Hayır Esra,ben hiç sancı falan yaşamadım..kızlar transefrden sonra cok mu sancı oluor
kızlar transefrden sonra cok mu sancı oluor
Az önce test sonucumu aldım.13 gün 387 çıktı.Herkese nasip etsin Allah'ım..İsteyen herkese....İnşallah kucağımıza da alabilmek nasip olur.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
neler yaşamışsın canım benim yaa..
bana umut oluyorsun ne güzel paylaşımın var... benim yaşım gereği de sıkıntım var sen belki benden daha gençsin.. yaşıma da takmış durumdayım ben birz.. bide myom çıktı bu aşamalrda bende gittikçede büyüdü.. bakalım şu ramazan çıksın önce ona baktırayım .. tüp denemme myom varken yapıldı bile bile zarar vermez dedi doktor oysaki çoğu yerde tutsa bile düşük sebebi olabilir deniyor.. zaten tuttuğu da yok o mu sebep bilemiyorum.. amleiyatlar tedaviler beni de bunlar bekliyor sırada öyle görünüyor.. her şey Rabbimin nasip etmesiyle tabi.. dualar hep ediyorum sürekli Allahımdan istiyorum yalvarıyorum eh taktir Ondan bakalım donuklarla mı devam ederim hiiiç bilemiyorum.. maddi manevi çook zor süreçler bunlar.. Allah kimseye böyle aratmasın.. kafamı takmamayı başardım ama eskisi gibi değilim en azından.. razı geliyorum kaderime.. tevekkül ediyorum çok şükür.. istemek benden taktir Allahtan.. Rabbim senin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.. sağlıcakla inşallah..
Az önce test sonucumu aldım.13 gün 387 çıktı.Herkese nasip etsin Allah'ım..İsteyen herkese....İnşallah kucağımıza da alabilmek nasip olur.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
allah tamamına erdirsin...
değerin çok güzel...
hay maşallah yaaaalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
dularımız seninle.. çoook sevindim canım.. hayırlı olsun...
ben 30 yaşındayım...
yaş maş hikaye rabbim ol dedikten sonra gerisi boş canım....
sen önce şu myomu hallet...başka bi sorun varmı yokmu tahlillerini yaptır...
kendini hazır hissettiğinde tedavini ol..ya donuklarla veya baştan...nasıl rahat edersen artık...ben olsam donuklara şans verirdim...gerçi doktorun seni yönlendirir heralde...
elinden geleni yap...
sonrada rabbim elimden geleni yaptım elimden gelmeyenler için şu aciz ellerimi sana açtım....sana açtığım bu ellerimi boş çevirme...kapına geldim beni kapından geri çevirme...
peygamber efendimiz hürmetine yüzümü güldür diye dua et...
elinden geleni yapmış olmanın rahatlığıylada bekle...
rabbim geri çevirmez inşallah...
güzel allahım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun...hiç kimse evlat hasreti çekmesin...
güzel haberlerini bekliyorum...:ecrin_bebek:
kızlar sizce benim değerlerim düşükmü korkuyorum........
Çok tşk ederim canım.Evet dualara hepimizin ihtiyacı var...şimdi ve sonra...Çok sağol...opuyorumnanaktan
kızlar bişiy sorcam benim son adet tarihim biraz karışık.11 ağustosta transferim yapıldı.23 ağustosta test sonucımı öğrendim .16.gün sonucum 337 şimdi benim bebiş kaç haftalık hesaplıyamadım.tüp bebekle normal hamilelikte farklı mı hesaplanıyor ???????????????
arkadaşlar bugün tranferim yapıldı 2 emriyo atıldı dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar kimse yok ama ben bi SORU sormak istiyorum,cevaplarınızı okurum zaten...Transerden 40 dk sonra tuvalete gidiliyor diye biliyorum,ama bazı arkadaşlar ya hasta bezi kullanmış ya da sonda ile aldırmışlar idrarlarını...Sizler ne yaptınız?Doğrusu ya da en iyisi ne ?Şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar kimse yok ama ben bi SORU sormak istiyorum,cevaplarınızı okurum zaten...Transerden 40 dk sonra tuvalete gidiliyor diye biliyorum,ama bazı arkadaşlar ya hasta bezi kullanmış ya da sonda ile aldırmışlar idrarlarını...Sizler ne yaptınız?Doğrusu ya da en iyisi ne ?Şimdiden teşekkür ederim...
Allahım sımsıkı tutundursun iki miniğini dee... Rabbim güzel sonuçla müjdeyle sonuçlandırsın inşallah transferini... Rabbim kucağını doldursun şu mübarek günlerde daha fazla bekletmesin inşaalllaaahhhh..
allah razı olsun cnm inş seninde kısa zamanda kucağın dolar şu saate kadar rahatım hiç bir ağrım bile yok acaba hala benimlelermi diye düşünmüyo değilim gerçi ilk denemede son ana kadar ağrım vardı sonuç yinede negatifti
beyaz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?