Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Az önce test sonucumu aldım.13 gün 387 çıktı.Herkese nasip etsin Allah'ım..İsteyen herkese....İnşallah kucağımıza da alabilmek nasip olur.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Az önce test sonucumu aldım.13 gün 387 çıktı.Herkese nasip etsin Allah'ım..İsteyen herkese....İnşallah kucağımıza da alabilmek nasip olur.Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

hay maşallah yaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dularımız seninle.. çoook sevindim canım.. hayırlı olsun...

ben 30 yaşındayım...
yaş maş hikaye rabbim ol dedikten sonra gerisi boş canım....
sen önce şu myomu hallet...başka bi sorun varmı yokmu tahlillerini yaptır...
kendini hazır hissettiğinde tedavini ol..ya donuklarla veya baştan...nasıl rahat edersen artık...ben olsam donuklara şans verirdim...gerçi doktorun seni yönlendirir heralde...
elinden geleni yap...
sonrada rabbim elimden geleni yaptım elimden gelmeyenler için şu aciz ellerimi sana açtım....sana açtığım bu ellerimi boş çevirme...kapına geldim beni kapından geri çevirme...
peygamber efendimiz hürmetine yüzümü güldür diye dua et...
elinden geleni yapmış olmanın rahatlığıylada bekle...
rabbim geri çevirmez inşallah...
güzel allahım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun...hiç kimse evlat hasreti çekmesin...
güzel haberlerini bekliyorum...:ecrin_bebek:

10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce

Çok tşk ederim canım.Evet dualara hepimizin ihtiyacı var...şimdi ve sonra...Çok sağol...opuyorumnanaktan

teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim.. seninle konuşmak iyi geldi inana bana.. hani insanı çeker rahatlatır ya bazı kişiler sen öyle oldun bende genelde rahatlatırım moral veririm herkese ancak benimde ihtiyacım var arada.. dualarımı hiiç eksik etmiyorum zaten heeep istiyorum artık Rabbimin taktiri.. ramazan çıksında myomun çaresine bakacam inşallah.. sonrası Allah kerim... sağol canım.. eksik olma.. Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna.. dualarını esirgeme tamammı.. öptüm seni..

kızlar sizce benim değerlerim düşükmü korkuyorum........

hayır aksine çok çok güzel.. gayet iyi... keseyi sanırım 3 hafta bitince görüyorsun doğrumu arkadaşlar??

Çok tşk ederim canım.Evet dualara hepimizin ihtiyacı var...şimdi ve sonra...Çok sağol...opuyorumnanaktan

her zaman canım.. Allahım hayırlısıyla dertsiz tasasız hiç anlamadan sağlıkla kavuştursun bebeğine.. sende bizim için dua et olurmu.. bak benim yaş geldi geçiyor hiiiç yakalayamadım hamileliği bir ay olsun :)) Allahım tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün... siz hamile kalabilenlerinde sağlıkla kucağına almasını sağ salim nasip etsin inşallah...

kızlar bişiy sorcam benim son adet tarihim biraz karışık.11 ağustosta transferim yapıldı.23 ağustosta test sonucımı öğrendim .16.gün sonucum 337 şimdi benim bebiş kaç haftalık hesaplıyamadım.tüp bebekle normal hamilelikte farklı mı hesaplanıyor ???????????????

öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

son adet tarihine göre hesaplanıyor canım yai normal gebeliklerdeki gibi ne kaar transfer gününü bilsende bu böleymiş
son adet tarihini bilmen lazım hesaplamak için

Arkadaşlar kimse yok ama ben bi SORU sormak istiyorum,cevaplarınızı okurum zaten...Transerden 40 dk sonra tuvalete gidiliyor diye biliyorum,ama bazı arkadaşlar ya hasta bezi kullanmış ya da sonda ile aldırmışlar idrarlarını...Sizler ne yaptınız?Doğrusu ya da en iyisi ne ?Şimdiden teşekkür ederim...

arkadaşlar bugün tranferim yapıldı 2 emriyo atıldı dualarınızı bekliyorum

Allahım sımsıkı tutundursun iki miniğini dee... Rabbim güzel sonuçla müjdeyle sonuçlandırsın inşallah transferini... Rabbim kucağını doldursun şu mübarek günlerde daha fazla bekletmesin inşaalllaaahhhh..

canım doğrusu .. benim 10 dk sonra bile kalkabilirsin demişlerdi... yani yolları tamamen ayrı.. rahat ol sen... çok ıkınma kabız olmamaya bak istediğin kadar ani hareket yapmadan git gel lavaboya... yani günlük hayatına devam et aslında.. kasma yeterli.. stres yapmada her şey serbest yani... kafanda onunla gezme.. ben hep yattım 10 gün hemde ne oldu negatif.. bugünkü aklım olda hiç yatmazdım.. hayırlı olsun bu arada inşallah tutunur embiriyon yada embiriyoların..

bu durum benide ço germişdi çok merak ediyordum benim transferim anestezili oldu sabah erkenden gittim ve doktorum geceden sonra tuvalate gitme dedi sabah gitmedn hastaneye gittim sonra şekerli bi serum taktılar idrara daha sıkışmam içinmiş hemde aç olduğum için tansiyonum düşmesin diye hemşireye sordum sondamı takıcaksınız diye yooo bunuda nerden çıkardınız dedi doktorum biraz geç kalında az tuvalete gittim öle aşırı derecede sıkışmadım uyandım yatağımda yarım saat yattım hala tuvaletim vardı ama bunaltıcı değildi yani bunu dert etmeyin sadece aşırı derecede sıkışı kgirmeyin transfere
biraz yattıkdan sonra gidebilrisin tuvalate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…