beni de bunlar bekliyor sırada öyle görünüyor.. her şey Rabbimin nasip etmesiyle tabi.. dualar hep ediyorum sürekli Allahımdan istiyorum yalvarıyorum eh taktir Ondan bakalım donuklarla mı devam ederim hiiiç bilemiyorum.. maddi manevi çook zor süreçler bunlar.. Allah kimseye böyle aratmasın.. kafamı takmamayı başardım ama eskisi gibi değilim en azından.. razı geliyorum kaderime.. tevekkül ediyorum çok şükür.. istemek benden taktir Allahtan.. Rabbim senin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.. sağlıcakla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…