Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

herkese allahım sabır versin bu dönemde benim teransferimin 4.günü hala yatmakla geciriyorum dr 3 gün sonrası normal hayatına gecebilirsin dedi ama riske atmakta istemiorum zaten tek embriyo transfer yapıldı ama yarından sonra ayaga kalkıp rutin basıt ev işlerimi yapmayı düşünüyrum yoksa zaman gecmiyo ve aklım hep onda dilerim bütün bebişler annelerine sıkıca tutunur.....bol şans herkese

inş cnm sıkı sıkı tutunur sana allahım kucağına almanı nasip etsin

cnm sende sonuç bekliyomuşsun buzamana kadar bi belirtin varmı

canım beelirtiler evet var ama güven olmuyoki aslında biribirimizi doğrumu yönlendiriyoruz. ilaçlarda büyük ihtimal göğüslerde şişme sancı
kasıklarda batma asabiyet panter durumları yani
bitkinlik yorgunluk falan var.
allah kucağımızı doldursun boynumuzu bükmesin inş.
bazen sinir geliyo beklemekten olumku olduğunu bilsem ne güzel beklemek
ya değilse?:1shok:

şimdi gördüm yazdğını benim 2 emriyo ama hiç ağrım falan yok bilmiyorum ama sakin olmaya çalıyorum inş seninde benimde cümlemizin hayırlı olur

inş canım allah testte görüp kucagımıza almak nasip etsin

Arkadaşlar..Bugün 15.gün testi yaptırdım sonuç 1041..13.gün 387 idi.nasıl sizce?hastaneyi aradım hemen...çok güzel dediler...ama...düşük değil,değ.il mi?bilmiyorumkismile

Arkadaşlar..Bugün 15.gün testi yaptırdım sonuç 1041..13.gün 387 idi.nasıl sizce?hastaneyi aradım hemen...çok güzel dediler...ama...düşük değil,değ.il mi?bilmiyorumkismile

tebrik ederim arkadaşım hayırlısı olsun 9 boyunca sana sımsıkı tutunsunlar inş.
çıkan değerlerden pek anlamıyorum ama ikiz olabilirmi acaba?
herhanbişi dedilermi? banada 2 emriyo koyulduda bekliyorum şuanda cuma test günüm
benim okuduklarımda 12. gün testi 50 nin üstünde olmalıymış. değer yüksek olunca ikiz olabiliyomuş?:teytey::ecrin_bebek:

oooh maşallah sana çoook güzel hemdeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Rabbim bekleyen herkese yaşatsın bu anı..... harika haber....

Allah razı olsun arkadaşım..evet 9 ay boyunca ve sonrasında da...hepimize inş...benim ikiz değil canım.tek embriyo kondu bana çünkü.cuma test günün demek...ben de heyecanla bekleyeceğim.dualarım seninle :Saruboceq:

Sahiden mi geshenk yaaaaa....opuyorumnanaktanİnş...Rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla inş o zaman:asigim:

Sahiden mi geshenk yaaaaa....opuyorumnanaktanİnş...Rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla inş o zaman:asigim:

hayatım oldukça yüksek jemde.. daha ne olsun.. tadını çıkart.. bol bol ananas ye. kabak çekirdeği ye.. meyve sebze ağırlıklı beslen.. Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah... kaçıncı denemendi bu.. maşallah kaç embiryo verilmişti sana... dikkat et kendine..

sağol canımcım hihoyyyt Allah razı olsun iyi dileklerin için....İlk denememizdi bizim..Tek embriyo verildi...Sağol canım...

sağol canımcım hihoyyyt Allah razı olsun iyi dileklerin için....İlk denememizdi bizim..Tek embriyo verildi...Sağol canım...

oh maşallah tek birde ve ilk.. bu ay benim bir arkadaşımında böyle ilk denemesinde oldu tek embriyo ile o da.. ne güzel yaaa. bende ikiydi verilen ama nasip işte bak tutmadı o zaman.. çok sevindim ben sana.. ikinci testin değil dimi bu .. iki gün arayla iki kez test yapılıyor ya hani... yaşın kaçtı canım senin?

blue_sky ben çıkacam biraz sonra canım iftar vakti yaklaşıyor malum.. çok sordum ama sonradan girince olaya tersten geliyorum ben şimdi :)) hangi hastanede yaptırdın sen?? doktorun kimdi?? başarı açısından çok iyi ilk sefer... çıkarsam anlarsın canım. ama mutlaka okurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…