zeynep4 çok geçmiş olsun canım bir sonraki denemende inşallah rabbim ol der ve sende gebe olursun senseiye canım umarım tedavilerimiz hayırlı uğurlu olurda bebişlerimize kavuşuruz ben tranferimin ne zaman olacağını daha tam olrak bilmiyorum canım sen adetten sonraki kaçıncı gündesin
sağol canım inşaallah
mavı cok sevndım rabbım saglıklan kucagına alamayıda nasp etsın ınşşşşş
darısı bıze
duanı ne olursun eksık etmeeee
aaaaa yani mutlu son.. çok sevindim.. maşallah.. tuttu demek en sonunda.. önemli olan rahat olmak özetle mesaj değilmi... ben hiç rahat değildim maalesef ne transfer günü ne sonrasında hep stres... şimdiki aklım olsa ne stres ne insan isterim yanımda nede evde kalıp daha çok strseimi arttırmak.. aah şimdiki aklım olsa keşke...
evet Allah kimseye bu hasreti çektirmesin.. gerçekten zorr.. Allahım çok bekleyenleri bekletmesin .. yeni başlayanlarda sabırlı olsun.. daha başında ah lar vah lar çok gereksiz...
Bu ay daha adet olmadım ama,negatif sonucunu aldığı adetimin29.günü falan ...zeynep4 çok geçmiş olsun canım bir sonraki denemende inşallah rabbim ol der ve sende gebe olursun senseiye canım umarım tedavilerimiz hayırlı uğurlu olurda bebişlerimize kavuşuruz ben tranferimin ne zaman olacağını daha tam olrak bilmiyorum canım sen adetten sonraki kaçıncı gündesin
cnm çok geçmiş olsun bizler hep aynı durumdayız şuan bende tedavideyim ikinci denemem sayılır dün yine sadece 2 yumurta gelişti ve bende pes etmiştim hastanede baya ağladım hayal kırıklığına uğradım yinemi böyle diye aa bugün daha iyiyim alahım ol deyince oluyo buna inandığımız için yarın yumurtalar toplanacak bakalım nasıl gelişicek bilmiyorum inş sende güçlü ol bidakine güzel sonuçlarını bizle burda paylaş
amin canım inşallah...
rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...
bu uğurda uğraşan hiç kimsenin kucağı boş kalmasın...:Saruboceq:
az sonra yapıcam esracım..bakalım ne çıkacak :)
ne oldu sonucun
ne oldu sonucun
bu arada sana özel atamadım esracım...site izin vermedi...saçma bir kural bence...neyse...söylediğim gibi benim hastanenin protokolü 13.gün yaptırıyor bhcg testini.yarın 12.günüm.yaptırsam mı bilemiyorum.Burda herkes 12.gün yaptırmış...Ne dersiniz?Ha,sen ne dersin esracım?
sağol canım
inan bak benim 23 yumurtam toplandı ve hiçbiri işe yaramadı inan bana sadece 1 tanesi 5. güne dayandı düşünebiliyormusun 23 yumurtadan sadece 1 tanesi
1 yumurtan bile olsa gelişse gelişmese bile olacağı varsa olur samimi diyorum bunu
inşaallah pozitif olur
olmasa bile üzülme vardır bundada bir hayır de
ama sakın belirti arama kendinde sakın
Allah yardımcın olsun
bende birgün önce yaptırmıştım cnm doktoruma sorarak bi sorun olmuyo çıkıyo inş güzel bi sonuç alırsın
sahiden mi? doktoruma sordum diyorsun ama..ben sormadım...sormayı da istemiyorum muhtemelen hatırlamayacak beni çünkü...tşk ederim güzel dileklerin için :)
arkadaşlar,işte olduğum için en yakın hastanede yaptırayım dedim.12.gün ya..hatta önden hastanemi arayıp ben yarın yaptıramayabilirim.müsait olmayacağım.bugün yaptırsam olur mu bile dedim.onlar da tmm dedi....bu kez de işte yaptıracağım yerin cihazı bakımda çıktı...bunda ilahi bir mesaj mı var acaba?bekleeeeeeeeeeee diyeneyvahedigeldismilecanım bence yaptırsanda bişi olmaz
sormanı gerektırecek bırsey deıl benceeeee
hayırlı haberlerını beklıoruzzzzzz
evet arkadaşım rahat olmaktı msj...
elimden geleni yaptığımı düşünüp allaha havale etmek..
ve çooooook dualar etmek...ağlayarak canı gönülden edilen duaları rabbim geri çevirmez inşallah...
tabiki bu bir imtihan..herkesinki farklı olucak...ama rabbimden umudumuzu asla kesmiycez...
ben tam 6 yıldır uğraşıyorum...normal yolla olan bi düşük bi dış gebelik...2 kez laparoskopi...
2 başarısız tüp denemesi....2. de ölümlerden döndüm...anesteziden ayılamadım...sürekli bayıldım...tansiyon 5 e 3 oldu..
psikolojik boyutu bambaşka bişey zaten...
sonuçta bu güzel haberi almak nasip oldu banada..rabbim inşallah tamamına erdirir...
güzel allahım seninde yüzünü tez zamanda güldürsün canım...
ne güzel donuk bebeklerin varmış...büyük şans bence..benim hiç olmadı hep baştan başladım..donuk bebeklerine güven bence..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?