Allahım sımsıkı tutundursun iki miniğini dee... Rabbim güzel sonuçla müjdeyle sonuçlandırsın inşallah transferini... Rabbim kucağını doldursun şu mübarek günlerde daha fazla bekletmesin inşaalllaaahhhh..
allah razı olsun cnm inş seninde kısa zamanda kucağın dolar şu saate kadar rahatım hiç bir ağrım bile yok acaba hala benimlelermi diye düşünmüyo değilim gerçi ilk denemede son ana kadar ağrım vardı sonuç yinede negatifti
amin canım.. cümlemize olsun bu dualar...
canım bırak belirti arama... sen elinden geleni yaptın rahat ol.. gerisi Yaradana kalmış.. inşallah verir bu sefer.. ikinci denemen sanırım... o belli olmuyorki güzelim kimisi hiiiç analammış kimisinde hep batma var.. bünyeye kişiye göre farklılık gösteriyor demek.. psikolojin çok önemli bence.. olumlu ol.. sonucu ne olursa olsun olumlu ol.. boo bol dua et.. umarım pozitif olur.. yürekten diliyorum...
amin canım.. cümlemize olsun bu dualar...
canım bırak belirti arama... sen elinden geleni yaptın rahat ol.. gerisi Yaradana kalmış.. inşallah verir bu sefer.. ikinci denemen sanırım... o belli olmuyorki güzelim kimisi hiiiç analammış kimisinde hep batma var.. bünyeye kişiye göre farklılık gösteriyor demek.. psikolojin çok önemli bence.. olumlu ol.. sonucu ne olursa olsun olumlu ol.. boo bol dua et.. umarım pozitif olur.. yürekten diliyorum...
7 sene önceyi sayarsam bu 3 cnm tecrübeliyiz ama sanki ilkmiş gibi oluyo allahım kimseye aratmasın inş
arkadaşlar bugün tranferim yapıldı 2 emriyo atıldı dualarınızı bekliyorum
herkese allahım sabır versin bu dönemde benim teransferimin 4.günü hala yatmakla geciriyorum dr 3 gün sonrası normal hayatına gecebilirsin dedi ama riske atmakta istemiorum zaten tek embriyo transfer yapıldı ama yarından sonra ayaga kalkıp rutin basıt ev işlerimi yapmayı düşünüyrum yoksa zaman gecmiyo ve aklım hep onda dilerim bütün bebişler annelerine sıkıca tutunur.....bol şans herkese
kızlar allah hepimize anne olmayı nasip etsin
mrb benimde seninle aynı gün transferim yapıldı sansımdac az tek embriyo benim inş tutunur
cnm sende sonuç bekliyomuşsun buzamana kadar bi belirtin varmı
şimdi gördüm yazdğını benim 2 emriyo ama hiç ağrım falan yok bilmiyorum ama sakin olmaya çalıyorum inş seninde benimde cümlemizin hayırlı olur
Arkadaşlar..Bugün 15.gün testi yaptırdım sonuç 1041..13.gün 387 idi.nasıl sizce?hastaneyi aradım hemen...çok güzel dediler...ama...düşük değil,değ.il mi?bilmiyorumkismile
Arkadaşlar..Bugün 15.gün testi yaptırdım sonuç 1041..13.gün 387 idi.nasıl sizce?hastaneyi aradım hemen...çok güzel dediler...ama...düşük değil,değ.il mi?bilmiyorumkismile
tebrik ederim arkadaşım hayırlısı olsun 9 boyunca sana sımsıkı tutunsunlar inş.
çıkan değerlerden pek anlamıyorum ama ikiz olabilirmi acaba?
herhanbişi dedilermi? banada 2 emriyo koyulduda bekliyorum şuanda cuma test günüm
benim okuduklarımda 12. gün testi 50 nin üstünde olmalıymış. değer yüksek olunca ikiz olabiliyomuş?:teytey::ecrin_bebek:
oooh maşallah sana çoook güzel hemdeeeehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Rabbim bekleyen herkese yaşatsın bu anı..... harika haber....
Sahiden mi geshenk yaaaaa....opuyorumnanaktanİnş...Rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla inş o zaman:asigim:
hayatım oldukça yüksek jemde.. daha ne olsun.. tadını çıkart.. bol bol ananas ye. kabak çekirdeği ye.. meyve sebze ağırlıklı beslen.. Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah... kaçıncı denemendi bu.. maşallah kaç embiryo verilmişti sana... dikkat et kendine..
sağol canımcım hihoyyyt Allah razı olsun iyi dileklerin için....İlk denememizdi bizim..Tek embriyo verildi...Sağol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?